Şimdi Ara

35-45 arası aile arabası tercih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese kolay gelsin. uzun zamandır araç arayışındayım. 15 tatilin yaklaşması ile artık alımı yapıp arayışı sonlandırma niyetindeyim. Ailem dört kişilik. Önce modeli yeni kilometresi az diye ibiza türü araçlara baktım fakat kimle konuştuysam aile için hiç ideal olmadığını arkasının çok dar ve basık olduğunu söylediler. Büyük araç baktım onlarda düşük model yüksek kilometre bulabildim. Fakat içime sinecek işte bu diyeceğim bir ilana rastlayamadım.

Bütçe: Kullandığım Lada Vegayı vererek 44000 lira. Ladayı 8000 tuttum.

Olmazsa olmaz: Modelli, piyasası iyi, kilometresi çok yüksek olmayan, aileye hitap eden, sessiz kabin.

Kullanım: Yıllık 9000-13000 km arası kullanıyorum. Artar ama eksileceğini sanmıyorum. Sakin kullanırım. Hız sınırını nadiren geçerim. Genelde şehir içi kısa mesafe kullanıyorum.Normal bir günde 5 kere binip toplam 20 km kadar yol yapıyorum. Bu rutin olan bir olay. yani motor daha tam ısınamadan ben yolculuğumu bitirip bir kaç saat sonra yine yola düşüyorum.

Şu ana kadar Küçük sınıftan Fiesta, Clio, İbiza, Fabia baktım. Ortalardan City, Astra, Focus, 301, C-Elysee, Linea baktım. Bir ara MPV alayım dedim ama neredeyse bu fiyatlara pert bile vermiyorlar.

Velhasıl işim düştü. Fikre ihtiyacım var. Alta bir kaç link koyuyorum bir değerlendirirseniz sevinirim.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ali-goncu-den-hatasiz-boyasiz-2011-model-renault-clio-519125768/detay/
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2015-trafige-cikisli-58-bin-km-hatasiz-degisensiz-hasar-kayitsiz-518893671/detay/
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-nur-otomotivden-fiesta-1.0-gtdi-tatnium-benzinli-518485450/detay/
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2013-ford-fiesta,29-bin-km-de,lpg-li,yeni-kasa,servis-bakimli-517439476/detay/
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-emre-oktay-dan-2005-model-renault-scenic-dynamic-benzinli-lpg-li-516944520/detay/
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-kazasiz-degisensiz-1.3-cdti-astra-506310878/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suivant -- 12 Ocak 2018; 16:48:1 >

• Hocam b sinifi hicbir arac aile araci değil. Fiesta clio ibiza tarzi araclara hic bakmayin bence. Bir de saydiginiz ozelliklerde hem modelli hem az kmli hem piyasasi olan hem de en az c sinifi 40000 ₺ ye arac yok ne yazik ki. Bunlarin birinden feragat edeceksiniz.
  • Accent blue bak bence
  • Eski kasa c max a ne dersin şöyle 250 bin km civarı geniş 1.6 dizelaileye uygun 35 40 arası oabilir
  • Peugeot 407 bakın derim. 40 bine piyasası olan aile aracı bulmanız zor. 407'ler d sınıfı, içi ferah bagajı geniş, executive model bulursanız zaten olmayan donanım yok.
  • nzhsvc kullanıcısına yanıt
    Piyasa o kadar yüksekki. Mecburiyetten Linea 301 gibi araçlara da bakıyorum. Artık ciddi sayılmayacak kazalara da iyiymiş diyebiliyorum. Aracı eşim de kullanacağı bir müddet B sınıfı bizi idare eder mi diye düşünmüyor değilim.
  • Ben uzun süredir linea kullanıyorum, 4 kişilik aile için gayet yeterli, bagajı çok geniş. Yakıt olayı da çok güzel. O fiyata düşünülecek bir araç bence
  • Linea hem piyasası olan bir araç hem de orta seviye iş görür. Fluence ise listemde ama bir türlü iki araca da kanım ısınmadı. İkisi de alınabilir araçlar. Linea da konfor arama diyorlar. Vega'dan daha konforlu olacağına inanıyorum :)
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-sahibinden-impreza-515817334/detay

Kullanicisi olarak tavsiye ederim. O fiyata daha iyisi pek yok. Ici bagaji genistir. Hb olmasina ragmen bagaji 430litre civari. Sedanlardan daha kullanisli.
  • 301 ya da c elysse ye de bakabilirsiniz o zaman. Kullanisli araclar. Sekil olarak c elysse lineadan guzel bence. B sınıfı olarak da i20 yazdiklarinizdan daha genis.
  • Piyasasi faktorunu goz ardi ederim derseniz, ama aile icin gerek yayla gibi ic hacim gerek 450litre bagaj, gerek donanim acisindan bicilmis kaftan 2014 mitsubishi attrage manuel bakabilirsiniz.

Satarkende japon benzinlisi oldugu icin cok zorlanacaginizi sanmam.

Bu fiyata 8 havayastikli, anahtarsiz giris calistirmali, alasim jantli, dijital klimali 4yasinda dusuk kmli yillik 580 tl vergisi olan araciniz olur.

Ustelik en ekonomik tuketime sahip atmosferik benzinlidir. Sinegin yagini cikaririm ben derseniz atmosferik oldugu icin kolayca lpg takilabilir.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sifir-ayarinda-kaza-degisen-yok-16.000-km-de..acill-ihtiyactan-518114105/detay

Ornek ilan daha 16bin kmde ilanla ilgim yoktur.

Inceleyin derim.

Bende denizliliyim bu arada

Hayirli gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 12 Ocak 2018; 19:52:19 >

• suivant kullanıcısına yanıt
    Konfor konusunda birşey diyemem daha iyisine binmedim çünkü, 100 binlik arabalar ile konfor konusunda kıyas yapmaya da gerek yok tabi.
  • Toyota Auris 2011-2012 model 1.33 ya da sedan olarak Toyota Corolla 2011-2012 1.33 . Lpg ye tam uyumlu.

Dizel derseniz Yeni Aveo 1.3ltz veya lt b sınıfında rahat ettirir.
  • Ford focus, Cruze (size gore en iyisi), lancer bakabilirsiniz. B sinifi yerine bu paralara C sinifina binmeniz daha iyi
  • Hocam imzamdaki aracımı yeni ilana koydum ilgilenirseniz ilan onaylandığında linkini atabilirim.
  • Önerilen araçlara bakacağım. Aslında favori listem karman çorman. Her telden araç var. Denizli ve çevresi hedef olunca seçenek azalıyor ve piyasa yükseliyor. Zaten arabaya Denizli plaka takmak bile fiyatı artırıyor. Niye olduğunu çözemedim. Bildiğim galericiler araçlarını Antalya'dan alıp Denizli plaka takıyor.

Attrage serisi artık Türkiye'ye gelmez herhalde. Lancer bile son nefesini veriyor. Mitsubishi Türkiye kendi kendnini küçültmeye kararlı gibi.

Linea için galerici akrabam imalat aşamasında konforu koymayı unutmuşlar diyordu. Ama aldık mı satarken dert çekmeyiz. Aracı 1-2 yıl için düşünüyorum. Fakat süreç uzarsa yine de geçer akçe olsun diyorum. Aveo ve Cruze çok ideal ama Chevi çekildi, Opele güveniyorduk onu da sattı.

Focus temiz olursa acaba derken satılıyor :)

Aramaya devam. Üç ayrı listeden 30 aracı takip ediyorum. Piyasa durgun gibi. Çoğu 2-3 aydır satışta. Ha bire ilan yenileniyor.

• Chevy'nin cekilmesi bir seyi degistirmez usta. Opel destegini veriyor. Yedek parca falan da sikinti degil. Benzinli Cruze bulursaniz kendiniz iyi bir ustaya taktirirsaniz cok daha iyi kullanirsiniz. Aveo da B sinifi araç. Ona da bakilabilir. Bu fiyat araliginda Cruze kadar f/p bir arac bulacaginizi zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suivant

Önerilen araçlara bakacağım. Aslında favori listem karman çorman. Her telden araç var. Denizli ve çevresi hedef olunca seçenek azalıyor ve piyasa yükseliyor. Zaten arabaya Denizli plaka takmak bile fiyatı artırıyor. Niye olduğunu çözemedim. Bildiğim galericiler araçlarını Antalya'dan alıp Denizli plaka takıyor.

Attrage serisi artık Türkiye'ye gelmez herhalde. Lancer bile son nefesini veriyor. Mitsubishi Türkiye kendi kendnini küçültmeye kararlı gibi.

Linea için galerici akrabam imalat aşamasında konforu koymayı unutmuşlar diyordu. Ama aldık mı satarken dert çekmeyiz. Aracı 1-2 yıl için düşünüyorum. Fakat süreç uzarsa yine de geçer akçe olsun diyorum. Aveo ve Cruze çok ideal ama Chevi çekildi, Opele güveniyorduk onu da sattı.

Focus temiz olursa acaba derken satılıyor :)

Aramaya devam. Üç ayrı listeden 30 aracı takip ediyorum. Piyasa durgun gibi. Çoğu 2-3 aydır satışta. Ha bire ilan yenileniyor.

Butceniz oyle bir butceki malesef Ya ahi gitmis vahi kalmis yuksek kmli donanimsiz ama 2.eli iyi piyasa araci alacaksiniz yada 2.eli kotu ama nitelikleri yuksek araclara bakacaksiniz.

Secim sizin,

attrage turkiyeye bir daha gelmez ama en az 2026ya dek parca sorunu yok aracin, mitsubishi onumuzdeki yillarda buyume gerceklestirecek renoyla ortak oldu malum.

Hayirli gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 13 Ocak 2018; 0:41:18 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.