Şimdi Ara

351. Dönem 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
4.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün heyecandan kendimi tanıtmayı unutmuşum :) adım yasin nevşehirliyim kayseriden gece 12 de binmeyi düşünüyorum. Malum nevşehirden iskenderuna direkt otobüs yok. Varmı nevşehirli? Yada kayseriden gidecek olan?
  • metrodan bileti aldım ankara-iskenderun yarın 23:30 arabasına
  • seni almazlar askere kardeş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhiFaT

seni almazlar askere kardeş :)

kilo probleminden diyosan seni de almazlar kardeş
  • ahahaha olm napıp edip aynı bölüğe düşelim acımızı kederimizi birlikte yaşıyalım kardeşim :) 3 sene aynı evden sonra koğuş sisteminde de süper olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhiFaT

ahahaha olm napıp edip aynı bölüğe düşelim acımızı kederimizi birlikte yaşıyalım kardeşim :) 3 sene aynı evden sonra koğuş sisteminde de süper olur :)

telefonun kapalı gakko, bi ara konuşalım kararlaştıralım.
  • telefonda bi sorun var ben seni ilk fırsatta arıycam gakgom.
  • slm arkadaşlar hepimie hayırlı uğurlu olur işallah ben utku gökçe yaş 30 alanyada yaşıyorum alanyadan gidecek warmı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazardoj

slm arkadaşlar hepimie hayırlı uğurlu olur işallah ben utku gökçe yaş 30 alanyada yaşıyorum alanyadan gidecek warmı..

antalyadan gidiyorum hocam.adım mete yaş 28.Bu arada pegasusla cuma günü 8,15 uçağına biletimi aldım.
  • İşiniz çok zor arkadaşlar yaz da geliyor çekilmez İskenderun :)
  • Gelin torunlar gelin.bizim biletleri getirmeyi unutmayin :)) iskenderun deniz alayindan sevgilerle.atarsa 35 laaaaannn :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikrcnr

Gelin torunlar gelin.bizim biletleri getirmeyi unutmayin :)) iskenderun deniz alayindan sevgilerle.atarsa 35 laaaaannn :))

hayırlı olsun arkadaşım senin bitmiş askerlik tamamdır sıra bizde :) Bu arada bir sorum olacak.Havlu eşofman çorap ve iç çamaşırlarını hangi renk alıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augias

İşiniz çok zor arkadaşlar yaz da geliyor çekilmez İskenderun :)

ben antalyanın sıcaklarına alışkınım bilirim ne kadar sıcak olacağını :) ancak usta birliği yine iskenderun olursa benim vay halime her ne kadar alışkın olsamda sıkıntı olur :) diğer illerin sıcağı ise zerre etkilemez min 40 derecelerle 3-4 ayım geçiyor her sene antalyada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikrcnr

Gelin torunlar gelin.bizim biletleri getirmeyi unutmayin :)) iskenderun deniz alayindan sevgilerle.atarsa 35 laaaaannn :))

neler lazım anlatın bi hele..

boyundan askılı cüzdan ,çengelli iğne, pijama ,şort ,kilit falan getirelim mi?

ekleme: internet yorumlarında yemekler için çok kötü demişler. sıcaktan baya bir kilo vermiş millet. durum hala böyle mi oralarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koçari -- 10 Nisan 2013; 15:20:03 >
  • yemekler çok iyi sayılmaz ben et yemiyordum hele köftenin görüntüsü aman aman..sabahları tahin pekmez kaşar peyniri buldum mu götürüyordum unutmadan çayınızı musluktan dolduracaksınız başka yerde göremezsiniz bunu :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende varım adım Hasan.. İstanbul'dan yola çıkıcam..Yaş 27.. Herkese hayırlı teskereler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Academic_Personal

Arkadaşlar bir yer ve bir saat belirleyip orada olacağız. telefon olmadığı için tek yol bu. Serkan seninle havaalanında buluşalım. Bende 6:35 onur air ile adanaya geçicem. İkimizde 8:30 civarı iniş yaparız. 9 gibi havaalanında bir yer belirleyip orada buluşuruz :) sonra diğer arkadaşlarla da iskenderunda :) Birlikte teslim olup o süreci kolay atlatmak en güzeli. Bir de çok geç gitmesek iyi olurmuş :)

Arkadaşlar bende İstanbul Atatürk hava limanından 6:35 onur air adana biletimi aldım..Sizcede uygunsa buluşup beraber teslim olalım.
  • denizci arkadaşlar...hiç denize girdiniz mi ya da gemiye bindiniz mi yoksa sadece karada mı geçti askerlik ?
  • Arkadaşlar sabah saat 11.30-11.45 civarinda birliğe giriş yapacak varsa,beraber girebiliriz.
  • denizci ve sahil güvenlik komutanlığı arasındaki fark nedir?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.