Şimdi Ara

3500 ytl ye yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 3250ytl para biriktirdim,malum ögrencilik:) ve okula gidip gelmek için sorunsuz bi araba bakıorum, ögrencilik bütcemle masrafları karşılaya bileyim.bi tane lada bi tanede taunus gözüme çarptı
    bi bakıp yorum yaparsanız çok ii olr. şimdiden teşkrler.yorumlarınızı bekliorum
    işte bu lada nın http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3041110

buda taunus http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2420800

• dostum ben lada derim biz bi zmn kullanmıştık araba çok sağlam pek dökülmüyo kolay kolay taunustan daha genç muhtemelen de daha az yakıyodur ama madem öğrencisin lpg de ayarlamak lazım ayrıca lada nın motoru arabayı çok kolay taşıyo arada gaza gelmeler için fena deil
  • ztn bende en fazla 2 sene kullanıcam bu arabayı. ama lada da lpg yok taunus ta var. 2 sene sonra satıcam ve bunun içinde lpg taktıramam. taunus 89, lada 90 model. bunların parca durumları nasıl ve taunus lpg de, lada benzinde ne kadar yakar ki????
  • eğer öğrenciysen 1 sene otobüsle git ve biraz daha para biriktir seneye daha az sorun çıkaracak bir araba bak çünkü 1 sene içinde bu arabalara harcayacağın paraları(benzin de dahil) biriktirirsen seneye daha iyisini alabilecek duruma gelirsin.
    ille de hemen olsun istiyorsan lada daha mantıklı gibi geldi bana,satması daha kolaydır taunusa göre ve lpg takarsan daha az yakar ayrıca ilandaki ladanın görüntüsü de fena değil,öğrenciye yakışır.
  • Valla İstanbuldaysan yeni İETT araçları Alındı Mercedes, otomatik vites, klimalı püfür püfür yol sesi almıyor sessiz acayip konforlu...

Vallahi Allah yukarıda o İettleri Ladaya tercih ederim...

Yazık parana...

Ayağını yerden filan kesmesin, bırak , ayakların yerle temas etsin...

İett yi tercih et

3.5 ytl bugün kolay kazanılmıyor...

1000ytl siyle kendine güzel bi Laptop al...

Kalan parayı da koy bankaya

Giyim filan alırsın kendine, güzel güzel giyinir gezersin...
  • kardes tosbaga al!! VW kalitesinden sasma
  • O fiyata en iyisi Lada SAMARA veya Skoda Favorit bulabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • broadway

edit: pardon yanlış oldu fransız malına hayırdı değilmi boykot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürsad -- 14 Ekim 2006; 19:35:25 >
  • lada ya falan bulaşma al bi tofaş bak keyfine
  • araba alıp napcan, masraftan başka bişey değil,bence otobüs e devam, hem senin 2 yılda o arabalara harcıyacağın min fiyat 1000 ytl den aşağ olmaz, sen o parayı al bankaya ver hem de biriktir, ilerde evlenirken filan işine yarar , hem araba alıp napcan
    şimdi 3000 ytl ye aldğın araç seneye de 3000 ytl olcak ha bide 1 senede harcadığın para cabası, hiç değmez bence... biriktirmeye devam et iş hayatına atılınca nasıl olsa binceksin bir otomobile...
  • O fiyata Murat 124 bile yok, nasıl alsın ????( Üstünü sen verirsen olabilir tabiki ) Bence öğrenci için o fiyata LPG li bir SAMARA cuk oturur. Yedek parçaları bakkalda bile var ve çok ucuz. Performansı tatminkar, Vergisi yok,Yakıtı LPG ile 120.000 Tl

3500 ytl ye yardım!!!

3500 ytl ye yardım!!!

quote:

Orjinalden alıntı: ACIMASIZ_

lada ya falan bulaşma al bi tofaş bak keyfine

• bu resimdeki samara satılıkmı
  • valla abcim sana solıyım lada alman en uygun. çünkğü arakdasımda 1500ü var ve muhteşem kaçıyo araba. lpgli ayrıca çokda ekonomık arkadasımda ki91 modeldı galıba ve otobanda 150 160 yaptık kimse inanmıyo ama gözlerimle gordum bu km dogrumu dedıgımde evet dedı. arabada biraz sallanmalar vardı ama 160 gördü yani iyi bir secım olacaktır
  • ewet o siyah samara satılık ama motor bitiktir fln die düşünüorum. masraflı olur gibi me gelio. ben bu samarayı alsam ve yürür üne 200 300 masraf yapsam kız gibi olurmu madem parcası ucuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: frevun

ewet o siyah samara satılık ama motor bitiktir fln die düşünüorum. masraflı olur gibi me gelio. ben bu samarayı alsam ve yürür üne 200 300 masraf yapsam kız gibi olurmu madem parcası ucuz?

araba diri duruyor bence sen o masrafı yaparsın zaten normal olarak
  • peki pazarlıkla arabayı 3000ytl ye aldım.noterden satışı aldım 150 ytl+palaka ruhsat nekdr tutar? yani üstüne alma masrafı ne kdr olur?sanırım onunda 1 ay gibi bi süresi var diilmi??? ne kdr tutar ki üstüne alma?
  • quote:

peki pazarlıkla arabayı 3000ytl ye aldım.noterden satışı aldım 150 ytl+palaka ruhsat nekdr tutar? yani üstüne alma masrafı ne kdr olur?sanırım onunda 1 ay gibi bi süresi var diilmi??? ne kdr tutar ki üstüne alma?

noter satışı 150-200 arası,zorunlu sigorta 140 civarı,ruhsat işlemleri de kendin yaparsan 50 filan tutar,sonuçta en az 400 ytl kafadan gidecek alırken,sen almadan bir daha düşün daha arabaya masraf yapacaksın,tüp te taktırayım dersen hepsi 1000 ytl yi geçecek...
  • lpg ne kdr takılıo yzni lpg lerin fiyatları neler?mesela çok duydugum brc ve tartarini var onlar mesela?
    yada lpg siz benzinde ne kdr yakıo?izmit tetim bu arada
  • Karbüratörlü sistem olduğu için LPG yi 300-500 YTL aralığında taktırabilirsin. Yada LPG taktırma ve ruhsata işletme masrafım olmasın dersen, LPG li bir SAMARA Bulabilirsin.

quote:

lpg ne kdr takılıo yzni lpg lerin fiyatları neler?mesela çok duydugum brc ve tartarini var onlar mesela?
    yada lpg siz benzinde ne kdr yakıo?izmit tetim bu arada
  • Ya forumda biri 92 model Doğanı Laptopla cep telefonuyla takas ediyordu...Satılık bölümünde bak...

Ver elindeki PC yi kafa kafaya takasla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.