Şimdi Ara

35 Mbps 100GB Akk 70 ,90tl [Geçiş sağlandı] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
4.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam 3Mbps upload hızınız var 35Mbps paket almışsınız hat değerleri güzel tip 7 veya tip 11 yakınsınız 80 Mbps destekliyor en fazla 95Mbps alırsınız 95Mbps de kopma olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 7 Ocak 2017; 18:57:14 >
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    120 GB civarı
  • C0mU Seni fazla etkilemez ozaman. Esas soru Hız düşümü oluyormuydu. Yani kota olan 75 gb dolunca 3 mbite düşüş oluyormuydu. Oluyorsa ayın hangi haftasında kota doluyordu.
  • muratai kullanıcısına yanıt
    Bu konu benim kafamı karıştırıyor.

Oturduğum binada internet alt yapısı yoktu, fiber alt yapı henüz tamamlandı. Bugün Türk Telekom'dan geldiler haftaya açılacakmış abonelik başvurumu yaptık.

Orada bu AKK sonrası hız meselesini özellikle sordum. 24mbit paket aldım 8'e düşecek, 35 mi alsam acaba 16'ya düşer dedim. BTK'nın açıklamasında eksiklik var. Siz Fiber olduğunuz için 24 ve üstü gibi düşünün, yani 16mbit'e düşeceksiniz dedi.

Velev ki olmasa bile 5 TL fark ile üst pakete geçebileceğimi belirtti.

Bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoraNb

Bu konu benim kafamı karıştırıyor.

Oturduğum binada internet alt yapısı yoktu, fiber alt yapı henüz tamamlandı. Bugün Türk Telekom'dan geldiler haftaya açılacakmış abonelik başvurumu yaptık.

Orada bu AKK sonrası hız meselesini özellikle sordum. 24mbit paket aldım 8'e düşecek, 35 mi alsam acaba 16'ya düşer dedim. BTK'nın açıklamasında eksiklik var. Siz Fiber olduğunuz için 24 ve üstü gibi düşünün, yani 16mbit'e düşeceksiniz dedi.

Velev ki olmasa bile 5 TL fark ile üst pakete geçebileceğimi belirtti.

Bakalım ne olacak.

Bence siz 8 de kalın diye bilerek 24 mbit te tutuyorlar sizi.
    Btk açıklamasında fiber diye bir ibare yok.

25-50 arası 16mbit diyor. Buna 25 dahil mi yoksa 50 dahil mi bilen yok. Ancak 35mbit arada ve 16 %100 garanti.

16-24 arasıda 8 mbit diyor.

1 mayısta ttnetin tarifeleri komple değiştirmeyeceğinin hiç bir garantisi yok. O zaman 5 değil 50 lira fark isteyecekler belki?

Bu uyanık MH temsilcileri sizi değil çalıştığı firmayı kayırmakla sorumludur, maaşını siz değil çalıştığı firma veriyor.

• muratai kullanıcısına yanıt
    O da ihtimal dahilinde haklısınız.

Ancak görevli beni şuradan ikna etti, farkındaysanız siz daha pahalı paketi isterken ben size daha ucuzunu öneriyorum. Çünkü taahhüt gereği üst paketten alta inemezsiniz, ama 8'e düşerseniz şayet fark ödeyerek üst pakete tekrar geçebilirsiniz dedi.

Gerçi 8mbit'e bile düşsem bana yeter de... Sanırım Mayıs'ta göreceğiz gerçeği :)
  • Beyler banada teklif geldi 250gb akk 100 mbit + Turkcelltv plus 4k (99 tl ) Fibersuperonline
  • Bunca millet TT ye söverken siz nası bu kadar mutlusunuz ? Kesintiler oluyormu belli saaatlerde ping ? vb sorunlar ? 26 ping çok gibi geldi ?wifimi kablomu ?
  • Petegrus kullanıcısına yanıt
    Hocam wifiden ölçtüm hızı ping olarak şöyle söyleyim lolde 63 ping alıyorum.Geçen sene ttden ayrılma noktasına gelmiştim ama 1 senedir hiç sıkıntı çıkarmadılar hatta vdsl e geçiş sürecinde modemim 1 hafta gelmeyecekti gelen adam elindeki modemi verdi 1 haftalığına onun modemini kullandım.
  • C0mU kullanıcısına yanıt
    Hat değerlerine nereden bakıyoruz? Ve sizin tarifenize normalde telefon faturası da dahil mi yoksa bir güzellik yapıp ikisini bir fiyata mı verdiler.Ayın 17 sinde benimde süre dolacak yeni bir tarife arıyorum paket halinde telefon dahil.
  • UsainBolt kullanıcısına yanıt
    Telefon için kullandığım kadar ödüyorum internet faturasına dahil yani.192.168.1.1 burdan modem ayarlarına gir ayarlar kısmında istatistik bölümünde bulabilirsin.
  • tezekos kullanıcısına yanıt
    0365634b kullanıcısına yanıt
    ADSL Tanımı Durum
    ADSL Modu YUKARI
    ADSL Durum ITU G.992.5(ADSL2PLUS)
    Cell Delin 0
    Link Retrain 3
    Init Hataları 2
    Init Timeouts 0
    Loss Of Framing 0
    Hatalı saniyeler 27
    Ciddi Hatalı saniyeler 0
    HEC Hatası 25

Bilgi DownStream Upstream
    SNR Margin 12.8 db 11.2 db
    Attenuation 25.2 db 13.3 db
    Data Oranı 8192 kbps 797 kbps
    FEC saniyeler 35 0
    CRC 27 64468

Şunu da yorumlar mısınız? Çok kötür sanırım en fazla ne kadar hız alırım tarife değiştiricem 17 sinden sonra.
    hocam 1.600 km metre uzaksınız santrale
  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu ne anlama geliyor kaç olur en fazla hız? Ölecek miyim?
    hocam en fazla 13Mbps veya 15Mbps alırsınız
  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    O zaman sanırım 16 Mbps lik tarifeler işimi görecektir.Bu hız alımı kısmını kendi çabamla artırma şansım var mı kablo değiştirme vs gibi? Cevap için teşekkürler
    hocam santral 13Mbps ayarlatmanız lazım hocam kablo yeni ise ek filan yoksa sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: C0mU

120 GB civarı

Şimdi kaç gb tasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

AKN için Karar alınmış sanırım.

https://www.btk.gov.tr/File/?path=ROOT%2F1%2FDocuments%2FKurul+Karar%C4%B1%2F(518)_(10)+Adil+Kullan%C4%B1m+Noktas%C4%B1.pdf

Günaydın hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.