Şimdi Ara

3500-4500 araliginda 55 inç tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 55 inç 3500-4500 bandında TV arıyorum ne önerirsiniz

• Bende araştıyorum forumda bu fiyat aralığı için çok fazla bilgi yok. Bulduklarımı altta yazdım. Sizinde araştırdığınız modeller var ise paylaşırsanız sevinirim.

1000 tl inidrim var şu an fiyatı 3300
    www.hepsiburada.com
    Vestel 55U9500 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/vestel-55u9500-55-139-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBV00000PGV80?magaza=Hepsiburada

• Hocam başta Lg olmak üzere sonra philips ve samsung marka televizyonlardan uzak durum(a101 bim televizyonlarını saymıyorum bile) çünkü başta vertical banding, ışık sızması, bulutlanma , ölü piksel bu tv lerde çokça görülüyor . Haa bazı insanlar panel hatalarını bilmediği için bakmak ile görmek arasındaki farkı ayırt edemeyerek televizyonunu sorunsuz sanıyor lakin eğer sizde bunları kafaya takmaz iseniz o zaman bu hatalara bakmaksızın panel,hertz,ses ve işlemci kaliteli tv lere göz gezdirebilirsiniz. Bazı tv lerin işlemcilerinin düşük olması yüksek kaliteli videolarda takılmalara sebebiyet verebiliyor.Ayrıca yazılım ile yükselttikleri hertz değeri hava civa kalabiliyor çünkü bakıyorsun 1000 hertz var ama altyazılar ya da filmlerdeki kameranın dönme sahneleri titreye titreye geçiş yapıyor ve bulanık gibi görüyorsun. Bu yüzden şahsen gözlemlerime göre Sony tv ler hata oranı olarak en düşük televizyonlardır.Yani Sony > Samsung > Philips > Lg diye sıralama yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMachine

hocam bunu alacağım büyük ihtimal
    Hocam
    LG 55UM7100
    Bu modeli tavsiye ederim memun kalırsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.