Arkadaşlar aracımı değiştirmeyi düşünüyorum artık.Acelem yok yaklaşık 2 3 ay boyunca araştırıp hareket etmek istiyorum Yaklaşık 35bin tl gibi bi bütçem olacak İstediğim araçtan aradıklarım km çok yüksek olmasın manuel olsun benzinli lpg'li olsun sedan tercihimdir. Yakıtı iyi olsun. Yani tipik aile arabası. Focus avensis vectra şu anda beğendiğim araçlar ancak çok bilgim yok Sizlerin önerileri nelerdir? Siz olsanı ne alırdınız?
Aynı fiyata uzun araştırmalarım sonucu Mazda 3 aldım iyikide almışım diyorum araştırmanızı tavsiye ederim.
corolla araştırabilirsiniz hocam isterseniz.
quote:
Orijinalden alıntı: sinan627
Aynı fiyata uzun araştırmalarım sonucu Mazda 3 aldım iyikide almışım diyorum araştırmanızı tavsiye ederim.
Hocam mazda 3'ün genel hatlarıyla özellikleri nelerdir? yakıt durumu, abs hava yastığı vs. bütçeme göre hangi model aralığı uygun olur?
quote:
Orijinalden alıntı: Senkei
corolla araştırabilirsiniz hocam isterseniz.
hangi modellere bakmalıyım Corolla da hocam?
2008 comfort falan hocam.
Senkei
kullanıcısına yanıt
hocam sahibindene bakıyorum ancak bütçeme uygun 2008 comfortlar hep hasar kayıtlı
oww fiyatlar uçmuş, 2007 modelleri daha uygundur nitekim eski kasa. eğer aracınız piyasada tutulan bir arabaysa yazı bekleyebilirsiniz. tutulmayansa yazın dahada pahalanmadan arac bakın derim. avensis ve vectra bilemiyorumda focus corolla gibi tutulan araçlar hiç düşmez sürekli artar.
Senkei
kullanıcısına yanıt
Maalesef piyasa böyle hocam uçmuş gitmiş
Keseme göre corolla baksam 2005 2006 modeller oluyo tabi onu da iyi araştırmak gerek
Focus ve corolla benimde ön sıralara aldığım iki model
japon araçları benim için bir adım öndedir biraz yanlı bir tercih olabilir benimki ama 2005-2008 arası avensis dağ gibi araba, konforu, iç hacmi, bagaj hacmi. çok çılgınca benzin hesabı yapan birisi değilsen son tavsiyem avensistir.
Hocam avensis tercihlerim arasında hem duruş olarak hem de Japon olması nedeniyle ilk sırada.
Ancak kasaya göre motorun ağır kaldığını okudum kafamı karıştırdı bu ayrıca yakıt konusunu da okumuştum.
Acaba çok mı fazla yakıyo emsallerine göre ya da en azından 2005-2007 corollayla kıyaslarsak nasıldır bi bilginiz var mı?
2. elde 2 litre motorlu d sınıfı japon kore aracları tercıh etmek daha ıyı olur. Zira c sınıfı araclarla yakın fıyattalar. Hemde taksı cıkması vb araclardan kurtulmus olursunuz
cruze
shifisitertS
kullanıcısına yanıt
Hocam 2.0 lık Japon Kore araçları hangileri acaba?