Şimdi Ara

3500 TL ye kadar notebook tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Oyun ve grafik tasarım amaçlı bir laptop arıyorum. Intel haswell işlemci istiyorum, 1600 mhz 8 gb ram yeterli 16 gb da olabilir, ekran kartı olarak gtx 770 veya 128bitin üzerinde gddr5 bi kart olabilir. Ssd olursa harika olur tabi ısınma problemi olmaması veya orta seviye bi soğutucu ile sorunsuz uzun süre çalışabilmesi lazım. Bir de sizce amd 9000 serisini beklemeli miyim? Bu ayın ortalarında çıkacak yanılmıyorsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhankof

Arkadaşlar selamlar. Oyun ve grafik tasarım amaçlı bir laptop arıyorum. Intel haswell işlemci istiyorum, 1600 mhz 8 gb ram yeterli 16 gb da olabilir, ekran kartı olarak gtx 770 veya 128bitin üzerinde gddr5 bi kart olabilir. Ssd olursa harika olur tabi ısınma problemi olmaması veya orta seviye bi soğutucu ile sorunsuz uzun süre çalışabilmesi lazım. Bir de sizce amd 9000 serisini beklemeli miyim? Bu ayın ortalarında çıkacak yanılmıyorsam

ubedediğin fiyata göre şşunlar var

http://www.istanbulbilisim.com.tr/toshiba-qosmio-x70-pspltu-04l01x-notebook-fiyati,69495.html

internette qosmioların ısınma sorunu olduğu söyleniyor i youtube da bi kaç video daha var

msi'ın şu modeli var , ssd olması avantaj qosmioya göre dezavantajı ekran kartı , qosmio gtx770m kullanırken , msi gtx 765m kullanmış .

http://www.hizlial.com/msi-ge60-2oe-048xtr-i7-4700mq-24ghz-8gb-128gb-ssd750gb-2gb-gtx765m-156-freedos/30.001.1473.0187

ekran kartı farkını da şurdan görebilirsin .

http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-770M-vs-GeForce-GTX-765M

takdir senin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _viking_ -- 2 Ekim 2013; 22:38:36 >

• oguzhankof O kullanıcısına yanıt
    Vatan'a yeni gelen GE70 modelinden al, üstüne de sağlam bir SSD tak.(Normal SSD değil, M SATA SSD)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOZOK

Vatan'a yeni gelen GE70 modelinden al, üstüne de sağlam bir SSD tak.(Normal SSD değil, M SATA SSD)

vatandakiler eski ve pahalı modeller , hizli ala yada başka sitelere bak .
  • @bozok gtx 765 e razı olduktan sonra daha uygun fiyata olan msi ve asuslar var. Ben gtx 770 veya amd 8970 gibi 192 bit veya daha üstü bir şey arıyorum.

@_viking_ toshiba'nın o modelini farketmemiştim hiç teşekkür ederim. Şu an kullandığım notebook da toshiba ısınma sorunu var, forumda qosmio ların ısınma durumuyla ilgili bilgi alabileceğim bir başlık var mı acaba?
  • _viking_ _ kullanıcısına yanıt
    Yazdığımı görüp, sonrada ne diyor diye baktın mı?
    MSI GE70 2OE-201TR

Bu modele eski diyorsan birşey diyemem(Sizin düşünceniz), indirimlerle en fazla 3000 TL'ye alınır(Bu donanımıyla, piyasada ki benzerlerine göre daha iyi) ve işlemci 3.nesil yazıyor ama, %99 yanlış bilgi girilmiştir.(Mesela CN239H ilk geldiğinde, ekran kartı GT 650M olarak yazıyordu)
  • quote:

@bozok gtx 765 e razı olduktan sonra daha uygun fiyata olan msi ve asuslar var. Ben gtx 770 veya amd 8970 gibi 192 bit veya daha üstü bir şey arıyorum.

@_viking_ toshiba'nın o modelini farketmemiştim hiç teşekkür ederim. Şu an kullandığım notebook da toshiba ısınma sorunu var, forumda qosmio ların ısınma durumuyla ilgili bilgi alabileceğim bir başlık var mı acaba?

bildiğim kadarıyla forumda yok , pek kullanıcısı yok çünkü forumda , ingilizce olarak arayabilirsin. ama toshiba dışınd o fiyata daha iyi ekran kartlı bilgisayar bulamazsın diye düşünüyorum , yada 2-3 ay beklersin , belki düşer fiyatları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yazdığımı görüp, sonrada ne diyor diye baktın mı?
    MSI GE70 2OE-201TR

Bu modele eski diyorsan birşey diyemem(Sizin düşünceniz), indirimlerle en fazla 3000 TL'ye alınır(Bu donanımıyla, piyasada ki benzerlerine göre daha iyi) ve işlemci 3.nesil yazıyor ama, %99 yanlış bilgi girilmiştir.(Mesela CN239H ilk geldiğinde, ekran kartı GT 650M olarak yazıyordu)

eski dediğim işlemcisine diyorum , 5000küsüre pc satılıyor vatanda ama hiç o fiyatı hak etmeyen özellikler var , vatanın çakallığı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _viking_ -- 3 Ekim 2013; 0:58:59 >

• _viking_ _ kullanıcısına yanıt
    Yine tam okumamışsın, son cümlede size iyi bir örnek verdim ve haftasonu işiniz yoksa gidip gözünüzle görün, o işlemcinin 3.nesil olma ihtimali asla yok.(Vatan'ı bana anlatmaayın, kendilerini çok iyi biliyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 3 Ekim 2013; 1:01:33 >
  • quote:

Yine tam okumamışsın, son cümlede size iyi bir örnek verdim ve haftasonu işiniz yoksa gidip gözünüzle görün, o işlemcinin 3.nesil olma ihtimali asla yok.(Vatan'ı bana anlatmaayın, kendilerini çok iyi biliyorum)

Yok PC önerisi için teşekkür ederim tabiki ancak aynı veya çok yakın özellikleri 700-800 TL daha uygun fiyata almak mümkün.

http://www.hizlial.com/bilgisayar/msi-tasinabilir-bilgisayarlar?adw=1&gclid=CI_OpP-S-bkCFaU5Qgod_X4AsQ

MSI ın parça kalitesinin özellikle kasasının malzemesinin kötü olduğu söyleniyor bilgisi olan var mı? bir de Monster Notebooklar için ne düşünüyorsunuz peki?

• bütçene uygun şeyler var...buraya bakmanı tavsiye ederim..

http://www.nasabilgisayar.com/index.php?do=catalog/results&q=notebook
  • quote:

@bozok gtx 765 e razı olduktan sonra daha uygun fiyata olan msi ve asuslar var. Ben gtx 770 veya amd 8970 gibi 192 bit veya daha üstü bir şey arıyorum.

Ben aldım ekran kartı ve işlemci çok iyi, neredeyse her oyunu ultrada da oynanır ama alet çok ısınıyordu, yarım saatlik oyun deneyiminden sonra cpu 100 dereceye çıkmamalı yani ancak ekran kartı acayip bir şekilde 70'i geçmiyor, Kısacası iyi bir soğutması olsa o özelliklere o fiyat değer ancak soğutması kötü olduğu için tavsiye etmiyorum. Ayrıca istanbul bilişimden aldığın ürünlerin garantisi sadece istanbul bilişimde geçerli yani toshiba servisine verirsen almazlar.

• Dell presicion m4700 satıyorum abdden alınma tr fiyatı 6500 civarı 3750 ye veriyorum
    K2000m yeni nesil ekran kartı ( grafik için üretilmiştir )
    İ7 3840qm 8 mb cache var extreme işlemcilerdek gibi
    128 gb mini ssd
    750 gb harddisk
    16 gb 1600 ram
    Full hd
    15,6 inç
    3 yıl uluslararası garanti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakdemirci80

Dell presicion m4700 satıyorum abdden alınma tr fiyatı 6500 civarı 3750 ye veriyorum
    K2000m yeni nesil ekran kartı ( grafik için üretilmiştir )
    İ7 3840qm 8 mb cache var extreme işlemcilerdek gibi
    128 gb mini ssd
    750 gb harddisk
    16 gb 1600 ram
    Full hd
    15,6 inç
    3 yıl uluslararası garanti

İşlemci gerçekten iyi ancak ekran kartında 128 bit e razı olacak olsam en azından gddr5 bir model seçerim. Yinede teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordlombak

quote:

Ben aldım ekran kartı ve işlemci çok iyi, neredeyse her oyunu ultrada da oynanır ama alet çok ısınıyordu, yarım saatlik oyun deneyiminden sonra cpu 100 dereceye çıkmamalı yani ancak ekran kartı acayip bir şekilde 70'i geçmiyor, Kısacası iyi bir soğutması olsa o özelliklere o fiyat değer ancak soğutması kötü olduğu için tavsiye etmiyorum. Ayrıca istanbul bilişimden aldığın ürünlerin garantisi sadece istanbul bilişimde geçerli yani toshiba servisine verirsen almazlar.

Şu an aynı sorun devam ediyor mu? Devam ediyorsa soğutucu vs. gibi birşeyle problemi çözebiliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: cemal.44

bütçene uygun şeyler var...buraya bakmanı tavsiye ederim..

http://www.nasabilgisayar.com/index.php?do=catalog/results&q=notebook

Bütçeme uygun ama istediğim özelliklerin olmadığı modeller var daha çok yine de teşekkür ederim. :)
  • quote:

quote:

aşırı ısınmadan dolayı kapanma durumu oldu mu acaba ?

• yok o raddeye getirmedim, 100 derece ve üstüne çıkınca direk iade ettim. Ancak işlemci aşırı ısınınca oyun vs. de kapanıyordu. Belki bana D.O.A'lı ürün göndermişlerdir diyeceğim ancak toshiba'nın kasası o kadar kötü görünüyordu sanki plastik oyuncaklardan bilgisayar yapmışsın gibi bir imaj veriyordu.
  • quote:

quote:

quote:

Şu an aynı sorun devam ediyor mu? Devam ediyorsa soğutucu vs. gibi birşeyle problemi çözebiliyor musunuz?

Sorun devam etmiyor çünkü iade ettim :), biraz uğraştım ama 3400 lira para verip birde paramla rezil kepaze olmak istemedim.

• oguzhankof O kullanıcısına yanıt
    Sizin durumunuza göre, Monster'dan başka seçenek yok.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.