Şimdi Ara

3500 TL ye kadar notebook tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • monster alabilirsin. ısınma olayı istemiyorsan tam senlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemosass

monster alabilirsin. ısınma olayı istemiyorsan tam senlik.

Siz kullanıcısıysanız servis ısınma ve performans özelliklerinden bahseder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhankof

quote:

Orijinalden alıntı: cemosass

monster alabilirsin. ısınma olayı istemiyorsan tam senlik.

Siz kullanıcısıysanız servis ısınma ve performans özelliklerinden bahseder misiniz?

evet şahsen kullanıyorum. şimdilik servis hakkında bilgim yok. o yüzden yalan yanlış bilgi vermek istemem. benim kullandığım model gayet serin çalışıyor. touchpad ve klavye kısmında sıcaklık hissedilmiyor bile. soğutması gayet başarılı. şimdilik pes14 ve blacklist var. genel olarak oyun performansından memnunum.
  • quote:

Arkadaşlar selamlar. Oyun ve grafik tasarım amaçlı bir laptop arıyorum. Intel haswell işlemci istiyorum, 1600 mhz 8 gb ram yeterli 16 gb da olabilir, ekran kartı olarak gtx 770 veya 128bitin üzerinde gddr5 bi kart olabilir. Ssd olursa harika olur tabi ısınma problemi olmaması veya orta seviye bi soğutucu ile sorunsuz uzun süre çalışabilmesi lazım. Bir de sizce amd 9000 serisini beklemeli miyim? Bu ayın ortalarında çıkacak yanılmıyorsam

Tam istediğiniz model bence.

http://www.notebookadresi.com/msi_notebook/msi_ge60_2oe_229xtr_notebook

• quote:

Arkadaşlar selamlar. Oyun ve grafik tasarım amaçlı bir laptop arıyorum. Intel haswell işlemci istiyorum, 1600 mhz 8 gb ram yeterli 16 gb da olabilir, ekran kartı olarak gtx 770 veya 128bitin üzerinde gddr5 bi kart olabilir. Ssd olursa harika olur tabi ısınma problemi olmaması veya orta seviye bi soğutucu ile sorunsuz uzun süre çalışabilmesi lazım. Bir de sizce amd 9000 serisini beklemeli miyim? Bu ayın ortalarında çıkacak yanılmıyorsam

http://sadecenotebook.com/Urun/MSI-2OE-205XTR-Core-i7-4700MQ-240-Ghz-8-GB-1-TB-2-GB-VGA-173-FreeDos-pmu297556.html

• quote:

Orijinalden alıntı: halloven

quote:

http://sadecenotebook.com/Urun/MSI-2OE-205XTR-Core-i7-4700MQ-240-Ghz-8-GB-1-TB-2-GB-VGA-173-FreeDos-pmu297556.html

Tam istediğim aslında gtx 770m ekran kartı olan bir notebook ancak henüz fiyat/performans açısından uygun bir model bulamadım. gtx 770m altına razı olduğum zaman gtx765m yerine gtx760m i tercih ederim diye düşünmüyorum aralarında ciddi bir fark bulunmuyor sanki.

• MONSTER® Q47P150SM01 15.6"

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6224&urn=444951&lang=tr-TR

İstediğim özelliklere sahip gibi duruyor, Monster kullanıcıları başta olmak üzere fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
  • 3500tl bütçem var 17 inch ekran laptoplardan hangisini tavsiye edersiniz ?

• Ne amaçla alacağına göre nasılı değişir. Ne istediğini açarsan tam olarak, gaming notebook türevi bir şey istiyorsan sana yetersiz gelecektir.
  • Bütçeyi artırabilirsen ve düşünürsen dell presicion m6700 satıyorum abdden alınma 3 yıl garantili k4000m 4g ekran kartı var dünyanın en iyi ikinci ekran kartı (grafik işleri için üretilmiş) 4500 tl. Tr fiyatı 10000 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütçem 3500tl malesef. Oyun oynarım oyun amaçlı almak istiyorum. 17inch istememin sebebi denizci olmam hem film falan izlerken de iyi oluyor. Taşıma derdim yok yani sürekli,ömrümüz gemilerde geçiyor.
  • Vatan'dan MSI GE70 2OE-201TR+M SATA SSD, MONSTER® Q47W370SK01 17.3"(Özelleştirmeden fiyatı arttırabilirsin) ve MONSTER® Q47P150SM02 15.6".
  • Bende aynı bütçede notebook aradığımdan şu tavsiyelerde bulunabilirim.

1. Eğer ben 128bit bir ekran kartına razıyım diyorsan gtx 760m veya gtx 675m den fazlası gereksiz duruyor.
    2. İşlemci olarak 4700mq ile 3630qm arasında bir tercih yapmak zorunda kalırsan aralarında çok büyük bir farklılık yok ama bir at boyu farkla 4700mq nun önde olduğunu görüyorum karşılaştırmalardan.
    3. SSD performans açısından gerçekten fark yaratıyor diyebilirim.
    4. Bluray okuyucunun ne derece gerekli olduğuna karar ver iki model arasında yalnız Blu-Ray R/W bile fiyatı olması gerektiğinden fazla arttırıyor.
  • hd7670 ekran kartı kullanıyorum zaten kullandığım laptopta 128bit 2gb. Performansını beğenmedim. 128 bit almam mantıklı olmaz yani. Blue ray sürücü hiç önemli değil. Ekran boyutu 17 inch olmalı. MSI baktım ama o marka laptop sağlam mı bilmiyorum karar veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: godsmack82

hd7670 ekran kartı kullanıyorum zaten kullandığım laptopta 128bit 2gb. Performansını beğenmedim. 128 bit almam mantıklı olmaz yani. Blue ray sürücü hiç önemli değil. Ekran boyutu 17 inch olmalı. MSI baktım ama o marka laptop sağlam mı bilmiyorum karar veremedim.

Her 128 bit kartı aynı kefeye koymak da hata olur neticede ekran kartında farkı ortaya çıkaran tek şey bu değil ama illede 128bitin üstünde olsun diyorsan iki seçenek var 3500 TL nin üstüne çıkarak haswell işlemcili bir notebook almak veya 3630qm benim işimi görür deyip gtx67*serisinden 192 veya 256 bitlik gpu su olan bir notebook beğenmek.
    Aslında MSI ın a10-5750m işlemcili ekran kartı uçaktan biraz yavaş olan bir modeli var: gx70 3be-042tr istersen bir buna gözat. Tek sıkıntısı a10-5750m işlemcinin 4 çekirdek olmasına rağmen benchmark listelerinde çift çekirdek olan i5 3230m in bile gerisinde kalmış olması.

• Evet bu ancak daha uygun fiyata bulabilirsin. Notebook ile ilgili kullanıcılarının yorumlarını bir araştır ama almadan dediğim gibi işlemcisi benchmark listelerinde çift çekirdek bir işlemciye bile geçilmiş.
  • tamam bakacağım teşekkürler.
  • Yurtdışı gt70 2oc getirme sansiniz varsa 3000 3200 e mal edebilirsiniz. Bide msata ssd takarsiniz cok başarılı ürünler. Onun dışında arkadaşın bahsettigi gbi monsterlar iyi bir alternatif ama ben olsam forum 2.elden gt70 yada gtx680 li monster kovalardim :) maksimim 2 hafta veriyorum. İstediğiniz urunu alirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.