Şimdi Ara

350 liraya kadar Anakart tavsiyeniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msi'nin tek tuşla O.C özelliği 350 liraya kadar hangi anakartlarda var Asusun varmı önerileriniz nelerdir?

• AMD için mi? Intel için mi? arıyorsunuz

Hangi işlemci ile kullanacaksınız ?
  • intel 1155 soket
  • yeni nesil ekran kartları çıktıgında bi sıkıntı oluştururmu bu zzamana kadar böle bi uyumsuzluk yok ama yeni nesillerden korkmaya başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendhan

yeni nesil ekran kartları çıktıgında bi sıkıntı oluştururmu bu zzamana kadar böle bi uyumsuzluk yok ama yeni nesillerden korkmaya başladım.

hiçbir sıkıntı olmaz.

MSI Z77A GD55 bende var hiç düşünmeden al

hocam şöyle ki kart birkere diğer markalarla aynı seviyedeki kartlardan daha ucuz ve daha sağlam . windows 8 için en uyumlu anakart listesinde ilk 5 veya 10da.
    özelliklerini söylemiyorum zaten bütün teknolojileri destekliyor bir sürü ödül almış sürekli destek alan kendini kanıtlamış bir karttır. ısınmaması OC genie tuşuyla tuşa basarak işlemciyi 4.2 ye oc ediyor aynı zamanda ekran kartı ve hdd ninde %20 30 arasında perf artışını sağlayacak oc yapıyor. ayrıca military class dediğim şey askeri sınıftır yani Amerikan ordusunda kullanılan bir madde kullanılmış bu anakartta. hiçbir maddeyle reaksiyona girmeyerek ısı sorununu ortadan kaldırıp stabiliteyi sağlıyor. ayrıca uzun ömrü var 8 yıl bir sıkıntı olmadan çalışabilmesinin testi yapılmış.

http://mc3.msi.com/?lang=tr_TR

sayfanın aşağıya indir alttaki 4 özellik var onlara tek tek tıkla bak sayfaları aşağıya indirmeyi unutma.

http://tr.msi.com/product/mb/Z77A-GD55.html

burdaki yazıları oku ve videolarıda izle aklındaki soru işaretleri tamamen kalksın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.