Arkadaslar para biriktirdim fakat ortada bi fiyat ucurumu oldugundan vede Kuş grubundan herangi bir arabaya binmek istemediğimden bu fiyata kadar araç bakıyorum şimdilik gözüme kestirdiğim Ford Taunus ve Lada Samara.bunun dısında bir araç bakmaya kalkıstıgımda fiyat direk 7-8 binden baslıyor.ondan dolayı böyle bir kota koydum.sizce iki araçtan hangisini tercih etmeliyim yada sizin bu fiyat aralığında bir öneriniz varmı.Tekrardan söylüyorum kuş grubu olmayacak şekilde.
temiz ir tanus bulabilirsen tadından yenmez bu fiyata
quote:
Orijinalden alıntı: apsuva16
temiz ir tanus bulabilirsen tadından yenmez bu fiyata
çoluk çocuk bagaj derdin yoksa vosvos da düşünülebilinir.
quote:
Orijinalden alıntı: drsnrky
çoluk çocuk bagaj derdin yoksa vosvos da düşünülebilinir.
Alıntıları Göster
tanus temız bulabılırsen cok saglam arabadırhe bıraz fazla yakar o ayrı
quote:
Orijinalden alıntı: Kadirdalgic
tanus temız bulabılırsen cok saglam arabadırhe bıraz fazla yakar o ayrı
Alıntıları Göster
Lada samaraya bineceğine kuş serisi al daha iyi. Ford taunus alınabilir fakat ikinci eli biraz sıkıntı olabilir satarken. Ben de taunus veya vosvos diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Big Turtle
Lada samaraya bineceğine kuş serisi al daha iyi. Ford taunus alınabilir fakat ikinci eli biraz sıkıntı olabilir satarken. Ben de taunus veya vosvos diyorum.
Alıntıları Göster
Kuş serisine binmek istemiyorsun ama elindeki parayla en doğru tercih kuş serisi olur her konuda
quote:
Orijinalden alıntı: Skayn
Kuş serisine binmek istemiyorsun ama elindeki parayla en doğru tercih kuş serisi olur her konuda
Alıntıları Göster
12 hazirandan sonra benzin 5 tl biraz daha sabredersen 10 tl olacak o zaman elindeki parayla temiz bir mazda rx8 felan bulabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: csurgeon
12 hazirandan sonra benzin 5 tl biraz daha sabredersen 10 tl olacak o zaman elindeki parayla temiz bir mazda rx8 felan bulabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: In absentia
quote:
Orijinalden alıntı: csurgeon
Alıntıları Göster
90 doğan sahin falan alıp bineceksin yapacak bişey yok.Bide bari sen çıkma kuş serisi diye kötülemeye kalkma.
Dostum saka bir yana benim gibi al bir Kartal ama yeşil olsun herkes sana yol versin çünkü herkes senin araçtan kaçar azer bülbül gibi titreye titreye gidiyor ama istanbulda çok isime yarıyor ama su an antalyadayim tatildeyim ama aracıma güvenip gelemedim uçakla geldim
quote:
Orijinalden alıntı: kjj
Dostum saka bir yana benim gibi al bir Kartal ama yeşil olsun herkes sana yol versin çünkü herkes senin araçtan kaçar azer bülbül gibi titreye titreye gidiyor ama istanbulda çok isime yarıyor ama su an antalyadayim tatildeyim ama aracıma güvenip gelemedim uçakla geldim
hocam güzel yorum , güldüm aksam aksam. daha bu sabah bir kartal sahibi kenara çekmiş kaputu acmıstı tam o anda motordan kahverengi birşeu fırladı adamın ustu başı gitt. takım elbiseydi birde.
Dostum acı gercekler bunlar)) İnan antalyadayim tatil modundayim ama istanbuldan buraya gelmeye gözüm yemedi...ama istanbulda süper pasatlar mercolar bana yol veriyorlar.....))))