Arkadaslar ben bi motorsiklet alcaktım ama fiyat arastırması yapıorum adamın dedigine göre onun motoru 350 cc miş ve 500 ytl istio sizce azmı cokmu ??
one ya
markası modeli yokmu bunun ?
bu şekilde sana kim nasıl yardımcı olacak.
Jawa dır o 500 ytl le iyi para bence
Büyük ihtimal jawa , bi sürü masrafı çıkar çıkarsa çok para tutmaz ama işi bilmiyorsan çok uğraştırır..
bende a2 ehliyetimi Jawayla almıştım manyaq ötesi bir makina
2 zamanlı olmasından dolayı zamanının en seri makinasıdır modeli nedir style mi twinmi? onu kullanman için şehir dışında olman gerekiyo inanılmaz bi sesi var çok rahatsız edici trafikte çok başın ağrır ayrıca babanında bi benzin istasyonu olması lazım benzin yakmıyo içiyo resmen
konuyu açan arkadaş daja Jawa olup olmadıgını bile bilmiyor benim kullandıgım style idi
model,marka bilgisi verirseniz.. Yardımcı olabilirim
Kesin Jawa,dabn Bahsediyor Zamanında En İyi Motosikletler Arasındaydı Benzinin Ucuz Oldugu Dönemlerde En Tutulan Motosikletti Yukarıda Biri Sesten Bahsetmiş O Sorun Degil Eksoza Susturucularını Taktıgınız Zaman 4 t Motosikletlerden Farkı Yoktur Fiyat Konusuna Gelecek Olursak Motosikleti Görmemiz Lazım Eger Fazla Hor Kullanılmadıysa Gayet Güzel Bir Fiyat Ama Ekmegi Yenmişse Hiç Bulaşma Derim + Onu Kullanacagına Traktör Al Kullan Daha Az Yakar
quote:
Orjinalden alıntı: Engin.K
Kesin Jawa,dabn Bahsediyor Zamanında En İyi Motosikletler Arasındaydı Benzinin Ucuz Oldugu Dönemlerde En Tutulan Motosikletti Yukarıda Biri Sesten Bahsetmiş O Sorun Degil Eksoza Susturucularını Taktıgınız Zaman 4 t Motosikletlerden Farkı Yoktur Fiyat Konusuna Gelecek Olursak Motosikleti Görmemiz Lazım Eger Fazla Hor Kullanılmadıysa Gayet Güzel Bir Fiyat Ama Ekmegi Yenmişse Hiç Bulaşma Derim + Onu Kullanacagına Traktör Al Kullan Daha Az Yakar
2 zamanlı 150cc motorsikleti sustrman için kaç tane susturucu takmayı düşünüyorsun bu tip 2 zamanlı motorsikletin egzosu ne kadar açık olursa motorsiklet o kadar rahat olur ve performansıda aynı oranda artar yani susturucu tam olarak bi çözüm değil
pardon 150cc yazmışım kusura bakmayın 350 cc olacaktı
Arkadaslar MArkası Java Kusura bakmayın Yazmayı Unutmusum NE kadar Olur sizce
piyasası 400-1000 ytl arası değişir motorun bakımına bağlıdır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme