Şimdi Ara

3500₺ bandında Lian Li Lancool 215 alternatifi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeri bana yakın aslında elden satış yapılıyorsa gidip alabilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Arayıp bir sorun isterseniz hem kasayıda görmüş olursunuz gerçekten heybetli kasa her türlü donanım sığar içine ama full towerlar gibi kullanışsız büyüklükte değil tam olması gerektiği gibi ben bizzat canlı incelemiştim tam istediğim kasada sistemi komple dağıtıp tekrar kurmak mantıklı gelmemişti. Fan filtresi falanda aldım 216 ile devam ediyoruz.

• wolwes kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam bu kasayı bir araştırayım.

Rica ederim hayırlısı olsun şimdiden.

hocam ben de 7800x3d ve 4080s kurdum yeni. lianli 216 kasam siyah. 100tl farkla beyaz almadım bu kir muhabbetinden. şimdi bende de bu bahsettiğiniz filtre muhabbetleri yok mu? eski kasam H500M 'di. toz oluyordu ama kalıp kalıp değil, tane tane. 1senedir temizlemediğim kasam temiz gibiydi. yani bu filtre nasıl bir şey link ve detay verebilir misiniz? kasayı QP'den aldım. simdi 110tl ucuzlamış hahahah. gayet harika kasa. Adamlar olması gereken kasayı yapmışlar çok güzel her şeyi çıkıp takılıyor , gizli kablolama yapılabiliyor. ben hayran kaldım h500m'den sonra. ld360 ile kullanıyorum bu arada. önereceğiniz bir şey var mıdır?

• MordSithh kullanıcısına yanıt
    aliexpress.
    LANCOOL 216 şasi ön örgü paneli için LIAN LI yüksek yoğunluklu manyetik filtre, PC durumda toz Net siyah ve beyaz LAN216-2X/2W - AliExpress 7
    https://tr.aliexpress.com/item/1005005911047224.html

Kasanın ön tarafında fan filtresi için özel yer var ama lian li filtreyi koymamış gelen fan filtreside lian li üretimi gibi zaten kusursuz uyumlu. Benim kasa komidinin üstünde durduğu halde inanılmaz toz alıyordu ekran kartının üstünü kaplıyordu fan filtresini taktıktan sonra ciddi oranda azaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 6 Temmuz 2024; 0:46:45 >

Teşekkür ederiz. Türkiye içinde var mı böyle bir ürün? Vergi ne kadar ödediniz ekstra? Sıkıntılı geldi mi? sıkıntısız mı?

Bu ANTEC kasada sanırım tek dezavantaj fan çoklayıcı olmaması. Onun dışında çok iyi duruyor.

Vergiyi sipariş ekranında ödüyorsunuz herşey dahil 600 TL gibi birşeydi 1 haftada sorunsuz geldi.

Daha önce bu filtreler Türkiye'dede satılıyordu ancak artık gelmiyor bütün ilanlar stokta yok şeklinde.https://www.incehesap.com/lian-li-lancool-216-siyah-mesh-on-toz-filtresi-fiyati-65837/

Amazon.com.tr de var. Amazon germany satıcılı var ama iki katı fiyatına değmez aynı ürün için.
    Li LIAN LI Lian Li Lancool 216 LAN216-2W toz filtresi, beyaz

Hocam dediğim gibi p20 nin siyah modelinde 3 tane argb fan ve fan kontrolcü vardı 6 tane fan bağlayabildiğiniz 3 fan takılı 3 tanede boşta fan yeri vardı hatta beyazdan daha bile ucuzdu ama stokları bitirmişler. Hatta bu beyazda son ürün falan olabilir ondan uygun fiyat girmiş olabilirler. Youtubeda inceleme kanallarına falanda bakabilirsiniz çoğu kanal beğenmiş kasayı üstelik yurtdışında msrp si 75$ gibi bir şeydi oldukça bütçe dostuydu hemde kendi fiyatında ki bütün kasalardan daha büyük ve type-c desteği sunuyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 6 Temmuz 2024; 1:2:40 >

evet baktım da öyle duruyor. lianli offiicial store'da 560 570tl civarı. başka satıcıda 450 civarı.  (Evet 690 700TL'yi buluyor ödemede)

sizin başka tavsiye edeceğiniz bir şey var mıdır kasayla yapmam gerekenlerle ilgili? mesela fanları bağladım o hub'a. üstte 360mm likler ve ön aynı renkte oldu. bunları artık msi anakartın uygulamasından mı değiştirmem gerek? PWM - DC fan ayarını biostan ellemem gerekir mi*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MordSithh -- 6 Temmuz 2024; 1:2:32 >
    Kasanın fan hub argb çıkışını anakartın argb girişine bağlayın anakartınız hangi markaysa onun aydınlatma kontrol yazılımı üzerinden renkleri kontrol edebilirsiniz. işlemci soğutucunun 4pin pwm güç kablolarını kasanın hubuna bağlamayın cpu soğutucudaki talimatları izleyin. İşlemci soğutucunun fanların 3 pin argb kablolarını kasanın hubuna bağlayabilirsiniz böylelikle kasada ki tüm renkleri aynı yerden kontrol edebilirsiniz. Fanlar pwm destekli malum havalar çok sıcak biosdan fanlarınız için uygun bir pwm fan profili oluşturmanız yararınıza olur aynı şekilde ekran kartı içinde afterburnerdan fan profili oluşturabilirsiniz.

Bu arada elzem değil ama üst tarafada şu filtreyi alabilirsiniz
    teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Dark 360mm Delikli Fan Filtresi (DKCCFF360) - Fan Filtresi - Overclock Aksesuar - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/overclock-aksesuarlari/fan-filtresi/dark-maxima-v30-filtre-kiti-dkchspv30kit-37968.html

bu kasa tüm havayı önden çektiği için tüm tozu genelde önden alıyor üst tarafa takacağınız işlemci soğutucuda içerde ki havayı dışarı üfleyecek o nedenle üstten toz alması pek olası değil ama yinede her ihtimale karşı alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 6 Temmuz 2024; 1:22:34 >

teşekkürler ama şu cpu fan, argb, jargb , sys fan, hub falan derken benim beyin gidiyor ya. ufff. sabah tekrar bakıcam nasıl taktık diye. gpuyu monte edecektik bilgisayarcı arkadaşla. Bu arada lianli filtreyivi verdim sipariş 616tl. üste gerek yok dediğiniz gibi. umarım ekstra masraf cıkmaz. eskiden 490tllik gözlüğe 150tl ekstra kapıda vergi cıkıyodu

Yok yeni sistemde aliexpressde haracı pardon vergiyi direk sipariş ekranında kesiyor kapıda sürpriz olmuyor.

• lian li 216 yı gözünüz kapalı seçin zamanında önemli otoriteler tarafından en iyi fp kasalardan biri seçildi yabancı kaynaklara bakabilirsiniz, 215 i de kullandım 216 kurulum açısından çok daha pratik çözümlere sahip ve dizaynı daha oturaklı, antec kasayı hiç bilmiyorum o yüzden onla kıyas yapamıyorum

• Daha ucuza benzer özellikler için alttaki kasayı tavsiye ederim.

teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Aerocool Airhawk Duo Cam Yan Panel 2x20cm Ön, 1x12cm Arka Duo ARGB Fanlı 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası (AE-AIRHAWKD) | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/aerocool-airhawk-duo-cam-yan-panel-2x20cm-on-1x12cm-arka-adreslenebilir-duo-rgb-fanli-3-0-pencereli-oyuncu-kasasi-ae-airhawkd.html
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Bu kasanın malzeme kalitesi ve özellikle ön usb portları çok eleştirilir, buna da bakmıştım.

• TD500 V2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt

5000₺ hocam fiyatı, yine de teşekkür ederim.

• Nzxt h5 flow kullanıyorum aşırı memnunum
    Kasada nzxtden vazgecmeyin derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.