Şimdi Ara

35-45 arası aile arabası tercih (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Attrage kuvvetle muhtemel 2018 de satışta olacak. Bayiler ellerinde sedan araç olsun istiyorlar. Temsa Mitsubishi ye teklif göndermiş. Gelirse eclipse cros ile birlikte gelir.
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-memurdan-full-plusfull-turbo-clio-icon-511981754/detay/

Vereyim hocam sana.Bende 2 çocuk kullanıyorum.Sıkıntı yaşamadım.İlla ki sedan dersen bir şey diyemem tabi..
  • Egea 1.4 fire hb limitler biraz zorlanmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muqarnas kullanıcısına yanıt
    407'nin en dolu versiyonunda bile direksiyonda tuş yoktu değil mi?

• Direksiyon üzerindeki tuşların işlevleri sağ ve soldaki kollarda. Cruise control ve radyo ses tuşları. Bunlar comfort araçlarda da standart donanım.
  • Ohoo, herkes kendi kafasına göre şey demiş. En mantıklı araç Cruze olur sedan için. Hb için 308 ve Bravo bakılabilir. Ayrıca C-Elysée düşünüyorsanız yardımcı olabilirim bir C-Elysée sahibi olarak.

• Bugün nasipse Renault Megane Sport Tourer 1.5dci privilege donanım 130000km araç almak için yola çıktım. Akşama bitiririz inşallah. Çok yorucu bir arayış süreciydi. Allah araba arayanlara kolaylık versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suivant

Bugün nasipse Renault Megane Sport Tourer 1.5dci privilege donanım 130000km araç almak için yola çıktım. Akşama bitiririz inşallah. Çok yorucu bir arayış süreciydi. Allah araba arayanlara kolaylık versin.

Hayırlısı olsun hocam. güzel araç seçmişsiniz.
  • quote:

Bugün nasipse Renault Megane Sport Tourer 1.5dci privilege donanım 130000km araç almak için yola çıktım. Akşama bitiririz inşallah. Çok yorucu bir arayış süreciydi. Allah araba arayanlara kolaylık versin.

Ne yaptınız aldınızmı?
  • Aracı aldım. Ancak akşam 10 gibi eve gelebildim. 300km uzun yolda biraz denedim. Lada dan sonra bir garip geldi.@superhead

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suivant -- 8 Şubat 2018; 23:1:13 >
  • suivant kullanıcısına yanıt
    Nasıl garip yani?

Ladadan sonra uzay gemisi gibi gelmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

Nasıl garip yani?

Ne bileyim elini koyuyorsun kapıyı açıyor, hava biraz kararınca farını yakıyor, ara ara yağmur vardı silecekleri çalıştırdı. Bir de çay demlese güzel olacaktı onu da biz tesiste hallettik.

Şimdilik alışma devresindeyim. Çabuk alışacağım galiba. 8 sene Lada Vega bindikten sonra hakikaten uzay gemisi gibi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: superhead

Nasıl garip yani?

Ne bileyim elini koyuyorsun kapıyı açıyor, hava biraz kararınca farını yakıyor, ara ara yağmur vardı silecekleri çalıştırdı. Bir de çay demlese güzel olacaktı onu da biz tesiste hallettik.

Şimdilik alışma devresindeyim. Çabuk alışacağım galiba. 8 sene Lada Vega bindikten sonra hakikaten uzay gemisi gibi.

Hayırlı olsun gerçekten çok güzel bir araç. Kaç model ve kaç liraya aldınız?

• 2010model privelage 131000de. 45000kaime.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.