Şimdi Ara

352. Dönem Acemi Birliği Ankara Etimesgut Zırhlı Birlikler Eğitim Tugayı Çıkanlar Buraya (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
309
Cevap
1
Favori
40.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya herkes farklı birsey soyluyo. Dun Etimesgut da yapan ark.la konuştum 45kısı kalıyorduk kogusda falan dedı mesela..
  • arkadaşım sülüste yazan tarihte teslim olucaz alanlar 14 ağustos demiş @sk3959

sonuçta herkes farklı dönemlerde gitti o dönemde ki anılarıyla bizlere yardım etmeye çalıştırlar sonuçta tabii ki işleyiş vs değişmez ama insan sayısına göre daha rahat yada daha zor olabilir de en iyisi gidip-görmek ve yaşamak @19bao07
  • Aynen beyler bencede gidip gorcez, bn 15.30 gibi orda olmayi dudunuyorum sonucta girince bi daha cikamicaz hakkimizda hayirlisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sportsx90

quote:

Orijinalden alıntı: cuscus

eeee beyler ne zaman teslim oluyoruz yani :) Bu arada Emre ben 25 yaşındayım. Bursalıyım. İstanbuldan gelecek arkadaşlar geçerken beni de alsın :)

arkadaşım 11:00 de uçak kalkarsa saat 11:17 de tepeden bi ip inicek kent meydanına şaka bi yana sende saattini ayarlarsan ankarada kızılayda da buluşabiliriz

ahahahah aynen kardeşim kent meydani bana uyar :) kızılayda buluşma işi iyi fikir yalnız saat ve tarih belirleyelim. Saçları 3 numara sırt çantalı etrafa şapşal şapsal bakınan adamlar toplulugunu görmek çok zor olmaz sanırım :)))))

• ben 15 i öğlen civarı teslim olmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pained33

ben 15 i öğlen civarı teslim olmayı düşünüyorum

devrem dikkat et ama herkez sülüste 14 yazıo, iyice öğren 15 inde teslim olunca sıkıntı yapmasınlar sana
  • quote:

arkadaşım sülüste yazan tarihte teslim olucaz alanlar 14 ağustos demiş @sk3959

sonuçta herkes farklı dönemlerde gitti o dönemde ki anılarıyla bizlere yardım etmeye çalıştırlar sonuçta tabii ki işleyiş vs değişmez ama insan sayısına göre daha rahat yada daha zor olabilir de en iyisi gidip-görmek ve yaşamak @19bao07

Aynen kardesım gidince gorcez nası olcak. Ins ıyı olur bizim ıcın :)
  • yanlız bende çıtırdan heycan var devreler ya, deli merak ediyorum neler olcak diye :))))))
  • aynen arkadaşım :D açık hedef olarak belli oluruz hemen zaten saatti burdan istanbulda gidecekler ayarlayalım sanada bildirim atarım @cuscus

inş. arkadaşım bende öyle umut ediyorum @19bao07

devrem bende şimdiden uykusuzluk başladı ama senin ustada aynı yermiş benim aklımda sakarya kalmıştı senin aynı yere alışkanlıkla hiç yoktan daha rahat edersin inş. ben bi sürü sitede arkadaş aradım usta birliğimde tek kalmayım diye o seçimi yapan bilgisayarın .... ben tek benim herhalde @İAASKTP_87

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sportsx90 -- 27 Temmuz 2013; 21:49:15 >

• quote:

aynen arkadaşım :D açık hedef olarak belli oluruz hemen zaten saatti burdan istanbulda gidecekler ayarlayalım sanada bildirim atarım @cuscus

inş. arkadaşım bende öyle umut ediyorum @19bao07

devrem bende şimdiden uykusuzluk başladı ama senin ustada aynı yermiş benim aklımda sakarya kalmıştı senin aynı yere alışkanlıkla hiç yoktan daha rahat edersin inş. ben bi sürü sitede arkadaş aradım usta birliğimde tek kalmayım diye o seçimi yapan bilgisayarın .... ben tek benim herhalde @İAASKTP_87

devrem benim ustalıkta aynı yer ya şimdi acemilik sıkıntılı geçerse hepten sıçtığımın kanıtıdır benim, ustalığa gelmem heralde artık :))))))

• Hehehehe ben senin yerinde olsam ordan ayrılmam bile 3 gün daha erken biter devrem askerliğin bi de şu yönde düşün eylülde gelenler acemiliğe başladağında sen gene daha rahatlamış olursun kasımı da zaten tam üstsün ocaktada salıııver gitsin hehehe @İAASKTP_87

• quote:

Hehehehe ben senin yerinde olsam ordan ayrılmam bile 3 gün daha erken biter devrem askerliğin bi de şu yönde düşün eylülde gelenler acemiliğe başladağında sen gene daha rahatlamış olursun kasımı da zaten tam üstsün ocaktada salıııver gitsin hehehe @İAASKTP_87

valla devrem ben orda acemilikte çile çekersem, bide eğitim çavuşu olursam vay haline o kasım celbinde geleceklerin :))))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: İAASKTP_87

quote:

Hehehehe ben senin yerinde olsam ordan ayrılmam bile 3 gün daha erken biter devrem askerliğin bi de şu yönde düşün eylülde gelenler acemiliğe başladağında sen gene daha rahatlamış olursun kasımı da zaten tam üstsün ocaktada salıııver gitsin hehehe @İAASKTP_87

valla devrem ben orda acemilikte çile çekersem, bide eğitim çavuşu olursam vay haline o kasım celbinde geleceklerin :))))))))

Şunu yazdında aklıma geldi bizden önce gidenlerde büyük ihtimal aynı şeyi düşünüyordur bizim için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İAASKTP_87

quote:

Şunu yazdında aklıma geldi bizden önce gidenlerde büyük ihtimal aynı şeyi düşünüyordur bizim için

hahahahahaha oda var dimi :))))

• Juggerr J kullanıcısına yanıt
    dur bakalım tertip sadece biz degilizdir çıkar birkaç kişi daha....
  • Askerlik şubesindeki son işlemimde sevk kagıdımı bir zarfa koydular ve adam 12 ağustosdan itibaren asker sayılıyorsun 14 ağustos katılım tarihin 14 ağustosdan önce katılamazsın eğer 14 ağustosdan sonra katılırsan ceza yersin dedi
  • tertipler benden büyük abilerim naptınız yerler açıklandıktan sonra kimse takılmaz oldu buralara..hazırlıklarınız tamam mı herşeyleriniz aldınız mı...ben daha hiç bir hazırlık falan yapmadım yaa..bir düğme bile almadım nolcak halim :D
  • beyler son katılım 14 ağustos yani ? 1 gün yol izninden dolayımı 15 teslim olamıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YKB_87

tertipler benden büyük abilerim naptınız yerler açıklandıktan sonra kimse takılmaz oldu buralara..hazırlıklarınız tamam mı herşeyleriniz aldınız mı...ben daha hiç bir hazırlık falan yapmadım yaa..bir düğme bile almadım nolcak halim :D

aynen ben de pek bir sey almadımm.yavas yavaş sıralasak mı bır seylerr...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YKB_87

tertipler benden büyük abilerim naptınız yerler açıklandıktan sonra kimse takılmaz oldu buralara..hazırlıklarınız tamam mı herşeyleriniz aldınız mı...ben daha hiç bir hazırlık falan yapmadım yaa..bir düğme bile almadım nolcak halim :D

devrem bende bakıp duruyorum, aynı yere gidecekler olarak aramızda muhabbet olsun diye ama, pek fazla kişi yok anlamadım bende,

bu arada yavaş yavaş eksiklerini al devrem, orda mağdur olma, duyumlarıma göre, kantindeki malzemeler hemen bitiyomuş bilginiz olsun...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.