Şimdi Ara

350 watt AOpen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus MA-mx Anakart
    Kingston 800 mhz 4 GB ram (Çift Slot)
    2 adet HD .
    1 adet Optik sürücü IDE
    2 adet Fan (İşlemci + Kasa )
    4 Adet USB bağlantısı

Gelelim soruma; Şu anda bende 350 Watt AOpen power supply var. Ekran kartı şu anda ana kartdaki tümleşik olan ekran kartı. Fakat ben değiştirmek istiyorum. HD 3650 almayı düşünüyordum ama 4650 veya 4670 olabileceğini söyleyen arkadaşlar oldu. Aceba power supply'ım bu özellikteki PC'i ekran kartı sonrası da destekleyebilir mi _?

• Bütçe yetiyorsa 9600GT iyi bir seçim olur o sisteme psu da yeterli gelir. Söylediğin kartlardan birisini de alırsan psu yine yeter sorun çıkmaz.
  • Bütçe çok önemli değil ama aceba hangi 9600gt'i alayım ? Bir link verebilir misiniz ?
  • HD4770 alabilirsin, 40nm düşük güç tüketimlidir az ısınır sessiz çalışan bir kart.

http://www.exa.com.tr/powercolor/ekran_kartlari/powercolor_hd4770-334-8572.html
  • Linkteki kart işini görecektir. Şu an albileceğin en iyi F/P kartıdır. Fiyatıda çok uygun.
    Seni psu bu kartta sorun çıkarmaz.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-eah4770htdi512md5-hd4770-gddr5-512mb-128bit-ati-dx10.1-ekran-karti/productDetails.aspx?I_ID=41209
  • Şu anda bulunduğum ilçeye bütün kargolar gelmiyor. UPS ve PTT kargo geliyor sadece. O sebeple birinci tercihim hızlıal.com... Fakat o sitede saphire ve asus yok. HIS marka HD4770 var. HIS önerebileceğiniz bir marka mı? Ya da başka bir modele bakmalı mıyım ?
  • HIS'i de tercih edebilirsin dostum merak etme o da kaliteli bir markadır
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. Siparişi verdim artık kargonun canı isterse 10 gün sonra elimde olur :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.