Şimdi Ara

35 bininiz olsa ne alırdınız.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Auris ya da Civic alirdim herhalde...2. el ve kasli araba olsaydi 98-00 arasi CLK200 bulunabiliyor bu fiyata...
  • Ben olsam Honda Civic Dream 32.750 YTL'ye alırdım Ayışığı'ndan. 35.000'e kadar buna 1-2 paket de eklenebilir.
    Toyota auris ve Corolla 35.000 den başlıyor. Bomboş alınır mı?
  • civic güzel araba.

focus da güzel araba.
  • Focus, Civic, Corolla bunlara bakınız hangisi kesenize uyuyorsa tavsiye ederim.
  • ben olsam bu zamanda araba almazdım..

parayı borsaya yatırır en fazla 2 yıl sonra bir bmw alırdım.....

en az 2 - 3 katlayacak 30 = 90
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: sml_jam

astranın yakında makyajlanacağını uydum peki birde böyle sorayım megane leon veya busınıfta yakın zamanda makyaj yicek arabalar hangileri....almışken bikaç yıl değerli olsun demi.....

Makyaj değil. Kasa değişiyor. 2010'da gelecek söylentileri var.

quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

ünal bu elegance paket eskiden vardı şimdi yinemi güncellediler elegance pakette hangi donanımlar mevcut ?

Önceden donanım olarak vardı. Makyajdan 1 yıl önce falan kaldırdılar. İlk çıktığı zamanlarda 4 donanımdı. Sonradan 3 donanıma düşürdüler. Şimdi Spor paket gibi opsiyon sunuyorlar.

Elegance paket: İklim kontrollu klima, 16" aliminyum alaşım jant, cruise control, park sensorü, yol bilgisayarı, yağmur sensoru, otomatik yanan far (far sensörü), grafik bilgi ekranı.

Var deniyor.

sağol ünal bilgilendirdiğin için şuan c sınıfı bir araç alsam fiyatı uygun olduğu için önceden söylediğim gibi astra alırdım

• altıüstü 35 bin lira paran var neden illaki sıfır
    35 bin liraya sıfır araba almak ekmek yemek için fırın satın almaya çalışmak gibi birşey
    olsa 60-70 bin ytl keş para 0 km tamamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethrotull -- 31 Aralık 2008; 10:51:49 >
  • illaki alacaksa 35 bin liraya sıfır bir araç c sınıfında kaç tane araç varki ya opel alacak ya reno ya ford yada fiat
    ben yeni bravoyu öneririm
    çok şık araç bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethrotull -- 31 Aralık 2008; 10:51:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustafasd

ben olsam bu zamanda araba almazdım..

uzmanlar borsa 40 bine çıkar diyor seneye buda 1.5 kat civarı. 2-3 kat olamaz. ama düşüncen mantıklı. Bende ev alıp kriz sonrası satıp bmw almasını tavsiye etmiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: orheen

quote:

Orjinalden alıntı: Mustafasd

ben olsam bu zamanda araba almazdım..

uzmanlar borsa 40 bine çıkar diyor seneye buda 1.5 kat civarı. 2-3 kat olamaz. ama düşüncen mantıklı. Bende ev alıp kriz sonrası satıp bmw almasını tavsiye etmiştim.

35 bin ytl ye amma atraksiyon yaptırdınız ha :)))
  • Eğer arkadaşınız genç bir aile ise 35.000 YTL.ye kesinlikle DİZEL CİTROEN YENİ C4 tavsiye ederim..Eğer Dizel araç istemez derse Benzinli olarak Hnda Civic Premium tavsiye ederim..

quote:

Orjinalden alıntı: sml_jam

Ensamimi arkadaşım araba almayı planlıyor aile arabası düşünüor mesela megane sedan gibi ve sıfır istiyor siz olsanız bu paraya ne alırdınız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: m@ni@c67

Ben olsam Honda Civic Dream 32.750 YTL'ye alırdım Ayışığı'ndan. 35.000'e kadar buna 1-2 paket de eklenebilir.
    Toyota auris ve Corolla 35.000 den başlıyor. Bomboş alınır mı?

10.000 YTL'ye %0 faizli kredi imkanı...

Corolla * 1.6 Elegant M/M VSC+Xenon - 45,650 YTL - FULL + FULL
  • Dostum zaten bilgisayar,TV,araba olsun her şeyde ucuzdan başlayıp yükseğe çıkıyorsun.
    25-35 YTL ile başlıyorsun, bir bakmışsın 45'e çıkmışsın.
    Bunun sonu yok.
    35 sınırsa ,35 ve altına bir araba alıp bitir işi. Bunun sonu yok.
    Honda Ciciv 32.750 YTL'ye iyidir.
  • seat leon 1.4 lt TSI 125 hp STYLANCE............................gözümdeydi kimse leon yazmadı eksisi var mı...civic de ii tercih olabilir kasa yeni...
  • seat vosvosundu demii....leonda konfor da var biraz aile arabası dışına çıkıyor genç arabası oluyor ama

• Honda Civic alırım ama Civic Dream i nasıl 32500 e veriyolar anlamadım ki
  • Astra..
  • 2002 model e200 mercedes
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.