Şimdi Ara

352. KD. İSKENDERUN DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
410
Cevap
7
Favori
32.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • la ben paçalı donu piyadelerin ki gibi haki renk aldım
  • bote27 B kullanıcısına yanıt
    tamamen bölüğünün insiyatifinde olan birşey cinsine denk gelirsen giydirmez bunun kesinliliği yoktu bize giydirmediler ama diğer bölüktekiler giyiyordu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pike Fighter

la ben paçalı donu piyadelerin ki gibi haki renk aldım

sıkıntı çıkmaz zaten beyazlarla dolaşmıcaksınız o beyazlar törende giyicen yada bi kerecik :D iş başı giyiyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren Polat

quote:

sıkıntı çıkmaz zaten beyazlarla dolaşmıcaksınız o beyazlar törende giyicen yada bi kerecik :D iş başı giyiyorsunuz...

kantinde beyaz külot satılıyor mu dede?
    yahu bir de ben gemiye çıkmak istiyorum. ne yapmamız lazım.?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eren Polat

quote:

kantinde beyaz külot satılıyor mu dede?
    yahu bir de ben gemiye çıkmak istiyorum. ne yapmamız lazım.?

Gemi kötüymüş kardeş tabut gibi yataklarda yatıyomussun.
    Ben 1.90 adamım yatak problei olmasa bende gemi istiyomda bide ben yüzme bilmem la beni niye denizci yaptılar

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathLess_55

quote:

Orijinalden alıntı: Totemm

Arkadaşlar yanıma alıncak listemi veriyom varmı eksik bi bakıverin
    15siyah çorap
    15beyaz-krem boxer
    15 atlet
    traş takımı
    diş macunu-fırcası
    tırnak makası
    terlik
    el havlusu-banyo havlusu
    güneş kremi
    ortopedik ayak tabanı

Bide orda fırsat oluyomu bilmiyom yanıma 1-2 kitap alim diyom acemilikte cok boş vaktin olcak sıkıntıdan patlarsın diyolar.Kalem ve not defteride alim diyom içeri alırlarmıki bakarsın yazar karalarım bişeyler.
    Nası liste varmıki eksik bişey

o 15lileri 10 yapabilirsin yük yapmaması açısından söyledim ama yok ben alırım hamallık yaparım diyorsan eywallah
    onun dışında banyo havlusu veriliyor diye biliyorum el havusu yeterli..
    telefon kartıyla kilidi eklersek tmmdır..bot olmasa bile çantayı kitleriz belli olmaz

Banyo havlusu cok yer kaplıyor valla veriyolarsa götürmem kesin eminmisin kardeş verdiklerinden.
    Kilite gerek yok benim nefesim kuvvetli okuyup üfledimmi bişey olmaz benim eşyalara

Hadin bi gidelim artık yaw resmen gitmek için şafak sayıyam niyeyse istiyom gitmeyi.

• Size acıklı bi Hikaye anlatayım foruma can gelsin...
    Ben üni.de aileden ayrılmış olmanın vermiş olduğu özgürlük içgüdüsü ve ergenliğin getirmiş olduğu kural tanımaz enerjiyle pek bi sapıttım
    Öyleki okula gitmez oldum,yerime imza atılırdı hep,Kave köşelerinde kağıtlar,karı-kız cafeler,eglenceler hatta parayla gece kumar masalarında bile bulundum kaçak mekanlarda derken sınavlara bile girmez olduk.Tabi selcuk eğitimde şöle bi sistem var- ne kadar dersten kalırsan kal bi üst sınıfa geciyosun ve 5. sınıfa kadar tüm derslerden kalsan bile 5.sınıfta hepsini alabiliyosun kredi sınırlaması yok yani.Bununda rahatlığı var demekki.
    Sonra son sınıfa gecmeden ben pedere durum actım adam beni bölüm birincisi olcak diye hayal ederken karsısında daha ders gecememiş bir moron görünce yaşadığı hayalkırıklığını adamın gözlerinde gördüm acıdım len adama,yazık babadır tüm oturmuş yaşamını bıraktı aileyi aldı konyaya taşındı adamcagız benide eve aldılar ders calısım mezun olacaktım.Ailemin hayatının içine ettim yani kısaca
    Sölemesi ayıp zehir gibi kafa vardır bende alttan 25 baba gibi matematik dersinin yanına 5.sınıf derslerinide koydum o sene harbi eşek gibi çalışıp mezun oldum.Gururluydum vakur bakışlar atıyodum etrafa ama tabi kpss denen lanet sınavdan 65 gibi bi puan aldık bizim atanmamız içşn 90 gerekiyo en az düşün artık durumun vehametini.Ammaaa asıl babam konyada okulunda müdürle kavga ediyo ve mahkemelik oluyor ve adam bu lanet sehirden kurtulmak için antalyaya tayin istiyo hiç bi alakamız yokken kendimizi antalyada buluyoz.
    Ben bide üstüne 2sene atanamıyommu kpssde bi 84 bi 85 aldım beytüşşebap,cizre,yüksekova hepsi tercih listemin en üstünde ama gelmiyor hiçbiri.Babam benim yüzüme bokmuşum gibi bakıyor haklıda yani bende kendimi öle hissediyorum artık.Ama hakkını yemeyelim 1puanlık yükselişimide takdir etti ciddimiydi daşşakmı gecti hala anlamadım ne kadar iyi bir adam
    Sonra atandık vesselam bursada pek bi mutluyum herşeyin hayırlısı geldik geri antalyaya.Antalyada ne bi akrabamız var nede 1tane arkadaşım var.Ailemde aynı benle.Bayram sabahı kalktık evcene bayramlaştık 9da bitti len bayram ühü ühü o kadar vahim yani.Sıctım len ailemin hayatına.Canım sıkılıyo allah canımı alsın.Düşününki su askerlik bi an önce başlasa diye safak sayıyom lan.
    Hepinizi şimdiden seviyorum devrelerim benim

• quote:

quote:

quote:

15siyah çorap
    15beyaz-krem boxer
    15 atlet
    traş takımı
    diş macunu-fırcası
    tırnak makası
    terlik
    el havlusu-banyo havlusu
    güneş kremi
    ortopedik ayak tabanı

Bide orda fırsat oluyomu bilmiyom yanıma 1-2 kitap alim diyom acemilikte cok boş vaktin olcak sıkıntıdan patlarsın diyolar.Kalem ve not defteride alim diyom içeri alırlarmıki bakarsın yazar karalarım bişeyler.

o 15lileri 10 yapabilirsin yük yapmaması açısından söyledim ama yok ben alırım hamallık yaparım diyorsan eywallah
    telefon kartıyla kilidi eklersek tmmdır..bot olmasa bile çantayı kitleriz belli olmaz

Banyo havlusu cok yer kaplıyor valla veriyolarsa götürmem kesin eminmisin kardeş verdiklerinden.
    Kilite gerek yok benim nefesim kuvvetli okuyup üfledimmi bişey olmaz benim eşyalara

Hadin bi gidelim artık yaw resmen gitmek için şafak sayıyam niyeyse istiyom gitmeyi.

banyo havlusu kesin biliyorum veriyorlar götürme boşuna..
    alttaki yazını okuduktan sonra buraya yorum yazdım senin okuyup üflemenle kusura bakma hiç bi b.k olmaz
    kendini tarif ettiğine göre daha tedbirli davranmanı dilerim

• Selam

Arkadaşlar bende ağustos ayında acemi birliğğinde orda
    bulundum.

Bende bazı bilgiler vereyim dedim.

- Alarmlı bir saat işinize çok işinize yaryacaktır.
    - Ayaklar için pudra alın
    - Biz hemen hemen her gün akşam duşa gitik gitmediğiniz amanlarda
    apış arası ve ayaklarınızı güzelce sabunla temizleyin yok sa çok feci yaralar çıkıyor.
    - Cep tel yüksek meblağ para vs. bölükteki bir uzman çavuş tarafından toplanıp dağıtımda tekrar
    veriliyor.
    - erken teslimde iş yaptırıyorlar
    - geç teslimde de işin bitmiyor ara günlerde teslim olanlar 1-2 gün yattıkları oldu
    - saç traşı olmanıza gerk yok orda berber mevcut.
    - uzun dönemlerler beraber teslim olacağınız için kat koğuş nöbetinizde ve geceleri dikkalı olun.
    - Sabahları 5 dk erken kalkmak sizi bir çok sıkıntıdan kurtaracaktır.
    - 2. tabura düşenlere alah kolaylık versin pencere yok geceleri sıcaktan yatamadığımız için gündüzleri molalarda
    ayakabıları ve çorabları güneşe koyup bir ağacı gölgesinde 10-15 dk uyuduğu çok oldu.
    - uzun dönemlerle gittiğiniz için alay kalabalık, yemek hane, banyo, kantin sıraları saatler sürebiliyor.
    - Verilen diş macununu kullanamyın dişler dökğlebilir..:) diş macunlarını fayans temizliğinde kullnacaksınız....:)
    - Valizinde kesinlikle nemli bir şey bırakmayın valiz odaları aşırı nemli olacağı için t-Short ayakabı vs. nemli kıyafetleriniz küflenebilir.

Kardeşime ve tüm deniz er alayı acemilerine hayırlı teskereler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komkor -- 10 Ağustos 2013; 16:40:40 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

15siyah çorap
    15beyaz-krem boxer
    15 atlet
    traş takımı
    diş macunu-fırcası
    tırnak makası
    terlik
    el havlusu-banyo havlusu
    güneş kremi
    ortopedik ayak tabanı

banyo havlusu kesin biliyorum veriyorlar götürme boşuna..
    alttaki yazını okuduktan sonra buraya yorum yazdım senin okuyup üflemenle kusura bakma hiç bi b.k olmaz
    kendini tarif ettiğine göre daha tedbirli davranmanı dilerim

:) oda bak okuyp üflemeye gerek duyulmicak şeyler getirim bende o zaman.Kilit almayacak arkadaş yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: komkor

Selam

Arkadaşlar bende ağustos ayında acemi birliğğinde orda
    bulundum.

Bende bazı bilgiler vereyim dedim.

- Alarmlı bir saat işinize çok işinize yaryacaktır.
    - Ayaklar için pudra alın
    - Biz hemen hemen her gün akşam duşa gitik gitmediğiniz amanlarda
    apış arası ve ayaklarınızı güzelce sabunla temizleyin yok sa çok feci yaralar çıkıyor.
    - Cep tel yüksek meblağ para vs. bölükteki bir uzman çavuş tarafından toplanıp dağıtımda tekrar
    veriliyor.
    - erken teslimde iş yaptırıyorlar
    - geç teslimde de işin bitmiyor ara günlerde teslim olanlar 1-2 gün yattıkları oldu
    - saç traşı olmanıza gerk yok orda berber mevcut.
    - uzun dönemlerler beraber teslim olacağınız için kat koğuş nöbetinizde ve geceleri dikkalı olun.
    - Sabahları 5 dk erken kalkmak sizi bir çok sıkıntıdan kurtaracaktır.
    - 2. tabura düşenlere alah kolaylık versin pencere yok geceleri sıcaktan yatamadığımız için gündüzleri molalarda
    ayakabıları ve çorabları güneşe koyup bir ağacı gölgesinde 10-15 dk uyuduğu çok oldu.
    - uzun dönemlerle gittiğiniz için alay kalabalık, yemek hane, banyo, kantin sıraları saatler sürebiliyor.
    - Verilen diş macununu kullanamyın dişler dökğlebilir..:) diş macunlarını fayans temizliğinde kullnacaksınız....:)
    - Valizinde kesinlikle nemli bir şey bırakmayın valiz odaları aşırı nemli olacağı için t-Short ayakabı vs. nemli kıyafetleriniz küflenebilir.

Kardeşime ve tüm deniz er alayı acemilerine hayırlı teskereler şimdiden.

kardeşim birkaç sorum olacak :

banyo havlusuna gerek yok deniyor nedir durum

parfüm vs. alınmaz deniyor bunda durum nedir.

Bölüm olarak herkesin aynı gözüküyor dagıtım fılan neye gore oluyor.

acemide ustada orası gözüküyor bu kişelerın durumu nedir

pudra güneş kremi vs. orada satılıyormu, satılmıyorsa neden satılmıyor ( bu kadar elzemken)

Namaz konusu nasıl vs.

bot mu var yoksa nasıl bir ayakkabı altlık gerekır mı .

saat kac gibi teslim olalım bizim adımıza uygun birşey olsun

Baya bi soru oldu kusura bakma kardesım

• ayakkabı boyasınıda unutmayalım beyler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: felaguand

ayakkabı boyasınıda unutmayalım beyler...

hocam orada satılmıyormu ki bunlar ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: bote27

quote:

satılır da kardeşim sıra olur bilmem ne uğraşırsın birsürü hem bakalım zaman olcakmı onları almaya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahriyeli41

quote:

Orijinalden alıntı: cem4134

quote:

Orijinalden alıntı: Bahriyeli41

Ben, Metin. 26 yaşındayım, Makine müh. mezunuyum. Birliğe 15 ağustosta Kocaeli'den katılacağım. Herkese hayırlı teskereler. :)

oo hemşerim varmış neresinden kocaelinin? bende 15inde katılacağım nasıl gitceksin ? cemtimur@windowslive.com mail at numaranı

13 Ağustos'ta Ulusoy Turizm ile gidiyorum bir arkadaşla beraber. Sen?

ben 15 ağustosda sabaha karşı hatay havaalanına incem. ordan geçicem. pegasusla gitcek arkadaslar varmıdır? sabah 05.35 uçağı?

• sabah 10buçukta bincem ben de onur air ile öğlen 12 gibi inerim..bi adana yemeden gitme sakın kardeş :)
  • quote:

quote:

quote:

satılır da kardeşim sıra olur bilmem ne uğraşırsın birsürü hem bakalım zaman olcakmı onları almaya..

Güneş kremine gerke warmı arkadaşlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Güneş kremine gerke warmı arkadaşlar

Cok sıcak oluyormuş ve egitimler hep guneste. Cildin alışkın degilse yanında bulunsun krem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkaslar birlikte teslim olmak icin bir buluşma noktası belirlediniz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atesoku

Arkaslar birlikte teslim olmak icin bir buluşma noktası belirlediniz mı?

aynen arkadaslar 14 unde orada olacak arkadaslar bı yerde bulusalım da nasıl olacak o iş
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.