Şimdi Ara

351. Dönem 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
4.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: shintai

Arkadaşlar sabah saat 11.30-11.45 civarinda birliğe giriş yapacak varsa,beraber girebiliriz.

Ben o saatte düşünüyorum nasıl buluşuruz bakalım diğer arkadaşlar ne yapacaklar, duruma uyabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

quote:

Orijinalden alıntı: shintai

Arkadaşlar sabah saat 11.30-11.45 civarinda birliğe giriş yapacak varsa,beraber girebiliriz.

Ben o saatte düşünüyorum nasıl buluşuruz bakalım diğer arkadaşlar ne yapacaklar, duruma uyabilirim

bende o saatte düşünüyorum giriş yapmayı.
  • Herkese Selamlar. Benim de yaş 28. kütük istanbul. Denizci kısa dönem er çıktı. Arkadaşlarımın da çoğu orda yaptığı için biliyorum az çok. Özellikle aralık celbinde kalabalıktan sıkıntı çekilmiş. Ama nisanda o kadar kalabalık olmaz bana göre. Aralık gibi soğuk, Ağustos gibi de sıcak olmaz. Tam gidilecek zaman

Çorap rengi siyah. İç çamaşırı beyaz aldım. Acemilikten sonra dağıtımın %60ı kocaeli körfezine yapılıyormuş. Sonra istanbul, muğla gibi belli yerler var. İskenderunda kalma ihtimali var. Bakalım bekleyip görücez. Bu arada 1 mayıs gibi usta birliklerimiz belli olacak büyük ihtimal. 3 mayısta da yemin töreni olup ayrılırız iskenderundan.

Kalın Sağlıcakla. Askerlikte en önemli husus sabır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso_physics

yemekler çok iyi sayılmaz ben et yemiyordum hele köftenin görüntüsü aman aman..sabahları tahin pekmez kaşar peyniri buldum mu götürüyordum unutmadan çayınızı musluktan dolduracaksınız başka yerde göremezsiniz bunu :))

selam dostum. Ben de et yemiyorum. Bu mesajın beni sevindirdi. İdare edicez bir şekilde. Hiç olmadı kuru ekmek yerim :) Musluktan akan çayla beraber tabi
  • selamlar. anıl ben yaş 24. cuma günü izmirden adanaya 6.55 pegasus ile gidicem. ordan otobüsle iskenduruna. orda veya izmirde buluşabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykucu50

arkadaşlar ben yarın atlet kilot ve çorap alacağım ne renk almam gerektiğini atletlerin askılı mı yoksa normal mi olması gerektiği konusunda beni aydınlatırsanız sevinirim...

son edindiğim sağlam bilgilere göre acemilikte renk haki yeşili üst olarak sıfıryaka alt ise paçalı çorap ise siyah.en azından ben bu şekilde aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Academic_Personal

Arkadaşlar,
    Eğer öncesinde bir araya gelip o şekilde giriş yaparsak aynı bölük, aynı grupta oluyormuşuz. Bence bu fırsatı kaçırmayalım. Çok geç gidince de gece 1'e kadar işlemler uzuyormuş. Bence 2 gibi teslim olmak iyidir :) Açıkçası cumadan sonra teslim olmayı düşünüyorum. Ne dersiniz ?

ewet söylediğin gibi yapmak çok mantıklı
  • kardeş bende 23,30 has turizmle gidiyorum
  • S.a tertiplerim.bende istanbuldan perşembe akşamı saat 22.00 da metro turizm ile esenler otogarından bineceğim.iskenderunda buluşarak birliğimize teslim olalım. gruptan iletişime geçelim https://www.facebook.com/groups/629850010363248/
  • 8,15 uçağına binip 9,20 de adanada olacağım.oradan iskenderuna gitmek için otogara geçecem.çantam mavi quiksilver sırt çantası.görürseniz böyle birisini gelin yanıma beraber gidelim
  • Selam Tertipler,
    Bende sizdenim. Eskişehirden gidicem. Bugün 21:45 eskişehirden has turizm.
    Varmı eskişehirden arkadaşlar.
  • izmirden 11 inde jet turizm ile iskenderuna gidecek olan warmı?
  • iskenderunda havalar nasıl beyler bilen var mı?
  • arkadaşlar iskenderun merkezden ulaşım nasıldır? Bilgisi olan var mı?
  • beyler adanadan iskenderuna otobüslere bakıyorum.bildiğimiz firmalar o tarafa gitmiyor.has turizm yeni adana gibi firmalar var her saat gidiyormuş.tam emin değilim inşallah her saat araba vardır
  • sözlüm şuan teslim olmak üzere saat 15:15 :(.....

hepinizi dört gözle bekliyoruz...
  • Selam torunlarım, ben de 349. dönem acemiliği alayda yaptım. usta birliğime yine iskenderun hatay arsuz uluçınar özel eğitim merkesi komutanlığına düştüm. şimdi askerliğinizin ilk günlerini yaşıyorsunuz. büyük çoğunluğunuz kocaeline düşecek rahat bir askerlik yapacaksınız. ben sizin gelmenizi bekliyorum. şafak 32 artık gelin de biz de gidelim. yemin töreninizi öğrenmek istiyorum. benim hesabıma göre 3 mayıs cuma günü töreniniz olacak. uluçınar Ö.E.M.K'ya yolu düşenler hazır kıta ömeri bulsunlar :)
  • bi çoğunuz askercilik oynayıp görevinizi bitireceksiniz. bahriyeliler genelde böyle.
  • Hayırlı olsun. Çoktan gidilmiştir ama birliğine katılmayan varsa acilen katılsın derim. 10 adet anfiden geçerek kayıt yapılır, yemek yeme fırsatı olamayabilir, melbusat(elbise ve diğer istihkaklar) dağıtılır, geçici eğitim parkaları dağıtılır, çarşaf, nevresim, vs. verilir derken akşam olur. İlk gün geç gelenler yüzünden 22-23 gibi yatmak zorunda kalınabilir. Çömelmeye alışılır.

Sahil Güvenlik çıkan arkadaşlar bence daha şanslı olmalı. Ayrı bir kuvvet komutanlığı ve TSK içinde olup Jandarma gibi İçişleri Bakanlığına bağlı. Kısa dönemlere yüzer birlik çıkma ihtimali neredeyse sıfır. Tamamına yakını muhafız çıkar ve büyük bölümü karargahlarda çeşitli görevlere verilir. Sayı fazlaysa kalanlar nöbete, vs. giderler. Görevli olmak gidilecek yere göre iyi de olabilir, aşırı yorucu da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Kemal Geliyorum -- 16 Mayıs 2013; 13:39:38 >
  • 26 nisan cuma yerler belli olur.5 mayıs usta birliklerine katılırsınız..İzmir Yenikale güney deniz saha komutanlığına gelecek arkadaşlar 75 kişiden az gelirseniz burada pompa var haberiniz olsun.tahminime göre 30 kişi geliceksiniz allah kolaylık versin..burası ana ast birliktir direk deniz kuvvetlerine bağlıdır,komutanı koramiraldir..muhafızın gideceği 2 bölük vardır güvenlik ve merasim..kötü celpte geliyosunuz..yazın çok sıcak oluyor ve böcek-haşere problemi oluyormuş..siz gelirsiniz biz gideriz 349.dönem yarbay albay 30 gün sonra bye bye:))))
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.