Şimdi Ara

351. Dönem 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
4.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Adım: Ziya
    Kütük: ANKARA
    bir süredir Kocaelinde kalıyorum
    Meslek : Telsiz Zabitliği yapıyorum ticari gemilerde
  • Arkadaşlar bir yer ve bir saat belirleyip orada olacağız. telefon olmadığı için tek yol bu. Serkan seninle havaalanında buluşalım. Bende 6:35 onur air ile adanaya geçicem. İkimizde 8:30 civarı iniş yaparız. 9 gibi havaalanında bir yer belirleyip orada buluşuruz :) sonra diğer arkadaşlarla da iskenderunda :) Birlikte teslim olup o süreci kolay atlatmak en güzeli. Bir de çok geç gitmesek iyi olurmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lose_yourself

üniformalarımız 10 numara bildiğin süt kardeşler olduk ya la

benimde aklıma o geldi
  • ne kadar erken teslim olursak işlerimiz daha erken bitiyormus, çamaşırlar beyaz, içerde harcamaların yapılması için akıllı kart veriliyormus.
  • faycde grup mu kursak :)
  • Beyaz giymeyecek mişiz sanırım. Koyu krem gibi bir renk (hardal rengi gibi de denebilir) giyeceğiz sanırım. Ağustos 2012 de orada olanlar yazmış. Yani o haki donlar sanırım işimize yarayacak. tek sıkıntısı yapacak iş olmadığı için herkesin kantinde oluşu ve kantin kuyruğunun uzun olmasıymış...

Tek sıkıntımız bu olsun :)
  • İskenderunu bilen var mı?
  • Tamamdır ben zaten bileti gecen hafta almıştım Diğer okul arkdaşımda istanbuldan gelecek o da 8.30 inecek aynı ucakta olacaksınız sanırım :) benim cep 0531 831 54 37 yanıma alacağım zaten.Birlikte hareket etmek en iyisi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Academic_Personal

Beyaz giymeyecek mişiz sanırım. Koyu krem gibi bir renk (hardal rengi gibi de denebilir) giyeceğiz sanırım. Ağustos 2012 de orada olanlar yazmış. Yani o haki donlar sanırım işimize yarayacak. tek sıkıntısı yapacak iş olmadığı için herkesin kantinde oluşu ve kantin kuyruğunun uzun olmasıymış...

Tek sıkıntımız bu olsun :)

iç çamaşırı çorap rengi ne peki,beyaz değil mi ?
     351. Dönem 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY
  • Merhaba arkadaşlar. Yaş 28. Kütük: İzmir

Uçakla Adana'ya, ertesi gün otobüsle İskenderun'a sabah saat 11 civarı gelip, 12'de birliğe katılmayı planlıyorum. O saatlerde katılacak tertiplerim varsa DH diye seslenip birbirimizi buluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: POYRAZ0961

faycde grup mu kursak :)

https://www.facebook.com/groups/312744035520110/

İyi fikir :)
  • Aralıkta iskenderuna giden arkadaşlarım iç çamaşırına karışmıyorlar dedi ama ilk gun kum rengi eğitim kıyafeti vermişler sonra siyaha geçmişler.Ben beyaz aldım hep yazlığa geçince sırıtır diğer renkler malum
  • quote:

Tamamdır ben zaten bileti gecen hafta almıştım Diğer okul arkdaşımda istanbuldan gelecek o da 8.30 inecek aynı ucakta olacaksınız sanırım :) benim cep 0531 831 54 37 yanıma alacağım zaten.Birlikte hareket etmek en iyisi :)

Tamam, ben havaalanında kartla ararım seni :) aileye niyet, sana kısmet (kartla aranma açısından) :)
  • quote:

Tamamdır ben zaten bileti gecen hafta almıştım Diğer okul arkdaşımda istanbuldan gelecek o da 8.30 inecek aynı ucakta olacaksınız sanırım :) benim cep 0531 831 54 37 yanıma alacağım zaten.Birlikte hareket etmek en iyisi :)

Hocam bende telefonumu alıcam iznin olursa seni aramayı düşünüyorum buluşma için
  • Ben murat istanbuldan gidiyorum kısa dönem er adanaya geccem ucakla ordan artık Allah kerim
  • quote:

Aralıkta iskenderuna giden arkadaşlarım iç çamaşırına karışmıyorlar dedi ama ilk gun kum rengi eğitim kıyafeti vermişler sonra siyaha geçmişler.Ben beyaz aldım hep yazlığa geçince sırıtır diğer renkler malum

saçma bir soru olacak belki ama denize yada havuza girme olasılığımız var mı,yüzme eğitimi falan gibi ?

ayrıca duş konusunda bir bilginiz var mı? beyaz beyaz giyecez de ter içinde kalıp pis pis yapış yapış dolaşmayalım ortalık da
  • bende geldim
  • Hoş geldin tertip Bu arada baya kişi var forumdan biz DH grubu yaparız artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 10 Nisan 2013; 1:42:12 >
  • 2009 konusunda buldum
    quote:

Orijinalden alıntı: galganus12

quote:

Orijinalden alıntı: bbal

Arkadaşlar kısa kısa sorularım oalcak;

- içeriye güneş kremi alıyor lar mı ?
    - ayakkabının içine vatka gerekiyor mu ?( bot için gerekir dediler )
    - pijama veriliyor mu ?
    - yemin töreni tarihini yaklaşık verebilir misiniz ? erken uçak rezervasyonu için
    - adana dan gelirken iskenderunda nerede inmemiz gerekiyor ?
    - dağıtım ne zaman yapılacak ?
    - yanımıza ya da içeri güneş gözlüğü alabilirmiyiz ? Kullanılmasına izin verilmiyor diye biliyorum ama gelirken ve ayrılırken takabiliriz. İçeri sokabilir miyiz ?
    Herkese tüm bahriyelilere selamlar;

-Alıyorlar.
    -Vatka değil tabanlık.Kullananlar vardı ama 1-2 numara büyük alın.
    -Hayır.
    -Son gün tören ama tam tarihini bilmiyorum.Acemilik süresini girdiğiniz güne ekleyin.
    -İskenderun da garajda iniliyor.
    -Törenden sonra düştüğünüz yere göre dağıtım için 1,2 veya 3 gün gitmeniz için zaman veriliyor.
    -Güneş gözlüğünüzü çantanıza koyup ambara kilitlersiniz.İçeride takmak yasak.

pijama vermiyorlarsa onu da biz getirecez.

• Yuzme işi uzun dönemde dye biliyorum.Bizimkiler gunde 7 saat nöbet tutmuşlar öle dediler ben 10tane beyaz çorap 10tane beyaz boxer 10 tanede atlet aldım.2 gunde bir değiştirip atrm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.