Şimdi Ara

352. KD. İSKENDERUN DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
7
Favori
32.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
    komutan bana sordu garsonluk yaptınmı filan diye. bende dedim yok yapmadım. neyse tamam o zaman garsonluğu da öğrenmiş olursun dedi =) akşam iştiması sırasında celp konak bölümünden geldiler ben ve 3 kişiyi daha aldılar tekrar görüşme için. bir i benim gibi garson olarak ankaraya gitti diğer ikisi de makam şöförü olarak gittiler. akşamda konuştuk tekrar ondan sonra garson olduk işte. yaptığınız iş filan çok etkiliyor. çünkü orda yüzyüze konuşuyorsun. herşey komutanın elinde olan birşey. o an veriyor kararı. turizm üzerine bitirdiysen eminim faydası olur. genelde serbest meslek tarzı diyen adamları muhafız yapıyorlar ki en zorlarından biri. onun dışında bir mesleğin olduğunu söylersen daha düzgün yerlere yerleştiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackdaniels09 -- 17 Eylül 2013; 17:27:24 >
  • jackdaniels09 J kullanıcısına yanıt
    benim serbest meslek mı oluyor anlamadım kı pekı kısa donem olanlarda nasıl yaptılar onlarda görev dagılımları nasıl bılgın varmı
  • ergekrt kullanıcısına yanıt
    yok sen yaptığın işi söyle faydası olur. açıkcası kd ler ile ilgili pek bilgim yok ama üniversite mezunu isen kesinlikle daha farklı bakılıyor yani o konuda şüphen olmasın. neyse ben kaçar şimdiden hayırlı olsun sanada
  • jackdaniels09 J kullanıcısına yanıt
    eyw kardes sagolasınn
  • merhabalar tertipler bende iskenderun a denizci muhafız olarak gidiyorum herkese selamlar
  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt
    Hocam benim askerlikte 353. dönem iskenderuna çıktı birşey sormak istiyorum usta birliğimiz iskenderun gözüküyor benimde senle aynı ama usta birliğinde iskenderunda kaldınmı yoksa başka yere gittin mi ?
  • baehaa B kullanıcısına yanıt
    Hocam benim askerlikte 353. dönem iskenderuna çıktı birşey sormak istiyorum usta birliğimiz iskenderun gözüküyor benimde senle aynı ama usta birliğinde iskenderunda kaldınmı yoksa başka yere gittin mi ?
  • bizim teslim tarihide 16-18 Aralık diyor , bakalım hangi gün teslim olacağız . onu da yazsalar iyi olurdu
    ona göre uçak biletimi alacağım

(353.Dönem Muhafız )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 25 Ekim 2013; 20:55:34 >
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    hocam istediğin zaman değil sülüsünde yazan tarihte teslim olacaksın sülüs alırken teslim olacagın tarıhıde söylerler bence sülüs almadan bilet alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekircan25

hocam istediğin zaman değil sülüsünde yazan tarihte teslim olacaksın sülüs alırken teslim olacagın tarıhıde söylerler bence sülüs almadan bilet alma.

umarım yarın ya da pzt sülüşü alabiliriz devrem ;böylece bileti erkenden alabiliriz uygun fiyattan
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.