Şimdi Ara

352. Dönem Acemi Birliği Ankara Etimesgut Zırhlı Birlikler Eğitim Tugayı Çıkanlar Buraya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
1
Favori
40.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YKB_87

quote:

Orijinalden alıntı: hengame1983

quote:

Orijinalden alıntı: İAASKTP_87

beyler buraya kimse bakmıyo heralde, aslında burda da biraz vakit geçirsek tanısak birbirimizi hiç fena olmaz diye düşünüyorum, zorunuza gitmezse arada burda da takılalım

benden başlayalım o zman:))bahadır kırdan.istanbulda yasıyorum.yas 30.beden eğitimi öğretmeniyim.aynı zmanda fitness eğitmenliği yapıyorum..onca yıl kaçtk bakalımm.simdi nasıl olucak bu askerlik görücezzz....

memnun oldum hocam ben yusuf kenan buldu ysk da çalışyorum..yaş 26 o zaman sana abi diyelim :D memleket tunceli samsunda çalışıyorum..

yas olarak abi sayılırım amaa genç gösterdıgımı söylerler samsundan önce ankara,sonra sakarya diyosunn....

• şu an memleketteyim izin aldım sonra raporla geçiştirecem günleri :D
  • beni de yazın listeye acemilikte ustalıkta etimesgut. geçer mi sizce :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

beyler buraya kimse bakmıyo heralde, aslında burda da biraz vakit geçirsek tanısak birbirimizi hiç fena olmaz diye düşünüyorum, zorunuza gitmezse arada burda da takılalım

benden başlayalım o zman:))bahadır kırdan.istanbulda yasıyorum.yas 30.beden eğitimi öğretmeniyim.aynı zmanda fitness eğitmenliği yapıyorum..onca yıl kaçtk bakalımm.simdi nasıl olucak bu askerlik görücezzz....

memnun oldum hocam ben yusuf kenan buldu ysk da çalışyorum..yaş 26 o zaman sana abi diyelim :D memleket tunceli samsunda çalışıyorum..

yas olarak abi sayılırım amaa genç gösterdıgımı söylerler samsundan önce ankara,sonra sakarya diyosunn....

bende hakan istanbulda yaşıyorum devlet memuruyum, 27 yaşındayım, burda birbirimizi biraz tanırsak orda destek oluruz diye düşündüm, bence iyi olur yani devrelerim. sonuçta bilmediğimiz bi ortam, yabancı insanlar, kulağıma bir sürü şey geldi eminim sizinde gelmiştir hırsızlığından tut bencillerine kadar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bende hakan istanbulda yaşıyorum devlet memuruyum, 27 yaşındayım, burda birbirimizi biraz tanırsak orda destek oluruz diye düşündüm, bence iyi olur yani devrelerim. sonuçta bilmediğimiz bi ortam, yabancı insanlar, kulağıma bir sürü şey geldi eminim sizinde gelmiştir hırsızlığından tut bencillerine kadar...

bende selçuk arkadaslar. devlet memuruyum. 28 yasındayım. yardımcı olursak daha kolay atlatırız askerliği

• maşşallah hemen hemen çalışan bireyleriz hepimiz :D doğru diyorsunuz en azında devreciliğe karşı destek olsak kimse kolay kolay ezemez..
  • quote:

maşşallah hemen hemen çalışan bireyleriz hepimiz :D doğru diyorsunuz en azında devreciliğe karşı destek olsak kimse kolay kolay ezemez..

aynen öyle devrem, yanlız kalırsak ezmeye çalışcaklar mutlaka, hepimiz duymuşuzdur bunu, o yüzden destek oluruz hem de makara kukara geçer vakit geçer yani...
  • izleyin beyler zırhlı birlikler okulu Etimesgut/ANKARA tanıtım

http://www.youtube.com/watch?v=REXus9gjaQU
  • bilen varsa soruyorum ankara etimesgut için kötü duyumlar alıyorum. sizin duyduklarınız nelerdir.psikolojik olarak hazırlanıp gidelim
  • buda bizim ustalık yeri videosu rutbelere bakın hep omuz ahh ahh

http://www.kkk.tsk.tr/00video/1ncianabakim.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YKB_87 -- 27 Temmuz 2013; 1:39:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk3959

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bende selçuk arkadaslar. devlet memuruyum. 28 yasındayım. yardımcı olursak daha kolay atlatırız askerliği

Bende Göksel, yas 33, Ankaralıyım. acemiliği beraber yapacağız inş arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: seyhantokbay

bende Eğitim BirliğiZH.BRL.OK.VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ETİMESGUT / ANKARA yedek subay olarak çıktı.
    formda uzun dönem başka göremedim. ama şimdiden herkese hayırlı olsun.

Benimde aynı yer yedek subay bende senden başka görmedim başka
  • emre birgili, 26 yasindayim istanbuldan katiliyorum. yuksek lisans mezunu olarak direk askere gidiyorum=) ustalik da 45. bakim komutanligi etimesgut acaba burasi nasildir hic bilen duyan var midir?=)

peki o koskoca birlikte nasil bulcaz birbirimizi taniyalim birbirimizi=) bu arada sulusunu alan var mi ne zaman teslim tarihi???
  • can tertipler merhabalar. Biliyorsunuz gidecegimiz yer büyük, onceki donemlerden duydugunuz sunları bunları yapın, bunları alın diye tavsiyeler duyduysanız paylaşalım sıkıntı çekmeyelim. Bu arada ayın 14 ü son teslim günüm sabah gitsen gece 1 e kadar işlemlerimiz sürüyor. Daha erken teslim olmayı düşünenler varmı? Fikirlerinizi alayım
  • arkadaşlar ben de 351. dönem olarak usta birliğimi zırhlı birliklerde yapıyorum. Burda alaylara giderseniz eğitim çavuşu falan olursunuz, onun dışında lojistik, istihkam, muhafız, eğitim destek, tümen karargah gibi şubeler var. mesleğinize göre uygun yerlere vermeye çalışıyolar. gelip mülakat yapıyo komutanlar ne bildiğinizi falan soruyolar. ben bilgisayar mühendisiydim, yazılım projesine verdiler bi tane onla uğraşıyorum. muhafızlıkla, tümen karargah sıkıntılı yerler.

çok fazla rütbeli var. albay, yarbay kaynıyor. dışarda devamlı selam vermek zorunda kalıyosunuz. ama bi yerden sonra alışıyosun. hatta albaylar falan diğer komutanlardan çok daha anlayışlı, eğitimli, kültürlü adamlar.

bizim şafak 51. siz gelin de biz gidelim artık :) dört gözle sizi bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: contavolta

arkadaşlar ben de 351. dönem olarak usta birliğimi zırhlı birliklerde yapıyorum. Burda alaylara giderseniz eğitim çavuşu falan olursunuz, onun dışında lojistik, istihkam, muhafız, eğitim destek, tümen karargah gibi şubeler var. mesleğinize göre uygun yerlere vermeye çalışıyolar. gelip mülakat yapıyo komutanlar ne bildiğinizi falan soruyolar. ben bilgisayar mühendisiydim, yazılım projesine verdiler bi tane onla uğraşıyorum. muhafızlıkla, tümen karargah sıkıntılı yerler.

çok fazla rütbeli var. albay, yarbay kaynıyor. dışarda devamlı selam vermek zorunda kalıyosunuz. ama bi yerden sonra alışıyosun. hatta albaylar falan diğer komutanlardan çok daha anlayışlı, eğitimli, kültürlü adamlar.

dede ilk olarak tesekkür ederim. 14ü son teslim de sen son teslim günündemi teslim oldun. Birde ben devlet memuruyum, belediye personel işleri görevlisiyim. ona göre bir seylere yollarlar ustalıkta. bu arada ustalıkta etimesgut benim

• arkadaşlar benimde hem acemi hem usta birliği etimesgut tankçı..

15 inde teslim olsak sorun olur mu?

hem çok iyi diyenler var hem çok sıkıntılı. sıkıntılı olmasının sebebi çok kalabalık çok büyük olunca sorunlar artıyor. heryer rütbeli, sıra çok. büyük ihtimal duş vs gibi işlerde çok sıkıntı yaşayacagız.

inşallah güzel geçer ama kalabalık olması sorun olacagının göstergesi zaten.

herkes ankara lafını duyunca iyi diyor ama içi bizi yakacak sanırım..
  • Beyler selam adım Sercan, 28 yaşındayım. ben de sizlerleyim.

Eğitim Birliği : ZH.BRL.OKL. VE EОT.TÜM.K.LIK KH./ANKARA ETİMESGUT

Esas Birliği :K.K.LOJ.K.LIОI BAKIM K.LIОI KIŞLA EMN. VE HİZ.DES.K.LIОI KH. VE KH.HİZ.BRL./ANKARA SİNCAN
  • Beyler iyi diyende var kotu diyende var bn saat 15.30 gibi nizamiyeden girmeyi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk3959

quote:

Orijinalden alıntı: contavolta

arkadaşlar ben de 351. dönem olarak usta birliğimi zırhlı birliklerde yapıyorum. Burda alaylara giderseniz eğitim çavuşu falan olursunuz, onun dışında lojistik, istihkam, muhafız, eğitim destek, tümen karargah gibi şubeler var. mesleğinize göre uygun yerlere vermeye çalışıyolar. gelip mülakat yapıyo komutanlar ne bildiğinizi falan soruyolar. ben bilgisayar mühendisiydim, yazılım projesine verdiler bi tane onla uğraşıyorum. muhafızlıkla, tümen karargah sıkıntılı yerler.

dede ilk olarak tesekkür ederim. 14ü son teslim de sen son teslim günündemi teslim oldun. Birde ben devlet memuruyum, belediye personel işleri görevlisiyim. ona göre bir seylere yollarlar ustalıkta. bu arada ustalıkta etimesgut benim

Dede hayirli teskereler simdiden

Orda dus sorunu felan varmi koguslar nasi kac kisilik, ilk gittigimizde bize karsi bakis acilari diger askerlerin tavri nasil olur bizi bu konudada bilgilendirirmisin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.