Şimdi Ara

35 bininiz olsa ne alırdınız.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2.el olucaksa : E46 kasa bir 3.20 alırdım . Arkama bakmadan
    0 olucaksa : Leon olabilir,Astra olabilir ...
  • 35.000 YTL.ye DİZEL, sıfır yeni C4 yakışır...
  • Ben olsam sıfır almazdım,sıfır araba her zaman zarar aynı arabanın iki model aşağısını alın bayağı fiyat farkı var.Ama bazılarında sıfır takıntısı var.Amcam mesela:adam 3 senede bir sıfır araba alıyor manyak ne diyimmmBagaj önemli değilse Fiat bravo güzel.Toyotayı inceledim göstergelerhoşuma gitmedi,civic güzel araç kullandım tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadirgurece

buradaki hiç bir mesajı okumadan 35binim olsa HİÇ DÜŞÜNMEDEN 09' CIVIC SEDAN ALIRDIM
    işallah en kısa zamanda kavuşmam dileğiylen

• okadar param olsa 2000 2001 model merseced E200 comp. alırdım ama temiz ve binicinden bulacaksın garaj arabası olucak
  • civic sedan tabiki
  • Yine Passat alırdım(1-2 bin TL eklemem gerekebilir tabi)
  • passat dıyen arkadaslara seslenıorum cvıc konfor harıc her zmn passatan ustundur dun bı 2003 kasa passat yetısmeye calısıodu arkamdan ama ıstedıgı yerını yırtsın yıne yetısemezz kzc motor oldugunu bılmıorum hcc arkasına dusmedım :D:D:D ama gecen kı yazımda bı seyı eksık yazmısım tmm cıvıc hastasıyım ama ılla cıvıc olcak dıe bı sey yok corolla ımpreza da dusunebılırım mesela burdakı galerıde gordum 97 ımpreza wrx bılen bılır 4 ceker hayvan gıbı tork beygır 23000 tl ayrıca sıfır araba alıcak olursam da 35000 ee hc dusunmeden lancer alırım 1.5 motor 16 valve 145 beygır tork unu hatırlamıorum su anda

• sanırım yeterli

quote:

Orjinalden alıntı: civic-civic

passat dıyen arkadaslara seslenıorum cvıc konfor harıc her zmn passatan ustundur dun bı 2003 kasa passat yetısmeye calısıodu arkamdan ama ıstedıgı yerını yırtsın yıne yetısemezz kzc motor oldugunu bılmıorum hcc arkasına dusmedım :D:D:D ama gecen kı yazımda bı seyı eksık yazmısım tmm cıvıc hastasıyım ama ılla cıvıc olcak dıe bı sey yok corolla ımpreza da dusunebılırım mesela burdakı galerıde gordum 97 ımpreza wrx bılen bılır 4 ceker hayvan gıbı tork beygır 23000 tl ayrıca sıfır araba alıcak olursam da 35000 ee hc dusunmeden lancer alırım 1.5 motor 16 valve 145 beygır tork unu hatırlamıorum su anda

• quote:

Orjinalden alıntı: civic-civic

passat dıyen arkadaslara seslenıorum cvıc konfor harıc her zmn passatan ustundur dun bı 2003 kasa passat yetısmeye calısıodu arkamdan ama ıstedıgı yerını yırtsın yıne yetısemezz kzc motor oldugunu bılmıorum hcc arkasına dusmedım :D:D:D ama gecen kı yazımda bı seyı eksık yazmısım tmm cıvıc hastasıyım ama ılla cıvıc olcak dıe bı sey yok corolla ımpreza da dusunebılırım mesela burdakı galerıde gordum 97 ımpreza wrx bılen bılır 4 ceker hayvan gıbı tork beygır 23000 tl ayrıca sıfır araba alıcak olursam da 35000 ee hc dusunmeden lancer alırım 1.5 motor 16 valve 145 beygır tork unu hatırlamıorum su anda

Civic-Passat'ın ne bağlantısı var arkadaşım.Civic az yakan performanslı C sınıfı bir araç,Passat D sınıfı marka imajı olarak hondanın önünde daha kaliteli geniş bi araba çok alakasız bi yorum.Passatı alan kişinin kriterleri ile civic alan insanın kriterleri her zaman farklıdır

• Civic nere passat nere öle geçtim böle geçtime dönersek 106 gti da hondayı geçer yani ne alakası var bu arada lancerde 1.5 110 bg lik motor var 145 beygir olan motor 1.8 ve sadece otomatik şanzımanla satılıyor
  • lancer invite 1.5 AT 33.000
    civic premium AT 36.000
    mazda 3 touring düz 32.000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pena -- 16 Ocak 2009; 13:38:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.