Şimdi Ara

35-36.000 Bütçe ile Araç Kıyaslama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne alirsan al ama cruise control olmayan araba alma o kadar paraya .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eXeLances17 E kullanıcısına yanıt
    2 ve 4 ü önermem.
    bahsettiğin yeni s40 ve Lancer ve corolla 2008-2010 alınabilir.
    yüksek km de dizel önerilmez. aracı çok az kullanacağın için dizele gerek de yok.
    2007-2010 ford mondeo 1.6 da bakılabilir ama büyük gelebilir.
    benim önerim: 2009-2011 A4 seat exeo style 1.6 dır.
    çok temiz ve az km de bulabilirsin, %99 ü 2006-2008 audi a4 ile aynıdır.
    2008 den sonra a4 yenilenince bu kasayı seat'a verdiler. çok donanımlı ve tok bir araç.
    ben avensis alamasaydım exeo alacaktım. 40bin km de 33.500 tl ye bulmuştum. şimdi 35bin tl civarıdır.
    2007-2008 audi a4 alıyım desen 50 bin tl den aşağı temizi yok.
    http://www.sahibinden.com/seat-exeo-1.6?pagingSize=50

35-36.000 Bütçe ile Araç Kıyaslama

• happyyboy kullanıcısına yanıt
    2005 Model sattığınız s40 kaç bin kmdeydi ve ne kadara sattınız? Performans benzinlide hp düşük diyorlar evet ama chiptuning v.s ile arttırılamaz mı bu ?

Oto pazarına bu haftasonu bende gittim 1 tane s40 bulamadım ayaklarım ağrıdı gezerken :)

Honda Civic Elegancelere baktım bütçeme göre uygun olanlar ya kazalı ya kmleri aşırı fazla :) Temiz bulmak ölüm gibi..

Lancer 1.8 ne yakıyor bilmiyorum. 1.6 arkadaşınkine binmiştim performansı yeterliydi.
  • yüksek km dizel çabuk arıza verir hele ki düzenli bakımı yapılmadıysa çok iş çıkarır.yüksek km de bence benzin
  • eXeLances17 E kullanıcısına yanıt
    S40 130000 de idi. 32 750 TL ye sattım arka tarafta 3 parça boya vardı rengi mordu.
    Dediğiniz gibi S40 pazarda satılacak bir araç değildir. Çünkü insanlarda Volvo parçası pahalıdır diye bir ön yargı vardır. Volvo kullanıcıları genelde bilinçli ve 3 e 5 e bakmayan insanlardır. Bu tür insanlarda gidip mahalle galericilerinden araç almazlar. Ya bu işi profosyonel olarak yapan bir galeriden ya da sahibinden almayı tercih ederler. Bu yüzden satanlarda pazara gidip zamanını boşa geçirmek istemezler.

Chip Vs bu araçlara bilmiyorum ama olmaz galiba dizel ve turbolu bir araç için uygundur diye biliyorum.
    Yanılıyor da olabilirim.

Lancer LPG ile kullanımda 1,8 146 hp cvt şanzumanlı bir araç olamsına rağmen şehir içinde 30 32 kr civarı yakmaktadır.
  • İlan daha yayınlanmamış. Mondeolar da güzel yaa ama aklımda volvo var ne yalan söyliyim :)

Eğer volvonun temizini denk getiremezsem diğer araçlara yöneleceğim.

Volvo s40larda 2008 de makyaj olmuş ama,

2008 ile 2006 2007 modeller arasında gözle görülebilecek fazla bi fark yok gibi.

Siz olsanız 2006 2007 Model full mu yoksa 2008+ baz mı alırdınız?

Motor masrafı olmaması için benzinliye daha yatkınım. Ancak performans v.s gibi konularda çok farkediyor mu bu 2 motor? Benzinli performansını bilemiyoruz..
  • yüksek km de benzin yada dizel fark etmez bakımı düzenli yapılmamışsa sorundur.. sorun dediğim motor yaptırman değil asla normal bakımlı bi motor 1milyon km çok rahat kullanılır ancak sorun ateşlemesi bobini bujisi alt takım amrtsr gibi onlarca parça.. hiç dolapta duran gömlekle her gün giydiğin gömlek aynı olurmu...

bence biraz mantıklı düşün derim gençsin gezmek istersin daha çok dış görünmeden önce az yakmasına bak ki rahat rahat gez..

dizel 40-80 bin km de araçlara bak bence c4 207 dacıa sandero var onada bak illa sedan istiyorum demezsen..

hatta malum siteye gir detaylı ara kriter belirle bi çok seçenek vardır..
  • Lancer iyi seçim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.