Şimdi Ara

352. Dönem Acemi Birliği Ankara Etimesgut Zırhlı Birlikler Eğitim Tugayı Çıkanlar Buraya (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
1
Favori
40.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende varım bende acemilik burası çıktı yedek subay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kardeş yedek subay olarak oradayım

• quote:

Orijinalden alıntı: crazystorm

quote:

Orijinalden alıntı: sk3959

quote:

Orijinalden alıntı: İAASKTP_87

quote:

Orijinalden alıntı: hengame1983

quote:

Orijinalden alıntı: YKB_87

quote:

Orijinalden alıntı: hengame1983

quote:

Orijinalden alıntı: İAASKTP_87

beyler buraya kimse bakmıyo heralde, aslında burda da biraz vakit geçirsek tanısak birbirimizi hiç fena olmaz diye düşünüyorum, zorunuza gitmezse arada burda da takılalım

benden başlayalım o zman:))bahadır kırdan.istanbulda yasıyorum.yas 30.beden eğitimi öğretmeniyim.aynı zmanda fitness eğitmenliği yapıyorum..onca yıl kaçtk bakalımm.simdi nasıl olucak bu askerlik görücezzz....

memnun oldum hocam ben yusuf kenan buldu ysk da çalışyorum..yaş 26 o zaman sana abi diyelim :D memleket tunceli samsunda çalışıyorum..

yas olarak abi sayılırım amaa genç gösterdıgımı söylerler samsundan önce ankara,sonra sakarya diyosunn....

bende hakan istanbulda yaşıyorum devlet memuruyum, 27 yaşındayım, burda birbirimizi biraz tanırsak orda destek oluruz diye düşündüm, bence iyi olur yani devrelerim. sonuçta bilmediğimiz bi ortam, yabancı insanlar, kulağıma bir sürü şey geldi eminim sizinde gelmiştir hırsızlığından tut bencillerine kadar...

bende selçuk arkadaslar. devlet memuruyum. 28 yasındayım. yardımcı olursak daha kolay atlatırız askerliği

Bende Göksel, yas 33, Ankaralıyım. acemiliği beraber yapacağız inş arkadaşlar.

Bende rıza yaş 31 elektrik mühendisiyim kütük erzurum nufus trabzon

• Sülüsü alanlar hep 14 ağustos diyor bende pazartesi alıp uçak biletimi halledicem benle aynı yolu düşünen varmı

11:00 sabihadan ankara
    12:30 gibi elimide bavulla esenboğa
    13:00 kızılay meydanda yemek vs
    14:30 gibi de teslim olma çünkü 17:00 ye kadar vakit ölümü yaparsak gecede bize kayar

• aynen senin plan gibi yapmayı düşünüyorum da bu sülüsü en son ne zaman kadar almak gerekiyor bilgisi olan varmı
  • quote:

aynen senin plan gibi yapmayı düşünüyorum da bu sülüsü en son ne zaman kadar almak gerekiyor bilgisi olan varmı

Asker teslim tarihinden önceye kadar vaktin var e-devlete göre bakarsak 12 ağustos yani ayın 12 si alıp 14 ü yola çıkabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Sportsx90

quote:

aynen senin plan gibi yapmayı düşünüyorum da bu sülüsü en son ne zaman kadar almak gerekiyor bilgisi olan varmı

Asker teslim tarihinden önceye kadar vaktin var e-devlete göre bakarsak 12 ağustos yani ayın 12 si alıp 14 ü yola çıkabilirsin

eyvallah hocam tşk ederim..bide şu 167 gün meselesi harbiden çok zoruma gitti yaa..yani eski dönemlere göre bir hak kaybımız oldu..
  • quote:

quote:

quote:

eyvallah hocam tşk ederim..bide şu 167 gün meselesi harbiden çok zoruma gitti yaa..yani eski dönemlere göre bir hak kaybımız oldu..

Bide ben geçen sene mezun olmuştumda şimdi iptal edip gittim bana daha da battı valla 12 gün 12 gündür sonuçta

• hocam bende ya geçen aralık dedim sonra nisanda dedim nasip ağustosa oldu 12 gün de koydu yani tabire caise :D
  • quote:

hocam bende ya geçen aralık dedim sonra nisanda dedim nasip ağustosa oldu 12 gün de koydu yani tabire caise :D

kadermiş demekki hocam illa 12 gün fazla zaten 86 da doğdum andan beri eğitim sisteminde herşeye hep ilkler benim ve 87 dönemine patlamıştı buda böyle

• aynen hocam gerçekten öyle ne zman birşeye kalkışsam hep değişti durdu sistem daha net değil ama inşallah eskisi gibi bir sistem yaparlar eskilere askerlikten önce vermişlerse bize de son gün verseler yaa
  • quote:

Sülüsü alanlar hep 14 ağustos diyor bende pazartesi alıp uçak biletimi halledicem benle aynı yolu düşünen varmı

14:30 gibi de teslim olma çünkü 17:00 ye kadar vakit ölümü yaparsak gecede bize kayar

ben de uğur istanbulluyum yaş 24 , endüstri mühendisi yeni mezunum.

Sabihadan gitmek sence mantıklı mı yoksa otobüsle mi gitsek ben de karar veremedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: XaQue

quote:

Sülüsü alanlar hep 14 ağustos diyor bende pazartesi alıp uçak biletimi halledicem benle aynı yolu düşünen varmı

Sabihadan gitmek sence mantıklı mı yoksa otobüsle mi gitsek ben de karar veremedim...

Selam arkadaşım ben şöyle düşündüm otobüsle gitsek 5 saat boluda ki molayı dahil etmedim artı havada sıcak hep otobüs içinde geçicek vakit benim düşüncem 11 de sabihadan uçak var 11:50 iniş yazıyor bavulu bekleme vs 12:15 gibi çıksak ben kızılay meydanında öğle yemeği gibi yer 14:30 gibi de teslimi düşünüyorum çünkü çok kuyruk olucak askeriyede direkt otobüsle vakti harcamak istemedim ama tabi sana başka türlü ulaşımda iyi bir alternatif gelebilr sonuçta

• Daha gitmeden bunaldım yemin ediyorum..Hiç bişiy yapasım gelmiyor
  • quote:

quote:

quote:

Selam arkadaşım ben şöyle düşündüm otobüsle gitsek 5 saat boluda ki molayı dahil etmedim artı havada sıcak hep otobüs içinde geçicek vakit benim düşüncem 11 de sabihadan uçak var 11:50 iniş yazıyor bavulu bekleme vs 12:15 gibi çıksak ben kızılay meydanında öğle yemeği gibi yer 14:30 gibi de teslimi düşünüyorum çünkü çok kuyruk olucak askeriyede direkt otobüsle vakti harcamak istemedim ama tabi sana başka türlü ulaşımda iyi bir alternatif gelebilr sonuçta

aynen dediğin mantıklı madem öyle ben de uçak bileti alim hangi firmadan aldın acaba?

• eeee beyler ne zaman teslim oluyoruz yani :) Bu arada Emre ben 25 yaşındayım. Bursalıyım. İstanbuldan gelecek arkadaşlar geçerken beni de alsın :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aynen dediğin mantıklı madem öyle ben de uçak bileti alim hangi firmadan aldın acaba?

burdan belki başka gelen arkadaşlarda olabilir diye 1-2 daha bekliyorum toplu teslimat yapılır valla en sık kalkan pegasus belediye otobüsü gibi yapmışlar o diye düşünüyorum tabi burdan gelicek herkes için farklı olursa ona görede kararlaştırabiliriz farklı bi firmayı sana da uygun mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: cuscus

eeee beyler ne zaman teslim oluyoruz yani :) Bu arada Emre ben 25 yaşındayım. Bursalıyım. İstanbuldan gelecek arkadaşlar geçerken beni de alsın :)

arkadaşım 11:00 de uçak kalkarsa saat 11:17 de tepeden bi ip inicek kent meydanına şaka bi yana sende saattini ayarlarsan ankarada kızılayda da buluşabiliriz
  • arkadaslar genel olarak ayin kacinda teslim olmayi dusunuyorsunuz? Son teslim olanlara esyalarin eksk, postallarin kuck numarali geldigini duydum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.