Şimdi Ara

352. KD. İSKENDERUN DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
7
Favori
32.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba beyler, ismim Kerem. Uluslararası Finans mezunuyum, Karşıyaka/İzmir'den geliyorum. Bileti ayın 12sine almıştım hiç belli bi tarih vereceklerini düşünmeden, umarım değiştirmek zorunda kalmam. İzmir'den sevk kağıdını alan var mı acaba? Eğer uzaklığa göre veriyorlarsa tarihleri benim 12sindeki bilet yanacak sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Totemm

quote:

Orijinalden alıntı: celades

Beyler ben de iskenderun. İstanbuldan Halil. yaş 25 bankacıyım.Muhabbetim 10 numaradır beni bulun orda
    Yalnız bende de sahil güvenlik komutanlığı ve muhafız diyor ve usta birliği boş.Kesin dağıtılırız değil mi oradan? Ben denizci olmayı cok istiyordum ama 3.5 numara miyop gözle beni anca nöbete dikerler heralde

3.5 numara gözle nöbete dikerlerse düşman ordan girer ruhun duymaz.
    Arkadaşlar ana forumda dönen muhabbete göre herkesin teslim tarihi farklı ve net bi tarih ne erken ne de gec teslim olabiliyoz.Sülüsü alıp öle bilet almak lazım ama bana sülüsü vermediler antalyada nası olcak çözemedim.Yakiyimmi ben şimdi antalyayı giderayak

Manavgatı sen mi yaktın yoksa:D manavgat cayır cayır yanıyormus :(

• Arkadaşlar bende Denizliden geliyorum.İsmim İsmail .Bölümüm sınıf.Denizliden gidecek arkadaş varsa irtibata geçebiliriz.Mail :igok_87@hotmail.com Şimdiden herkese hayırlı teskereler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: astraj

quote:

quote:

Beyler ben de iskenderun. İstanbuldan Halil. yaş 25 bankacıyım.Muhabbetim 10 numaradır beni bulun orda
    Yalnız bende de sahil güvenlik komutanlığı ve muhafız diyor ve usta birliği boş.Kesin dağıtılırız değil mi oradan? Ben denizci olmayı cok istiyordum ama 3.5 numara miyop gözle beni anca nöbete dikerler heralde

Arkadaşlar ana forumda dönen muhabbete göre herkesin teslim tarihi farklı ve net bi tarih ne erken ne de gec teslim olabiliyoz.Sülüsü alıp öle bilet almak lazım ama bana sülüsü vermediler antalyada nası olcak çözemedim.Yakiyimmi ben şimdi antalyayı giderayak

Dün aradım veremeyiz dediler,dedim alanlar var biz veremiyoz dediler dedim yakarım tınlamadılar.
    Bugün tekrar aradım arkadaş düş yakamızdan dediler.Bende manavgatı yaktım.Aksama doğru şubeyi aradım ve bu sadece bi uyarı dedim kapadım teli.
    Pztside aricam vermezlerse aksu da yanacak.Sonrasını düşünmek bile istemiyorum.Gazabımdan sakının.
    Oyun başlasınnn amnskm

• Merhabalar bende sakarya dan geliyorum. İskenderun a kısa dönem olarak yazıyor kağıdımda henüz almadım internetten gördüğüm kadarıyla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dün aradım veremeyiz dediler,dedim alanlar var biz veremiyoz dediler dedim yakarım tınlamadılar.
    Bugün tekrar aradım arkadaş düş yakamızdan dediler.Bende manavgatı yaktım.Aksama doğru şubeyi aradım ve bu sadece bi uyarı dedim kapadım teli.
    Pztside aricam vermezlerse aksu da yanacak.Sonrasını düşünmek bile istemiyorum.Gazabımdan sakının.
    Oyun başlasınnn amnskm

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oyun başlasınnn amnskm

Gardaş gel sivastan verelim sevkini:)) uyma onlara.. aksuyu yakma ya köfteyi nerde yiyeceğiz

• kütük:kayseri
    ikamet:ankara
    üniversite:kırıkkale Türk dili ve edebiyatı bölümü
    meslek:öğretmen

herkese hayırlı olsun hepimizin acemilik de usta da iskenderun herhalde.muhafızdan başka da görmedim
  • bende malatyadan fatih. matemetikçiyim.acemilik ve ustalık iskenderun muhafız;) allah hepimizin yardımcısı olsun.haberleşip birlik olalım...
  • Beyler öğretmen sayısı fazla gibi bir mehmetçik dersanesi falan olsa bari. yatışta olurduk
  • Beyler Bu kadar çok mu gidecek oraya :D
    Bu arada ben Çanakkale den gideceğim. Sinüsü de almadım daha. Var mı bu yakınlardan giden ?
  • arkadaşlar ıspartadan gelen var mı ?
    İSKENDERUN DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K./İSKENDERUN usta birliği yazmıyo
  • süre konusunda net bilgiye ulaşan varmı herkesın söledığı normal 180 gün olan kısa dönem her ay 2 gün izin 6 ay ediyor 12 yol suresı buna eklenıyor 180 den cıkardıgımız zaman 167 165 arası askerlik bizi beklıyor sanırım birde 3 günde 31 çeken aylardan var eder 170-168 arası:)hadi hayırlısı
  • şimdi bizler 1 ağustos itibari ile mi asker sayılcaz yoksa 12 ağustos itibari ile mi?bu konuda çelişkiler var?yorumlarınız neler?
  • çelişki yok hocam bana göre 12 ağustos itibariyle askeriz.
  • bu kadar çok öğretmenin olması sevindirici makine müh. olarak bi motor,çark grubuna kapak atarsak muhafızlıktan yırtarız valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisky74

çelişki yok hocam bana göre 12 ağustos itibariyle askeriz.

+1 yeni yönetmelikte de der ki ' askerlik hizmet süresi askere sevk tarihinden itibaren başlar' e sonuçlar ve sülüste de sevk başlangıç tarihi 12 ağustos yazıyo bu kadar net. hem öyle olmasa 2. grup çıkanlar birbuçuk ay asker sayılıp evde yatcak halleri yok
  • buda bizim şansımız oldu ama en azından 2.grup geldığınde bız daha rahat edecez ve aralıkda gelenlerde olunca artık son gunlerımız huzurlu gecer inş:)
  • Acemiliği İskenderunda yaptım.
    Sahil güvenlik muhafız erim
    Şuan usta birliğindeyim Trabzon
    Trabzona düşenler rahat eder.
  • quote:

Arkadaşlar kuvveti sahil gücenlik olanların esas birlik boş anlaşılan deniz kuvvetleri olan herkesinde ustada iskenderun diyo çok garip.Sonra ordan dağıtılmayalım lan.
    Ben künefenin dibine vurcadım yemediğim yemek kalmıcadı hatay mutfaından uzaklastırmayın beni ben orda kalayım
    Bide herkesin muhafz lan o nası olcak bence yalan orda acı gercekle karsılasıp herkesi bişey yapacaklar
    Biraz pismiş orası moleküler biyolog arkadaşımıza hijyenik bi temizlik yaptırırlar.Kimyacı arkadaşa mutfkta deney yaptırırlar.Müzisyen arkadaşa veriler papyonu gazinoda söletirler.Bende matematikçi arkadaşınız olarak kantini alsam bana uyar
    "Aaaal oooolum" para-çokomel eğrisi benden sorulur

Bende sahil güvenliğim. Kısa dönem muhafız er
    Trabzona düştüm burası rahat. Sadece nöbetler sıkıntı. Haftada en az 5 nöbet var.
    Acemilik sonu dağıtım olur.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.