Şimdi Ara

352. KD. İSKENDERUN DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
7
Favori
32.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: celades

Beyler ben de iskenderun. İstanbuldan Halil. yaş 25 bankacıyım.Muhabbetim 10 numaradır beni bulun orda
    Yalnız bende de sahil güvenlik komutanlığı ve muhafız diyor ve usta birliği boş.Kesin dağıtılırız değil mi oradan? Ben denizci olmayı cok istiyordum ama 3.5 numara miyop gözle beni anca nöbete dikerler heralde

3.5 numara gözle nöbete dikerlerse düşman ordan girer ruhun duymaz.
    Arkadaşlar ana forumda dönen muhabbete göre herkesin teslim tarihi farklı ve net bi tarih ne erken ne de gec teslim olabiliyoz.Sülüsü alıp öle bilet almak lazım ama bana sülüsü vermediler antalyada nası olcak çözemedim.Yakiyimmi ben şimdi antalyayı giderayak

• quote:

Orijinalden alıntı: Totemm

quote:

Orijinalden alıntı: celades

Beyler ben de iskenderun. İstanbuldan Halil. yaş 25 bankacıyım.Muhabbetim 10 numaradır beni bulun orda
    Yalnız bende de sahil güvenlik komutanlığı ve muhafız diyor ve usta birliği boş.Kesin dağıtılırız değil mi oradan? Ben denizci olmayı cok istiyordum ama 3.5 numara miyop gözle beni anca nöbete dikerler heralde

3.5 numara gözle nöbete dikerlerse düşman ordan girer ruhun duymaz.
    Arkadaşlar ana forumda dönen muhabbete göre herkesin teslim tarihi farklı ve net bi tarih ne erken ne de gec teslim olabiliyoz.Sülüsü alıp öle bilet almak lazım ama bana sülüsü vermediler antalyada nası olcak çözemedim.Yakiyimmi ben şimdi antalyayı giderayak

sülüs alınır tamam da,bari fi tarihinde katılman gerekiyor desinler...bayram dönüşü otobüsler full zaten

• o değil de ben uçak biletini falan aldım iptal edilemeyenden hem de 14ünde ordayım uarım erken yada geç demezler teslim tarihini
  • Beyler ben sülüsü bugün aldım. Ankara gibi merkez ilçelerinin toplandığı büyük askerlik şubesinde sabah 9da gittim 10buçukta işimi bitirip çıktım. Yani herkes gitsin yoğunluk falan yok. Milletin abarttığı gibi değil.
    Şimdi bu teslim olma tarihine gelirsek. Kesin teslim tarihi veriyorlar arkadaşlar. Benim sülüs kağıdında ayın 14ünde teslim oluncak yazıyor. Memur ablamıza özellikle sordum ''hani bu 12-15 i arası teslim olabiliyorduk'' diye. Memur ablamız bana bir güzel ters ters baktı. Hayır sülüste ne yazıyorsa o. seninkinde ayın 14ü yazıyor. Eğer 15inde teslim olursan bakaya kalırsın dedi.
    Bu arada kütüğünüzün bağlı oldu il ile iskenderun arasındaki uzaklıkla doğru orantılı olarak para veriyorlar bana 60,25TL çıktı

• FACEBOOK ÜZERİNDEN SAYFAYI BEĞENELİM ARKADAŞLAR DAHA İYİ TOPLANMIŞ KONUŞMUŞ OLURUZ.BUYRUN:

https://www.facebook.com/pages/352-Iskenderun-Deniz-Er-E%C4%9Fitim-Alay%C4%B1/548385241884398?skip_nax_wizard=true
  • 14 ağustos yazıyor evrakta kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayseriden gidecekler kimler arkadaşlar bende kayseriliyim ona gore beni bulun :)
  • quote:

Şöyleki büyük ihtimalle dağıtılcaz...Muhafızlıkta sözde orda sen ne işe yararsan orda kullancaklar bizi,hepimizi muhafız yaparlarsa kalabalık olur tutamazlar bizi koparız
    Bide şunu merak ediyorum sülüsü alan varmı ortada bi muabbet dönüyo net bi tarih yazıyomuş kimisinde 14 ağustos kimisinde 15,kimisinde 13 eger öleyse sülüsü bi an önce almak lazım
    Bide devlette öğretmen olan varmı bu dilekçe işlerini nası yaptı bana bi deyivese

kardeşim ben mebde oğretmenim daha bende halletmedim işleri.
    Tarih olarak ben aldım sülüsü 14 Ağustosta teslim olunacak,şubedeki tanıdık ole dedi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Pike Fighter

Beyler ben sülüsü bugün aldım. Ankara gibi merkez ilçelerinin toplandığı büyük askerlik şubesinde sabah 9da gittim 10buçukta işimi bitirip çıktım. Yani herkes gitsin yoğunluk falan yok. Milletin abarttığı gibi değil.
    Şimdi bu teslim olma tarihine gelirsek. Kesin teslim tarihi veriyorlar arkadaşlar. Benim sülüs kağıdında ayın 14ünde teslim oluncak yazıyor. Memur ablamıza özellikle sordum ''hani bu 12-15 i arası teslim olabiliyorduk'' diye. Memur ablamız bana bir güzel ters ters baktı. Hayır sülüste ne yazıyorsa o. seninkinde ayın 14ü yazıyor. Eğer 15inde teslim olursan bakaya kalırsın dedi.
    Bu arada kütüğünüzün bağlı oldu il ile iskenderun arasındaki uzaklıkla doğru orantılı olarak para veriyorlar bana 60,25TL çıktı

banada kayseriden gittim için 56 lira gibii bişe verdiler :)

tarih kesin belli oluyor herkes alsın kardeşlerim 14'ü teslim oluyoruz ins.

• ohooo süper valla bende bilmeden uçak bileti almıştım 14 agustosa ve sanırım bizim o tarihte teslimler :) bi de sülüsü alırken bizden bişey istiyolar mı bişey teslim edecek miyiz
  • Merhaba arkadaslar bende de acemi ve usta birligi Iskenderun yaziyor ve sinif muhafiz. Istanbuldan gelecegim yas 25 Elektronik Muhendisiyim. Ayin 12'si icin ucak bileti alacaktim ama suluste yazan tarih olayi kafami karistirdi, bilgi alan buraya yazarsa iyi olur. Suluste yazan tarihten erken gidersek kapidan geri cevrilecegimizi de sanmiyorum ama..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • op125 kullanıcısına yanıt
    valla bana direk 15 i orda olucaksın dediler kardeş. erken gitmicen dedi. sonuçta büyük bir yer. kaç bin tane er olucak. herkes kafasına göre giderse mantıksız olur. yine de kendin bi sor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sumak

İzmirden giden var mı? 14unde teslim olayım Die dusunuyorum ama daha şubeye gidip sormadım kesin tarih var mı die. Adana'ya ya da antepe uçakla sonrasında da otobüs ile giderim diyorum. En kolay nasıl olur?

Bi de bilgisayar / yazılım okumuş başkası var mı yoksa ben internet kafeci oluyo muyum direk?
    =)

+1
  • Arkadaşlar bende sülüsümü aldım. Sadece kimliğimi verdim, iki adet dilekçe doldurttular, yol paramı da verdiler.
    Kağıtta katılacağı tarih 15.08.2013 yazıyor. Askerlik şubesindeki tanıdığım ne geç ne erken 15'inde teslim ol dedi.
    Bence sülüsü almadan bilet almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: op125

Merhaba arkadaslar bende de acemi ve usta birligi Iskenderun yaziyor ve sinif muhafiz. Istanbuldan gelecegim yas 25 Elektronik Muhendisiyim. Ayin 12'si icin ucak bileti alacaktim ama suluste yazan tarih olayi kafami karistirdi, bilgi alan buraya yazarsa iyi olur. Suluste yazan tarihten erken gidersek kapidan geri cevrilecegimizi de sanmiyorum ama..

2 gün daha iznin warken kullanmak daha dogru secım olur derım ben
  • ben de sülüsü aldım...subaydan Allah razı olsun erken gitme konusunda bilgilendirdi beni,12'sinde niye katılıyon dedi?..yok ole 15'inde katılana göre 3 gün erken çıkmak 13'ünde çıkarım,14'ünde misafirhanede kalır 15'inde dinlek dinlek sabah erkenden katılırım artık
  • Ben sulusu alamadım. Pazartesiye kaldı valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bugün aldım sadece kimlik yeterli 12 ağustos dan itibaren askeriz benim teslim tarihim ayın 15 inş hepimiz için hayırlı olur birçok arkadaşım orda yaptı askerliğini acemilik olarak en zor yerlerde birisi olduğunu hemen hemen herkes söyledi o yüzden inş hepimize hayırlı olur özellıkle su acemiliğimizin en güzel geçmesi dileğiyle..
  • quote:

ben aradım şimdi gelme vermeyiz ayın 6sında gel dediler.Bende çüşşş dedim telefon numaran çıktı geliyoruz diyince özür diledim ağladım filen affetti artık, ama alanlar var bana niye 6sında geldediler acaba sesimden ezik bi tip olduğumu anladı heralde.
    Herhangi bi askerlik subesinden alabiliyosun

hahahah

iskederuna yazın bir edebiyatçı :)
  • Sevk kağıdımı aldım 15 Ağustos katılma tarihim. 84 lirada yol parası aldım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.