Şimdi Ara

3500 e Kadar Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar para biriktirdim fakat ortada bi fiyat ucurumu oldugundan vede Kuş grubundan herangi bir arabaya binmek istemediğimden bu fiyata kadar araç bakıyorum şimdilik gözüme kestirdiğim Ford Taunus ve Lada Samara.bunun dısında bir araç bakmaya kalkıstıgımda fiyat direk 7-8 binden baslıyor.ondan dolayı böyle bir kota koydum.sizce iki araçtan hangisini tercih etmeliyim yada sizin bu fiyat aralığında bir öneriniz varmı.Tekrardan söylüyorum kuş grubu olmayacak şekilde.

• temiz ir tanus bulabilirsen tadından yenmez bu fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: apsuva16

temiz ir tanus bulabilirsen tadından yenmez bu fiyata
    akbil

• quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Ford Taunus en ideali olur bence.

Alıntıları Göster
    Manager temiz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Manager temiz gibi

Alıntıları Göster
    manager temiz gibi görünsede kanserli galiba motor falan bitik diyo 3500 de motora gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: #turbocu#

manager temiz gibi görünsede kanserli galiba motor falan bitik diyo 3500 de motora gider

Alıntıları Göster
    yuzde 20 ıskontoda yapmıslar 2 bın lıra daha bırıktırırsen 10 numara bır makıne....

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=19608&product=Maurice Lacroix PT7558-PS101-130

• quote:

Orijinalden alıntı: kjj

yuzde 20 ıskontoda yapmıslar 2 bın lıra daha bırıktırırsen 10 numara bır makıne....

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=19608&product=Maurice Lacroix PT7558-PS101-130

:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: golfçü_

quote:

:)))

Alıntıları Göster
    favoritlere de bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

favoritlere de bakabilirsin.

Alıntıları Göster
    çoluk çocuk bagaj derdin yoksa vosvos da düşünülebilinir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drsnrky

çoluk çocuk bagaj derdin yoksa vosvos da düşünülebilinir.

Alıntıları Göster
    tanus temız bulabılırsen cok saglam arabadırhe bıraz fazla yakar o ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadirdalgic

tanus temız bulabılırsen cok saglam arabadırhe bıraz fazla yakar o ayrı

Alıntıları Göster
    Lada samaraya bineceğine kuş serisi al daha iyi. Ford taunus alınabilir fakat ikinci eli biraz sıkıntı olabilir satarken. Ben de taunus veya vosvos diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big Turtle

Lada samaraya bineceğine kuş serisi al daha iyi. Ford taunus alınabilir fakat ikinci eli biraz sıkıntı olabilir satarken. Ben de taunus veya vosvos diyorum.

Alıntıları Göster
    Kuş serisine binmek istemiyorsun ama elindeki parayla en doğru tercih kuş serisi olur her konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Kuş serisine binmek istemiyorsun ama elindeki parayla en doğru tercih kuş serisi olur her konuda

Alıntıları Göster
    12 hazirandan sonra benzin 5 tl biraz daha sabredersen 10 tl olacak o zaman elindeki parayla temiz bir mazda rx8 felan bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: csurgeon

12 hazirandan sonra benzin 5 tl biraz daha sabredersen 10 tl olacak o zaman elindeki parayla temiz bir mazda rx8 felan bulabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: In absentia

quote:

Orijinalden alıntı: csurgeon

Alıntıları Göster
    90 doğan sahin falan alıp bineceksin yapacak bişey yok.Bide bari sen çıkma kuş serisi diye kötülemeye kalkma.

• Dostum saka bir yana benim gibi al bir Kartal ama yeşil olsun herkes sana yol versin çünkü herkes senin araçtan kaçar azer bülbül gibi titreye titreye gidiyor ama istanbulda çok isime yarıyor ama su an antalyadayim tatildeyim ama aracıma güvenip gelemedim uçakla geldim
  • quote:

Dostum saka bir yana benim gibi al bir Kartal ama yeşil olsun herkes sana yol versin çünkü herkes senin araçtan kaçar azer bülbül gibi titreye titreye gidiyor ama istanbulda çok isime yarıyor ama su an antalyadayim tatildeyim ama aracıma güvenip gelemedim uçakla geldim

hocam güzel yorum , güldüm aksam aksam. daha bu sabah bir kartal sahibi kenara çekmiş kaputu acmıstı tam o anda motordan kahverengi birşeu fırladı adamın ustu başı gitt. takım elbiseydi birde.

• Dostum acı gercekler bunlar)) İnan antalyadayim tatil modundayim ama istanbuldan buraya gelmeye gözüm yemedi...ama istanbulda süper pasatlar mercolar bana yol veriyorlar.....))))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.