Şimdi Ara

350 YTL'YE DİJİTAL FOTO NE ÖNERİRSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumu biraz inceledim ama çok karmaşa oluşmuş aradığım cevabımı bulamadım bi türlü.öncelikle çok fazla bilgi sahibi olmadığımı anladım forumu inceleyince.dijital fotoğraf makinesi arıyorum ama webcam olarakta kullanmak istiyorum.gerçi webcam olarak kullanmayın demiş moderatorımız ama olsun ben yinede bunu da istiyorum.fiyat olarak 350 ytl civarı bi bütçem var.macro çekimler önemli.görüntü kaliteside çok önemli.iyi makineyle uyduruk arasında ki farkı gördüğüm için söylüyorum bunu.bide karanlık ortamlarda da kaliteli çekim yapabilmeli.bide lcd ekranı biraz büyük olmalı 2' civarı aşağısı kurtarmaz.
    Önerilerinizi bekliyorum kolay gelsin cümleten.

• bide yazmayı unutmuşum optik zoomu olmalı.gerçi çoğunda var sanırım.bi kaç gün içinde almayı düşünüyorum.önerilerinizi bekliyorum
  • Sevgili @tr_smach,

Belirlemiş olduğun fiyat limiti içerisinde üst konularımız ve içerisindeki yazılmış mesajlardan ya da fotoğraf makinesi satışı yapan sitelerden araştırma yapıp, kendi zevkine göre 3/4 makineden oluşacak bir seçim listesi oluşturabilirsen yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarımızın da işini kolaylaştırmış olursun.

http://forum.donanimhaber.com/m_4473367/tm.htm
  • Sadece fiyatla kıyaslama yapamayız, yani makina öneremeyiz. Çünkü yüzlerce model var. Ama istediğin özellikleri yazarsan yardımcı olabiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mertkan

Sevgili @tr_smach,

Belirlemiş olduğun fiyat limiti içerisinde üst konularımız ve içerisindeki yazılmış mesajlardan ya da fotoğraf makinesi satışı yapan sitelerden araştırma yapıp, kendi zevkine göre 3/4 makineden oluşacak bir seçim listesi oluşturabilirsen yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarımızın da işini kolaylaştırmış olursun.

http://forum.donanimhaber.com/m_4473367/tm.htm

mertkan arkadaşım haklısın bir yönde ama ses sistemleri sayfasında buna benzer çok yazı yazıldı ve herkes yardımcı oldu.burdada aynı şeyin olacağını düşünmüştüm.senin önerin nedir? en iyi anlayan sensin sonuçta ben onlar üzerinde araştırma yapayım.aslında creative dv 428 de sanırım onu almayı düşünüyodum forumdaki bi yazıyı okuyunca vazgeçtim.sorun şu ki dijital makinelerin çoğunda webcam olabilme özelliği yok gördüğüm kadarıyla .bende arama yaptığımda creative ve orite gibi iki model buldum.başka alternatif sunamaz msın bana.istediğim şeyleride yazdım.

• quote:

Orjinalden alıntı: karizmanihat

Sadece fiyatla kıyaslama yapamayız, yani makina öneremeyiz. Çünkü yüzlerce model var. Ama istediğin özellikleri yazarsan yardımcı olabiliriz.

istediğim özellikler belirgin değil mi?sonuçta bunlar arasında çok tutulan yada çok methedilen bi iki model vardır.istediğim özellikler şunlar belirgin olarak:
    *4-5 megapiksel civarı olsa yeterli
    *webcam olarak kullanabilmeliyim
    *optik zoom mutlaka olmalı (3x, 4x olsa yeter)
    *karanlık ortamlarda kaliteli çekim yapabilmeli
    genel olarak bu özelliklerde bişey isityorum eğer bunlarda yetmiyorsa siz beni yönlendirin şunu istiyomsun yada istemiyomsun diye.ilginiz için teşekkür ederim kolay gelsin

• Hp 507 r şiddetle tavsiye ederim. çok memnunum. senin aradığın özelliklerin neredeyse tamamı mevcut. 3x optik-7x digital zoom. video çekimi(sesli). ses kaydetme. dahili 32 mb hafız(benim aldığım zaman kampanya vardı+128 mb hafıza kartı hediye ettiler).kırmızı renk göz düzeltici. ama en önemlisi manyak flash var. tamamen karanlık yerde ışıkların açık olmasından daha ii çekiyor. bence kaçırma fiyatı da tam senin istediğin gibi. en yakın arkadaşımla aynı gün aynı makinayıo aldık. onunkinde bi problem çıktı. istanbula servise gönderdiler. parçasını bulamayınca sıfırını vereceklerdi. yokmuş, hatta bir üst modeli de yokmuş. onlar da 2 üst modelini gönderdiler. teknik servisleri güvenli. biz genpadan aldık(online).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • canon a510 tavsiyem
  • HP 507 piyasada yok galiba google da aradım yok hiç bi yerde. m517 modeline baktım çok hoş duruyo.fiyatı yoktu ama. fiyatıda uygunsa m517 yi almayı düşünüyorum.bide webcam olabiliyo mu? özelliklerinde hiç öyle bişey yazmıyo.
  • http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119992724&CS_Category=_SBAD_156_1662_179&CS_Catalog=_KAMERA___OPTIK&T_Category=_DIJITAL_FOTOGRAF_MAKINESI156

HP M417 almayı düşünüyorum fikri olan var mı?webcam olarak kullanabilecekmiyim bu cihazı yradımcı olursanız sevinirim.

• Olympus C725 tabii ki. 8x optik zoom.
  • BEN CANON A510 ALMANI TAVSİYE EDERİM.3 GÜN ÖNCE 370YTL YE 12 TAKSİT ALDIM, BİR ARAŞTIR DERİM...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.