Şimdi Ara

35000 TL DİZEL ARAÇ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2010 Model Honda Civic Elegance (düz vites) aracımı dün sattım. 2 haftaya kadar satışını yapıp aracı teslim edeceğim.

3 kişilik bir aileyiz. 1 yaşında bir oğlum var. arabasız kalmamam gerekiyor. aralık ayına kadar elime 10 - 15 bin kadar bir para geçecek kısmetse. geçtiğinde en az 5 sene binebileceğim sıfır bir dizel almayı planlıyoru. o zamana kadar beni idare edecek satarken zarar etmeyeceğim dizel araç almak istiyorum. arama yaptığımda birçok fiesta ilanıyla karşılaştım ancak aracın küçük geleceğinden endişeliyim. yoksa yakıt olsun , doluluk olsun tatmin ediyor.

bu konuda değerli yorum ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• ford focus dizel yada corolla dizel al pek zarar ettirmez kara bile geçebilirsin.
  • Aman diyim abicim Ford serilerine ve Citroen c3'lere çok dikkat et.Zira hor kullanılmış bir şirket arabası gerçekten sizi üzer.Çünkü bu seviyede birçok ömrünü tamamlamış şirket arabaları yer alıyor.
  • shuffyonline hocam Opel Astra Classic 1.3 Dizel düşünebilirsin. Opel de pek zarar etmezsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi function_ist -- 13 Haziran 2011; 17:55:58 >
  • bence punto evo 1.3 multijet ya da bravo 1.6 multijet iyi olabilir 35.000TL için , hem paranız da bir miktar artabilir 2.el alacağınızı varsayarsak , ayrıca fiat bravo ve punto evo donanımları da gayet zengin olan araçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan. -- 13 Haziran 2011; 23:33:16 >
  • Dizel Nissan Note alabilirsin, içi oldukça geniş ve ferahtır. Arka koltukta diz mesafesi çoğu c sınıfı otomobillerde yok, şehiriçi kullanımı çok kolay ve zevkli. Bayide incelemeni tavsiye ederim
  • focus 1.6tdci düşünülebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dizel Araç tavsiyesi..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yorumlar ve tavsiyeler için teşekkürler.

sanıyorum araç geçici de olsa sedan olacak. en azında içi geniş bir hatchbackte olabilir. sonuçta 5 ay kadar kullanmayı planlıyorum ve bence hiçte az bir süre değil. bazen düşünüyorum belki araçtan memnun kalırsam sıfır araç bile almayabilirim.

ford fiestalar sanıyorum epey küçük gelir bize. zaten 36 000 e bir tanıdık aracılığıyla sıfır buldum. ama dediğim gibi aracı gidip inceleyip karar vereceğim. açıkçası çok tanıdık biri olmadığı sürece kesinlikle 2. el ford düşünmüyorum kötü bir anımdan dolayı. 2008 yılının kasım ayında 2006 model dizel c-max düz aracı almıştım galeriden. galericide tanıdığımız birisiydi. aracı aldığımda 110 bin hondaya takasa verdiğimde ise 119 bin deydi. aracı 24 bine saydılar. gelip kontrolünü yaptılar sağ arka çamurlukta boya olduğunu ancak sorun teşkil etmeyeceğini söylediler. aracı verdikten 2 ay sonra beni aradılar buraya gelin aracınızı alın 24 bin verin ya da aradaki farkı ödeyeceksiniz dediler. şaşırdım kaldım. nedenini sorunca benim 2008 kasım ayında 110 binde aldığım araç 2008 temmuzda ford yetkili serviste 250 bin bakıma girmiş. sonradan araştırdım araç büyük bir firmanın iş aracıymış. bana gelene kadar 2 el değiştirmiş. ancak birşey çıkmadı netice olarak.

herkese tekrar teşekkürler...

•  35000 TL DİZEL ARAÇ TAVSİYESİ

38.000 tl ye forumdan bir arkadaş almıştı.hemde otomatik vites.siz düz vitesi 35 e alırsınız sanırım.
  • 32000 civarına 2.el dahil dizel , otomatik , hb araç önerebilirmisiniz.

Hyundai i30
    kia ceed baktıklarım kaçırdığım varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shuffyonline

Herkese merhabalar.

2010 Model Honda Civic Elegance (düz vites) aracımı dün sattım. 2 haftaya kadar satışını yapıp aracı teslim edeceğim.

3 kişilik bir aileyiz. 1 yaşında bir oğlum var. arabasız kalmamam gerekiyor. aralık ayına kadar elime 10 - 15 bin kadar bir para geçecek kısmetse. geçtiğinde en az 5 sene binebileceğim sıfır bir dizel almayı planlıyoru. o zamana kadar beni idare edecek satarken zarar etmeyeceğim dizel araç almak istiyorum. arama yaptığımda birçok fiesta ilanıyla karşılaştım ancak aracın küçük geleceğinden endişeliyim. yoksa yakıt olsun , doluluk olsun tatmin ediyor.

bu konuda değerli yorum ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Hocam öncelikle merakımdan soruyorum, 5 ay sonra yeni bi araç alacaksanız ve 5 aylığına dizel araç arıyorsanız kendi aracınızı neden sattınız? Çok mu memnuniyetsizdiniz? Yoksa yakıtından mı şikayetçiydiniz? Çünkü 5 aylığına kendi aracınızı satmanız bana mantıklı gelmedi. Yani beni ilgilendirmez ama araç tavsiyesinde bulunmadan önce bu merakımı dile getirmek istedim. Ayrıca muhtemelen civic'i 0km olarak aldınız ve tertemiz ve sorunsuz olduğunu düşündüğüm aracınızı elinize bahsettiğiniz meblağ geçene kadar satmayıp, daha sonra 0km dizel bi araca geçebilirdiniz.

Tavsiyeye gelecek olursam; 35bine 5 aylığına alınacak ikinci eli kuvvetli dizel : Astra cdti, focus collection tdci. Bunları 2008-2010 model olarak alabilirsiniz temizliğine ve kmsine göre ve satarken zorluk çekmezsiniz. Zaten bu araçların km si düşürülmüş olma ihtimali düşüktür, muhtemelen ilk kullanıcısından alırsınız.

Örnek ilanlar :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-50000-km-de-1-6-tdci-collection-53088198/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-new-astra-1-3-cdti-hb-enjoy-sp-hatasiz-daha-23-000-km-de-57972928/detay/

Ancak ikinci eli biraz yavaş olan şu aracı tavsiye edeceğim. Hem çok yeni hem de motoru diğer iki seçenekten daha iyidir. Donanım zaten full+full denilen cinsten.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-cok-temiz-acil-satilik-brava-55072372/detay/

Tabii bana sorarsanız hiçbiri bu fiyatları haketmiyor. Hele ki focus fiyatları uçmuş. Ben 0km focusu 28800e aldım 7 ay önce. Oradan hesaplayın artık.

not : Konu hafif hortlamış sonradan farkettim neyse....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n a v y_35 -- 4 Eylül 2011; 2:46:23 >

• Merhaba eğer focus tdci düşünüyorsanız 2 yıl kullanmış biri olarak size artı ve eksilerinden bahsedeyim.

Eksileri: Konforu beklentilerin altında, içeriye ses alma oranı yüksek.

Artıları: Muhteşem yol tutuşu, sorunsuz tdci motor, 100 km de uzun yolda 4 lt şehir içi 6 lt gibi uygun yakıt tüketimi, ikinci el alım satım kolaylığı ve zarar etme ihtimalinin düşük olması...

Şuan mercedes kullanıyorum ama temiz bir tdci comfort ya da ghia bulursanız kaçırmayın derim. 200 bin km yi aşmamış, düzenli bakımları yapılmış bir focus sizi tatmin edecektir.
  • arkadaş almış mıdır bilmıyorum ama ben yaziim yine de madem konu hortlamışmegane ya da focus dizel al piyasa arabası ne zaman olsa satarsın zarar etmessin
  • Konuyu hortlatmamın nedeni hemen hemen aynı olansorum için yeni bir başlık açmaktansa burdan devam etmekti ama sanırım başarılı bir girişim olmadı sanırım C sınıfı denilen HB arabalardan tavsiyesi olan varmıdır tavsiye edilen araçlar düz vites olduğundan kıyaslayamadım 4 üstte detaylı soruyu bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithril12345 -- 4 Eylül 2011; 7:00:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.