Şimdi Ara

3500 TL'ye kadar Buzdolabi tavsiyesi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 3500 tlye kadar buzdolabi tavsiyesi alabilirmiyim? markalari modelleri beraber degerlendirelim yardimci olan arkadaslara simdiden tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hic mi kimsenin fikri yok arkadaslar bi yardımcı olabilirmisiniz?
  • Boschun yeni çıkan 559 litreli modellerine bakın derim segmentindeki en derin ve en iyi dolaplar yeni çıktı kullanışlı kgn56aw30 bunun çelik modelide var fiyatıda 2975 tl bu fiyata 9 taksit yapabilirsiniz

• http://www.ugur.com.tr/urun/ues-585-iknf-i bir inceleyin bence. Uğur profesyonel ürün gamına ev tipi ürünleri ekledi.
    Malzeme kalitesi bir yana iç tasarımı bence çok iyi.
  • sencerbice kullanıcısına yanıt
    http://m.kliksa.com/Urun/lg-gn-b559plcz-70-cm-gumus-kombi-tipi-buzdolabi/902142097?gclid=CMjWm-Gb7MgCFcFsGwodEgkPgw&gclsrc=aw.ds

http://m.arcelik.com.tr/no-frost-buzdolabi-2476-CEI-Buzdolabi.html

İki cihazda çok iyi arcelik daha fonksiyonlu

• arkadaslar yardımlarınız icin tesekkur ederim. cevap veren arkadasların soyledikleri buzdolaplarını bi inceleyecegim. baska fikri olan varsa yazarsa sevinirim.
  • enplus.com' da Hitachi no-frostlar var.
  • Bunu tavsiye ederim, sadece biraz sesli.

http://www.enplus.com.tr/hitachi-solo-buzdolabi-r-w660pru3-inx/
  • Selamlar,

Siemens marka buzdolabı almayı düşünüyordum fakat Internetten yaptığım araştırmalar sonucundan Hitachi dolapları keşfettim. Yorumları okudukça markaya biraz daha ısındım. Mutfağımızda buzdolabı için 95cm genişlik, 190cm uzunluğu olan bir yer bırakmış mütahit. Siemensin XXL modellerine bakmıştım fakat dolabın en alt kısmında bulunan sebze meyve koyma bölümü normal 70cm lik dolaplardan bile ufak olduğunu görünce bu modeli almaktan vazgeçtik. Sonuç olarak; Hitachi Solo Buzdolabı R-V720PRU1X modelini satın almayı düşünüyorum fakat daha herhangi bir mağazaya gidip incelemedim modeli. Fiyatı da enplus un sitesinde 4999tl olarak görünüyor, bu rakam bana baya yüksek geldi. Mağazaya gidip almak için pazarlık yaptığımızda da bu fiyat üzerinden mi değerlendiriyorlar yoksa peşin ödemeye fln güzel indirim yapıyorlar mı bilgisi olan arkadaş var mı?

Birde bu dolabı kullanan, yorum yapabilecek arkadaş var mıdır?

Çok teşekkürler şimdiden.

• enplus da var ama ayrıntılı özellikleri yok sitede mesela elektrik tüketimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloves

enplus da var ama ayrıntılı özellikleri yok sitede mesela elektrik tüketimi

350 kWh

Detaylı bilgi:
    http://www.hitachidigitalmedia.com/en-gb/products/refrigerators/french-door/r-wb550pru2
  • İlgili sitede bende gördüm ama ürününü detaylı resimleri ve özelliklerine satıcı firmadan yada distribütörden ulaşmak isterim.
    mesela bosch ve siemens de bu hyper fresh bölmesi 2 adet var bir tanesi sebze için 1 tanesi et balık için ama hitachide bu nasıl dır anlayamadım
    ayrıca su sebili olan modellere dışarıdan se sebili bağlanarak doldurulma yapılırmı belli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloves

İlgili sitede bende gördüm ama ürününü detaylı resimleri ve özelliklerine satıcı firmadan yada distribütörden ulaşmak isterim.
    mesela bosch ve siemens de bu hyper fresh bölmesi 2 adet var bir tanesi sebze için 1 tanesi et balık için ama hitachide bu nasıl dır anlayamadım
    ayrıca su sebili olan modellere dışarıdan se sebili bağlanarak doldurulma yapılırmı belli değil

Enplus yetkili satıcı Servisplus yetkili servis ikisi de aynı firma. Ara sor hocam.

www.servisplus.com.tr/

• cloves C kullanıcısına yanıt
    Hitachi'de de sebze ve et vs için 2 ayrı bölüm var, özel bir ismi olmasa da sebzeleri uzun süre taze tutuyor. 2 kapılı olan modellere damaca bağlanıyor, 4 kapılı olan modellere bağlanamıyor.
  • hocam o rakamlara çıkabiliyorsan liebherr hitaci miele bakmalısın
    bunlardan sadece modeli beğen al incelemeye pek bakma yıllarca sorun çıkarmaz
    lg için de çok iyi diyorlar ama uzun dönemde kendini daha kanıtlamadı
  • samsung derim.en ıyısınıde alsan omurlerı 10 yıldır.tıcarı oldu hersey nerde o eskı buzdolapları babanenım wardı aeg cocukdum buyudum 30 yasına geldım hala kullanıyodu benden oncesıde wardı

• Enplus mağazasında Hitachi Solo Buzdolabı R-V720PRU1X modeline baktım. Dolap gerçekten yeri uygun olanlar için çok ideal. inverter motoru anlattı biraz görevli arkadaş, klimalardaki inverter mantığı ile çalışıyor. Ürünün etiketinde gördüğün ses seviyesi 41db , yıllık elektrik tüketimi de tam hatırlamıyorum ama 300-320KW arası birşeydi. Düşünen arkadaşlara yardımcı olur inşallah bu bilgiler.

Fiyat olarak 5000tl gibi görünüyor ama 4250 lere fln hemen iniyorlar pazarlık ile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.