Şimdi Ara

3500 tl'ye gaming bilgisayar önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 6 yıldır kullandığım Core2 Duo makinamın dün ekran kartının cortlaması ile birlikte artık yeter dedim ve yeni bir bilgisayar almaya karar verdim. Bilgisayar başında çok zaman harcıyorum. Online oyunlar (dota 2 , wow vs.) oynadığım gibi fps ve 3rd person oyunlara da bir hayli merakım var. O yüzden güzel bir gaming bilgisayarı toplamak istesem de "güzel" olarak adlandırdığım bilgisayarlar 4500-6000 arası çıkmaya başladı ve ben de kendime bir kota belirledim. DÜn Vatancomputer'daki bir arkadaşın yardımıyla bir bilgisayar topladık yaklaşık 3800 tl civarlarında çıktı . Listeyi fotoğrafladım ve size sunuyorum. Bu listeye ekleyip çıkarmak istediğiniz ya da şu değil de bunu al diyeceğiniz ya da kardeşim sen bu listeyi boşver al sana 3500 tl'ye bu daha canavar makina diyebileceğiniz önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

• allycon kullanıcısına yanıt
    Hocam size bir sistem toplayacağım birazdan fakat işletim sistemini öyle satın almayın.İnternet de key satan siteler var 50-70 tl'ye.Ya da usb'den kurarsınız daha iyi olur.
    Hocam ssd çıkarılarak böyle bir sistem toplanabiliyor,ssd sonra koyabiliriz.Elden almayacağınızı düşünerek böyle bir sistem topladım.
    ben böyle birşey topladım ssd istersen ekleyebilirsin
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Arkadaşlar merhaba,

O listede 300 tl windows 8.1 orjinal var. Onu çıkardım zaten kaldı 3500 tl . Dvd writer falan gerek yok o da 100 tl oldu bana 3400 tl :D O yolladığım liste zaten 3400 tl civarlarında. Ssd olsa da olur olmasa da çok zorunda değilim. Ha olursa iyi olur o ayrı :) Sizin gönderdiğiniz listeyi de inceleyeceğim. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
  • Yalnız biriniz Sapphire r9 390 diğeriniz gtx 970 paylaşmışsınız ne fark var bunlar arasında?
  • Ikiside cok iyi kartlar fakat en guncel, en sorunsuzu benim olsun dersen Nvidia'li sistem topla. SSD kesinlikle olsun, bir oyuncu bilgisayarinin hizli acilip kapanmasi lazim, veya cok oynadigin bir oyunu ssd'ye kurarsin tak diye calisir.
    3800 liraya sistem kurupta gtx960 sakin almayin derim ben, gtx970 iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    300 TL ye klavye önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İntel Core i5 6500
    MSI B150 Gaming M3
    Kingston HyperX Fury Black 2133 16Gb(2x8)
    MSI GTX 970 gaming 4g
    Zalman Z3 Plus
    Corsair VS650 80+
    WD blue 1Tb 7200rpm

• ekteki sistemin fiyatı 3.437,50 Tl
    bana soracaksan oyun için bi sistem alıyorsan varını yoğunu ekran kartına vermelisin :)
    windows ile ssd sonradan dahil edilebilir oyun için olmazsa olmaz ekran kartıdır bu benim şahsi görüşüm oyun fsp değerleri gtx 960dan çok çok yüksek olacağı aşikar
    bostancı vatan mağazasına gelirsen yardımcı olabilirim

Bu mesaja eklenen görseller:

• Arkadaşlar an itibari ile aylık 400 tl ödemeye fitim . 9 ay taksit yapıyormuş vatan vs . o yüzden şuanki max limitim 3600 tl . Sanırım bu fiyata topladığım bilgisayara SSD de ekleyebilirim. Sizden ricam bana lütfen ortak paydada bir bilgisayar söylemeniz. Gtx970 ile ilgili güzel şeyler duydum fakat R9 tam 2 katı özelliklerde (8 gb 512 bit ) fakat Nvidia 'da Pshyx özelliği olduğundan kafamı karıştırdı. Lütfen yardımcı olun yarın gidip alacağım bilgisayarı :)
  • Birde işlemci olarak i5 'te tamam mıyız ? Yani şansımı zorlayıp i7 'ye geçmiym mi ?
  •  3500 tl'ye gaming bilgisayar önerisi

Bir de şöyle bir sistem var. (Ekran kartı okey fakat i5 ve i7 olayına taktım. Bu kadar para vermişken acaba i7 mi almalıyım diye düşünüyorum) siz ne diyorsunuz ?
  • sana i5 i7 farkını anlatıyorum
    i5de gerçek 4 çekirdek var
    i7de ise gerçek 4 çekirdek + sanal 4 çekirdek daha var

gelelim senin ihtiyacına günlük kullanım oyun face vs. işlemciden yapmasını istiyeceğin şeyler belli
    şuana kadar çıkmış oyunları baz alalım piyasadaki lol cs go knight online gibi online oyunların nerdeyse hepsi tek çekirdek kullanıyor single olarak callofduty battlefield gibi bazı oyunlar çift çekirdek çok az sayıda bazı oyunlar ise 4 çekirdek kullanıyor

şimdi i5i düşünürsek hepsine cevap verebiliyor ama ilerde karşımıza neler çıkar bilemeyiz eğerki imkanın varsa o yüzden i7 al yoksa i5de işini görecek durum tamamiyle böyle
  • Dün akşam aldığım sistem. Yaklaşık 3850 tl gibi bir rakam tuttu.(HDD Eski pc de bulunan 500 gb lık olanı kullanacağım)

Zotac GTX970 AMP! Extreme Core
    Thermaltake NIC F3 İşlemci Soğutucu
    Thermalake Commander 700W Pencereli MidT Atx Siyah kasa
    Intel core I5 6600k Soket 1151 3.5 GHZ 6MB ön bellek
    GSKILL 8GB RipjawsV DDR4 2800mhz Single ram
    Samsung 120GB 850 EVO SATA 3.0 SSD
    MSI Z170A PRO Intel 1151 DDR4 3400 mhz (O.C)
    Powersurge- 5 li Enerji Koruma Prizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: allycon

Dün akşam aldığım sistem. Yaklaşık 3850 tl gibi bir rakam tuttu.(HDD Eski pc de bulunan 500 gb lık olanı kullanacağım)

Zotac GTX970 AMP! Extreme Core
    Thermaltake NIC F3 İşlemci Soğutucu
    Thermalake Commander 700W Pencereli MidT Atx Siyah kasa
    Intel core I5 6600k Soket 1151 3.5 GHZ 6MB ön bellek
    GSKILL 8GB RipjawsV DDR4 2800mhz Single ram
    Samsung 120GB 850 EVO SATA 3.0 SSD
    MSI Z170A PRO Intel 1151 DDR4 3400 mhz (O.C)
    Powersurge- 5 li Enerji Koruma Prizi

Hah şöyle GTX970 yakışır,hemde çok iyi bir versiyonunu almışsın,Kazasız belasız kullanırsın umarım, Vatandaki arkadaşlara güvenerek iş yapmayın, FORUM donanım haber burda

• Teşekkür ederim hocam. İlk baş i7 6700k'lı bir sistem topladm 4800 tl gibi birşey oldu. Baya baya aştığımdan düşürmek durumunda kaldım. Bu sistemin de beni üzmeyeceğini umuyorum :)
    Mal sağlam usta hayırlı olsun
  • Teşekkür ederim hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerHD35

İntel Core i5 6500
    MSI B150 Gaming M3
    Kingston HyperX Fury Black 2133 16Gb(2x8)
    MSI GTX 970 gaming 4g
    Zalman Z3 Plus
    Corsair VS650 80+
    WD blue 1Tb 7200rpm

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.