Şimdi Ara

352. Dönem Acemi Birliği Ankara Etimesgut Zırhlı Birlikler Eğitim Tugayı Çıkanlar Buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
1
Favori
40.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Coyote Ugly

Merhaba Arkadaşlar,

352. Kısa Donem olarak acemi birliği Ankara Etimesgut Zırhlı Birlikler Eğitim Tugayı olarak çıkanlar burada buluşuyoruz.

Şimdilik üyelerimiz;

- Coyote Ugly
    - YKB_87
    - sportx90
    - supertramp1
    - hengame1983

Bende varım ;))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coyote Ugly

Zırhlı Birlikler Türkiye'nin en büyük birliğidir, tümen olduğu için hemen hemen her yerde rütbeli görülebilir. Burayla ilgili detaylı bilgiyi ve merak ettiklerinizi benim gibi eksi sozluk'ten arastırıp okuyup görebilirsiniz arkadaslar.

Boku yediğimizin farkındasınız değil mi? :)

zevk almaya bakacaz o zaman hocam kaçışı yok nasılsa :)
  • 349. dönem dedeniz olarak acemiliğimi bende orda yaptım. Ordan da 51.bakım merkez komutanlığı, iskenderuna geçtim.

Etimesgut şöyle kötü böyle kötü laflarına kulaklarınızı tıkayın. Bir iki günlük adaptasyon süreci sonunda ortama alışırsınız. Gideceğiniz ustalık yerlerinizde muhtemelen Etimegutun yemeklerini ve komutanlarını ararsınız :) En azından biz çok aramıştık :)

Eğitim diye korkutmayın kendinizi, 15 gün boyunca "siyah bere düşmez yere", "tankım onurum berem gururum" ve "yürüyen palet zafere gider" diye bağırmaktan ve yürümekten başka bişey yapmazsınız :) Acemilikte tankçı olduğunuz için siyah bere takıcaksınız ama ustada gittiğiniz yerde kep takarsınız. Siyah bereden sonra kep takmak inansanın ağrına gider. Siyah bere baya havalı oluyodu :) Ben beremi hala saklarım :)

Muhtemelen 1.alayda olursunuz ama yukarıdaki arkadaşın dediği kadar rahat değil 1.alay :) Mesela 1.alayda da sadece lucky strike satılıyodu kışın. Şimdi öylemi bilemem :)

Sorularınız olursa aralıkta acemiliğini orda yapmış biri olarak sorularınızı yanıtlamaya hazırım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kavkakafka

349. dönem dedeniz olarak acemiliğimi bende orda yaptım. Ordan da 51.bakım merkez komutanlığı, iskenderuna geçtim.

Etimesgut şöyle kötü böyle kötü laflarına kulaklarınızı tıkayın. Bir iki günlük adaptasyon süreci sonunda ortama alışırsınız. Gideceğiniz ustalık yerlerinizde muhtemelen Etimegutun yemeklerini ve komutanlarını ararsınız :) En azından biz çok aramıştık :)

Eğitim diye korkutmayın kendinizi, 15 gün boyunca "siyah bere düşmez yere", "tankım onurum berem gururum" ve "yürüyen palet zafere gider" diye bağırmaktan ve yürümekten başka bişey yapmazsınız :) Acemilikte tankçı olduğunuz için siyah bere takıcaksınız ama ustada gittiğiniz yerde kep takarsınız. Siyah bereden sonra kep takmak inansanın ağrına gider. Siyah bere baya havalı oluyodu :) Ben beremi hala saklarım :)

Muhtemelen 1.alayda olursunuz ama yukarıdaki arkadaşın dediği kadar rahat değil 1.alay :) Mesela 1.alayda da sadece lucky strike satılıyodu kışın. Şimdi öylemi bilemem :)

Sorularınız olursa aralıkta acemiliğini orda yapmış biri olarak sorularınızı yanıtlamaya hazırım :)

yukarda arkadasın anlattıgından fazla gordugun yada eksık gordugun baska seyler var mı..

• Arkadaşlar merhaba,

Bugün sabahtan Ankara ASAL'a gittim ve sevk evraklarımı teslim aldım iş yerine teslim ettim.
    12,24 TL iaşe bedelimide aldım. 14 Ağustos 2013 tarihinde teslim olmamı istediler.

Orada görüşelim diyeceğim ama yukarıda ki anlatılanlara göre birbirimizi bulma ihtimalimiz ilerde uslu bir çocuk olanların Şirinler'i görebilme ihtimali kadar.
    :)
    Hayırlı tezkereler,
  • kavkakafka K kullanıcısına yanıt
    ben acemilikten sonra 45. bakim komutanliginda kalacagim gene etimesgutta. burasi hakkinda bir bilgin var mi? ya da genel olarak bakim komutanliginda neler yapiliyor sen de iskenderun'da yapmissin. bir de yukarida arkadasin yazdiklarina ekleyecegin veya degistirecegin birseyler var mi?
  • tertiplerim usta yerimizde daha önce askerlik yapmış birini aradım konuştum...bana söylediklerini yazıyorum..pek fazla kalabalık değilmiş..bildiğin fabrika ve bizde ordaki güvenliği sağlayan birliğiz anlayacağınız..yemekleri iyi değilmiş dedi bu kişiden kişiye değişebilir..temizlik iyiymiş..duşları yeni yapılmış almakta sıkıntı yokmuş..pek fazla rutbelide yokmuş..tabi sınıf bakım ama oradada ayırıyorlarmış en rahatı ulaşım ve itfaiye bölümleriymiş..uzun dönemler size takabilir hiç takmayın dedi ayrıca..sabah normal işlerle uğraşır gece nöbet tutarsınız dedi bunuda öğrendik en azından biraz daha önümüzü gördük..allahtan adam numarasını değiştirmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: YKB_87

tertiplerim usta yerimizde daha önce askerlik yapmış birini aradım konuştum...bana söylediklerini yazıyorum..pek fazla kalabalık değilmiş..bildiğin fabrika ve bizde ordaki güvenliği sağlayan birliğiz anlayacağınız..yemekleri iyi değilmiş dedi bu kişiden kişiye değişebilir..temizlik iyiymiş..duşları yeni yapılmış almakta sıkıntı yokmuş..pek fazla rutbelide yokmuş..tabi sınıf bakım ama oradada ayırıyorlarmış en rahatı ulaşım ve itfaiye bölümleriymiş..uzun dönemler size takabilir hiç takmayın dedi ayrıca..sabah normal işlerle uğraşır gece nöbet tutarsınız dedi bunuda öğrendik en azından biraz daha önümüzü gördük..allahtan adam numarasını değiştirmemiş

güzel bilgiler tertip..sen hangi memlekette ikamet ediyosun...

• tunceli teritp
  • ayrıca ulaşım olursanız dışarda olursunuz dedi unutmuşum yazmayı bir araç veriyorlarmış yanlış anlamadıysam araç komutanı gibi birşey olacaksınız dedi burayı tam anlamamış olabilirim ne demek istediyse yani anlayacağınız araçla gezeceksiniz ulaştırma olursa..

tahminim fabrika olduğu için orada çalışan kimlerse işte onlara servis atma vb şeyler olabilir
  • Ankara etimesgut beni de ekleyin arkadaslar :) birde ikmal sinifi ne is yapar bilen var mi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende Eğitim BirliğiZH.BRL.OK.VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ETİMESGUT / ANKARA yedek subay olarak çıktı.
    formda uzun dönem başka göremedim. ama şimdiden herkese hayırlı olsun..

kardeş bende oradayım yedek subay olarak..
  • benim de etimesgut yedek subay olarak
  • beni de ekleyin. acemi birliği zırhlı birlikler okulu etimesgut
  • 352. Kısa Donem olarak acemi birliği Ankara Etimesgut Zırhlı Birlikler Eğitim Tugayı olarak çıkanlar burada buluşuyoruz.

Şimdilik üyelerimiz;

- Coyote Ugly
    - YKB_87
    - sportx90
    - supertramp1
    - hengame1983
    - İAASKTP_87
    - wilstrom
    - taycoon
    - seyhantokbay
    - XaQue
    - falcaogarcia
    - llllerdemlllll
    - dncrztrk
    - ozsi34
    - emrebrgl
    - VAKIFCI
    - cuscus
    - optimuz
    - perfectlie
    - mami1123
  • beyler buraya kimse bakmıyo heralde, aslında burda da biraz vakit geçirsek tanısak birbirimizi hiç fena olmaz diye düşünüyorum, zorunuza gitmezse arada burda da takılalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: İAASKTP_87

beyler buraya kimse bakmıyo heralde, aslında burda da biraz vakit geçirsek tanısak birbirimizi hiç fena olmaz diye düşünüyorum, zorunuza gitmezse arada burda da takılalım

benden başlayalım o zman:))bahadır kırdan.istanbulda yasıyorum.yas 30.beden eğitimi öğretmeniyim.aynı zmanda fitness eğitmenliği yapıyorum..onca yıl kaçtk bakalımm.simdi nasıl olucak bu askerlik görücezzz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hengame1983

quote:

beyler buraya kimse bakmıyo heralde, aslında burda da biraz vakit geçirsek tanısak birbirimizi hiç fena olmaz diye düşünüyorum, zorunuza gitmezse arada burda da takılalım

benden başlayalım o zman:))bahadır kırdan.istanbulda yasıyorum.yas 30.beden eğitimi öğretmeniyim.aynı zmanda fitness eğitmenliği yapıyorum..onca yıl kaçtk bakalımm.simdi nasıl olucak bu askerlik görücezzz....

emre ateş konyada yaşıyorum ve konyadan katılıyorum :D yaş 25..memurum..hepimize başarılar diliyorum :D:D

• quote:

quote:

memnun oldum hocam ben yusuf kenan buldu ysk da çalışyorum..yaş 26 o zaman sana abi diyelim :D memleket tunceli samsunda çalışıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: VAKIFCI

quote:

quote:

emre ateş konyada yaşıyorum ve konyadan katılıyorum :D yaş 25..memurum..hepimize başarılar diliyorum :D:D

konyalı tertıbımm.okulu orda okudumm.konya sekerde 5 sene top oynadım..neresindesin konyanınn.hala sıkı dostlarım vardır konyada...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.