yeni nesil ekran kartları çıktıgında bi sıkıntı oluştururmu bu zzamana kadar böle bi uyumsuzluk yok ama yeni nesillerden korkmaya başladım.
quote:
Orijinalden alıntı: legendhan
yeni nesil ekran kartları çıktıgında bi sıkıntı oluştururmu bu zzamana kadar böle bi uyumsuzluk yok ama yeni nesillerden korkmaya başladım.
hiçbir sıkıntı olmaz.
MSI Z77A GD55 bende var hiç düşünmeden al
hocam şöyle ki kart birkere diğer markalarla aynı seviyedeki kartlardan daha ucuz ve daha sağlam . windows 8 için en uyumlu anakart listesinde ilk 5 veya 10da. özelliklerini söylemiyorum zaten bütün teknolojileri destekliyor bir sürü ödül almış sürekli destek alan kendini kanıtlamış bir karttır. ısınmaması OC genie tuşuyla tuşa basarak işlemciyi 4.2 ye oc ediyor aynı zamanda ekran kartı ve hdd ninde %20 30 arasında perf artışını sağlayacak oc yapıyor. ayrıca military class dediğim şey askeri sınıftır yani Amerikan ordusunda kullanılan bir madde kullanılmış bu anakartta. hiçbir maddeyle reaksiyona girmeyerek ısı sorununu ortadan kaldırıp stabiliteyi sağlıyor. ayrıca uzun ömrü var 8 yıl bir sıkıntı olmadan çalışabilmesinin testi yapılmış.