< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
350-400 bin arası sedan araba öneri
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Eski kasa Corolla ya fb7 kasa Civic senin ilacın başka da bı cacık olmaz bu butceye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.6 TDI düz vites superb elegance bulabildiğin en küçük yaş/km
Şöyle bi ilan buldum suv düşünürseniz
www.arabam.com
Sahibinden Nissan Qashqai 1.2 DIG-T Sky Pack 2016 Model Kahramanmaraş 40.000 km Gri (metalik) - 13678770 | arabam.comhttps://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-nissan-qashqai-1-2-dig-t-sky-pack/acil-cok-acil-sahibinden-nissan-qashqai-1-2-dig-t-sky-pack-2016-model-kahramanmaras/13678770
hocam fiyatı yüksek değil mi? bunlar ne ara 400 oldu hem de manuel
-
Km düşük araç full gorunuyo cam tavan servis bakımlı bence uygun konu sahibine o bütçe için önerdim güzel duruyo bence
Aynı bütçeye bende bakıyorum elimde 2016 Ford focus 1.5 dizel otomatik var 360 civarına satıp değiştirmek istiyorum ancak mantıklı bir tane araç yok.
390 400 civarına aklıma yatan 16 17 model 1.6 tdi leonlar oldu ancak bilemiyorum jetta leon geçilir mi üste vermeye değer mi kararsız kaldım.
Alman araçları haddinden fazla değer kazanmış piyasada diğer araçlara göre çoğunu kullandım hemen hemen aynı araçlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X