Şimdi Ara

%35 ÖTV lik Sıfır Araç Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bir araç almak istiyorum ve bu konuda bana yol gösterirseniz çok sevinirim. Hali hazırda elimde Seat Ibiza 1.2 TSI DSG 2013 model bir araç var. Çocuk beklediğimiz için daha büyük bir araç almam gerekli. Araç alırken 4 kriterim var.

1. İç hacmi ve bagaj hacmi büyük olmalı.
    2. Bütçemiz en fazla %35 ÖTV sınıfına uygun (195000 TL)
    3. Güvenlikli bir araç olmalı.
    4. Olabildiğince konforlu ve lüks olmalı.

Şu ana kadar aşağıdaki modelleri inceleme fırastım oldu. Benim gözüme çarpan artı ve eksileri aşağıda. Benim gözümden kaçıp sizin ekliyebileceğiniz veya önerebileceğiniz farklı bir model var mı. Görüşleriniz benim için değerli.

1. Skoda SuperB 1.6 TDI CR 120 PS DSG Style (192500)
    Artıları: Büyük bagaj hacmi, 8 hava yastığı, hafızalı elektrikli koltukları var.
    Eksileri: Hayalet gösterge, kör nokta uyarı, ısıtmalı/soğutmalı koltuklar, panoramik cam tavan yok.

2. Opel GrandlandX 1.2 130 Hp Excellence (184000)
    Artıları: Büyük bagaj hacmi, 8 hava yastığı, ısıtmalı koltuklar, kör nokta uyarı sistemi, panoramik cam tavan
    Eksileri: 2018 model, benzinli, hayalet gösterge, soğutmalı koltuklar, hafızalı elektirikli koltuklar, motorun geç tepki vermesi (test aracı 120 HP dizeldi benzinliyi bilmiyorum).

3. VW Tiguan 1.5 TSI ACT 150 PS DSG (185000) Comfortline
    Artılar: VW olması, ikinci el piyasası daha iyi
    Eksiler: Diğer SUV lara göre içi çok boş,

4. Kia Sportage
    Opele benzer bir fiyatı vardı. Dizel otomatik cam tavandı.

5. Peugeot 3008 ACTIVE 1.5 BlueHDi 130hp EAT8 Tam Otomatik Sky Pack (187000)
    Artıları: 2019 model, 8 ileri, gaz tepkimesi güzel, cam tavan, hayalet gösterge
    Eksiler: Kör nokta uyarı, ısıtmalı/soğutmalı koltuklar, hafızalı elektrikli koltukları

Bunların içerisinde Skoda SuperB ve Peugeot 3008 en çok aklımda yer eden ve Peugeot 3008 bir adım önde. Sizin önerileriniz nedir?

• Renault Talismana da bakın hocam .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3008 active skypack ve grandlandx excelence arasında donanım olarak daha fazla fark var diye biliyorum. (hayalet gösterge hariç)opel donanım olarak daha önde. tercihim benzinli grandlandx olurdu.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkür ederim ancak bu gün telefonda arayıp sordum ancak %60 vergi dilimine olduğunu söylediler Taslismanın.
  • Yav arkadaş dördüz çocuk mu bekliyorsunuz da ibiza küçük geliyor

Güvenlik donanımı daha iyi bir araca geçmek istersiniz anlarım ama 1 çocukta hacim arttırmak için üst segmente geçilmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e150031

Öneriniz için teşekkür ederim ancak bu gün telefonda arayıp sordum ancak %60 vergi dilimine olduğunu söylediler Taslismanın.
    Alt dilime çekip filo aracı gibi gösterdikleri var. Sizin istediğiniz teknolojik oyuncakların çoğu oluyor icon pakette. Bayileri tek tek arayın denk gelir mutlaka.
    3008 güzeldir ama Audi A3 de bakın derim güzel fiyat veriyorlar bazen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.