Şimdi Ara

35000-35500 arası FİESTA BULDUM YORUMLARINIZI ALMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir araç buldum 2009 model 1,4 Tdci comfort 70000km o senenin makyajsız yeni kasası dizel fiesta.Sorun şu ki satan kişiden önceki sahibi ön tamponu değiştirmiş kaldırıma çarptığı için bunu da kaskodan yaptırmış 1200 ve 200 tl ayrı ayrı olmak üzere hasar kaydı var tramerda.Boyası yok sadece tek değişen var o da ön tampon.Sizce bu araca bu fiyatı vermek mantıklı mı tampon değişimi ilerde bana sorun çıkarır mı arabayı 1 ya da 2 sene sonra satarken bu tampon değişimi ve tramer kaydı yüzünden çok zarar eder miyim araba konusunda çok fazla bilgim olmadığı için siz forumdaşların verdiği bilgi ile aydınlanmam gerek şimdiden teşekkür ederim

• Küçük meblağ ve tampon sıkıntı olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayni aracin full olanini satiyorum titanyumunu 2010 model km 66 binde ayni sekilde 1000 tl civari hasar kaydi var ve 3 parCa boyali dusunurseniz eksper raporunu atabilirim bakimlari full fiyatta 37 bin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadir_dpu kullanıcısına yanıt
    otomatik manuel ?
  • bulduğum araç manuel yani sıkıntı olmaz diyorsunuz bu arada kadir bey hangi şehirde satıyorsunuz ilan nosu var mı direk mesaj da atabilirsiniz bana
  • saulu kullanıcısına yanıt
    manuel arac ayrica erzurumdayim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.