Şimdi Ara

352. KD. İSKENDERUN DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
7
Favori
32.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iskenderun'a çıkan denizci arkadaşlarımız bu başlık altında toplanalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bote27 -- 26 Temmuz 2013; 1:35:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bote27

Arkadaşlar iskenderuna çıkan denizci arkadaşlarımız bu başlık altında toplanalım

eyvallah tertip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde aynı acemi ve usta iskenderun ozan ismim bartından
  • arkadaşlar memleket bölüm vs yazalım bir an önce kaynasalım vs :))
  • benim belli degil ussta birligi erkan duzceden

• ibrahim adım iskenderun deniz acemide ustada
  • bol bol vaktimiz olacak ne zaman teslim olmayı düşünüyorsunuz ben 15 ağustos öğlen 1 2 gibi düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisky74

bol bol vaktimiz olacak ne zaman teslim olmayı düşünüyorsunuz ben 15 ağustos öğlen 1 2 gibi düşünüyorum

12 sinde teslim olsak üc gun erken terhis olma gibi bir durum oluyo mu acaba

• whisky74 W kullanıcısına yanıt
    12-15 arası isteniln tarihtemi gidiliyor @whisky74
  • erkan81 ben zonguldakdan has turizime bincem sanırım düzceden geçiyormus o olmadı beraber gideriz yoldaş oluruz birbirimize
  • quote:

erkan81 ben zonguldakdan has turizime bincem sanırım düzceden geçiyormus o olmadı beraber gideriz yoldaş oluruz birbirimize

tam olarak ne zamn gitmeyi planliyorsun

• ben sordum bircok arkdasım orda askerlık yaptı kısa dönem sonucta yemın törenı aynı anda yapılacak acemılıge degıl fakat sonradan katkısı oluyor ama önemlı olan acemılıgı kısa yapmak oldugunu dusunuyorum zaten en cok sıkıntı ozaman cekılıyor sızın branşlar ne benım muhafız
  • muhafız o nedir ya benmde
  • 14 ağustos dusunuyorum 15 ınde orda oluruz yemek yerız ıcerız teslım oluruz mersınde okudum az cok ıklımı benzer asırı sıcak olur gezip tozmak fazlasıyla yorar bırde dus fılan sorun oluyormus orda asırı asker oldugundan
  • selamlar arkadaşlar.. Denizli den ben Yasin ismim.. acemilik ustalık aynı yer.. Konservatuvar bölümüm müzik anlayacağınız..
  • quote:

14 ağustos dusunuyorum 15 ınde orda oluruz yemek yerız ıcerız teslım oluruz mersınde okudum az cok ıklımı benzer asırı sıcak olur gezip tozmak fazlasıyla yorar bırde dus fılan sorun oluyormus orda asırı asker oldugundan

olabilir su tarih isini bir ogrenelim kesin. yoksa bende son gun teslim olurum diyordum

• Biri sevk belgesini almış ve şöyle yazmış:
    "2. Eskiden 12-15 arası istediğimiz zaman teslim oluyorduk, şimdi öyle değil. 15 Ay erler gibi belli bir günde teslim oluyoruz. Benim 14 Ağustos teslim olma tarihim. "
    Dolayısıyla gidiş tarihi konuşmak şu an için yersiz sanırım devrelerim :) Ben yarın sabah alabilirsem alacam belgeleri.

Atay, Zeytinburnu/İstanbul.
    Eğitim ve Esas Birlik: İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K./İSKENDERUN
  • Selamlar arkadaşlar

Utku / Elektrik-Elektronik Müh. , Ankara'dan geleceğim.

Acemilik ve Ustalık İkiside İskenderun
  • ARKADAŞLAR ACEMİ VE USTA BİRLİĞİM İSKENDERUN GİTMEDEN ÖNCE TANIŞALIM GELİŞ TARİHLERİNİZİ YAZIN İSKENDERUNDA BULUŞUP BERABER GİDELİM BÖYLELİKLE AYNI KOĞUŞA DÜŞERİZ NASIL OLSA 6 AY ORDAYIZ MAİL ADRESİM mert14041988@gmail.com buraya mail atın tanışalım abimde geçen sene ağustosta orda askerlik yaptı her şeyini biliyorum tertipler...........
  • Selamun Aleykum;

Adım Zafer 19Mayıs Üniv Kimya Bölümü mezunuyum İstanbuldan geliyorum ben de inşallah memleket Sivas..
    Epey zamanımız var gitmeden iyice tanışıp konuşalım hatta yolculuk için biletleri bile toptan alabiliriz
    Hayırlı olsun hepimize..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.