Şimdi Ara

35 Mbps 100GB Akk 70 ,90tl [Geçiş sağlandı] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
4.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Orijinalden alıntı: ender

AKN için Karar alınmış sanırım.

https://www.btk.gov.tr/File/?path=ROOT%2F1%2FDocuments%2FKurul+Karar%C4%B1%2F(518)_(10)+Adil+Kullan%C4%B1m+Noktas%C4%B1.pdf

Günaydın hocam

sizede hocam.. :))

• muratoto kullanıcısına yanıt
    62
  • Hocam 2 yıllık mı taahhüt verdiniz?
    Edit : Birde insallah bu akk mayis ayindaki duzenlemeden faydalanilir. 10mbps'e dusmesi gerekiyor yanlisim yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaxson Ryker -- 11 Ocak 2017; 22:34:7 >
  • Taahhüt vermedim hocam kullandığım paket üstüne
  • quote:

Orijinalden alıntı: C0mU

Taahhüt vermedim hocam kullandığım paket üstüne

Teşekkür ederim hocam ben de bugün 35mbps'e kadar 100gbAKK olan paketi aldım. İnşallah AKK düzeltmeleri sağlandığında da bize 3mbps vermezler.
  • Önceki hat durumunuz neydi hocam?ne kadara anlaştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataytr

Önceki hat durumunuz neydi hocam?ne kadara anlaştınız?

PM attım hocam.
  • 24 mbitten 32ye 60 lira öderken 66 lira ile geçiş yaptım.

75 gbtan 100 gb a çıkacak
    Upload 3 mbit güncellenecek
    AKN sonrası 16 mbit olursa

Favori paket olur bu.
  • Dsmart net 16mbps sınırsız 75gb kotalı pakete aboneyim. 1 mart 2017 de taahhüdüm sona eriyor.

Türk Telekom'un 50mbps 200gb lık paketine geçmeyi düşünüyorum 1 mart itibariyle.

Evimizde sabit hat var. 24 aylık taahhütlü fiyatı 77,90 TL gözüküyor. Modemim de var ekstra modem ücreti ödemeyeceğim. Sizce iyi midir fiyat ?

1 mayıs 2017 den sonra akn sonra hızım kaça düşer bu paketle 16 mı 24 mü acaba anlayamadım orasını

bilenler aydınlatırsa sevinirim. Teşekkürler.
  • Subat kullanıcısına yanıt
    Bu kampanya az daha iyi gibi. Ortalama 72,90 TL'ye geliyor. Atladığım nokta yoktur sanırım.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/maksimum-avantaj-kampanyasi.aspx

1 Mayıs'tan sonra 50 Mbit AKN sonrası 16 Mbit'e düşer.
  • nihattr kullanıcısına yanıt
    evet ilk 12 ay 10 lira daha ucuz gösteriyor. bu kampanyayı görmemiştim. hatta alabilirsem bunu alırım. bugün gelecek adamlar sözleşme için.
    Yanlış yere bakıyorsunuz. Sabit hat ücretini de katın. 12TL sabit ücret alınıyor.
    Sabit telefonu olanlar için kampanyaya dahil tüm internet paketleri dediği yer telefon sabit hat ücreti hariç internet fiyatı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subkick -- 21 Ocak 2017; 8:38:51 >
  • Ben de arayıp 35Mbit 100 AKK'ye geçtim. 71 küsür ödeyeceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • subkick S kullanıcısına yanıt
    Buraya baktım.

"Sabit telefonu olanlar için kampanyaya dahil tüm internet paketleri"

Tamam işte hesaplarken o fiyata 12tl daha sabit ücret ekleyeceksiniz. Zaten onu neden koymuşlar anlamadım aldatmaca gibi bir şey. Daha önceki kampanyalarda koymazlardı. Siz bir kampanya ücretine bakarken direk yalına bakın.
  • subkick S kullanıcısına yanıt
    Üstteki arkadaş (@Subat) demiş ki sabit hattım var. Yani sabit hat ücretini ayrıca ödüyorum demiş. Bu durumda sabit telefonu olanlar için paketlere bakmak doğru olan değil mi?

İnternet 72,90 TL + sabit hat ücreti kaçsa (belki 20 TL'dir) toplamını öder.
    Alo paket ile tercih ederse toplam 84,90 TL öder.
    Yalın tercih ederse de toplam 84,90 TL öder.

Ufak ek ücretleri yazmadan durum böyle.

Biz mesela 50 Mbps 200GB pakete 73,00 TL + 17 TL her yöne 500dk sabit telefon faturası olarak ödüyoruz.

Bence sizin dediğiniz 12 TL sabit telefonu kullanma niyeti olmayan kişiler için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç gb oldu.
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    96 yine geçicez akk yı

• Bende aradım bu paket için 74 tl fiyat verdiler.Herkese farklı fiyat mı veriyor ne yapıyor bu Telekom.Mevcut Adsl kullanıcısıyım.

Ayrıca Adsl den geçiş yaparken herhangi bir internet kesintisi oluyor mu?

Paket yükseltelim derken internetsiz kalmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudafed -- 22 Ocak 2017; 14:42:46 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.