Şimdi Ara

352. KD. İSKENDERUN DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
7
Favori
32.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acemilik boyunca çarşı yokya para lazım olcak yürütmesinler diye
    ustada zaten birliğin çevren belli olcak o tarz şeyler olmaz sanırım..
  • koğuş 200 kişilik diyorlar kardeş illaki o kalabalıkta cepçi 3-5 kişi çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: adige&38

quote:

Orijinalden alıntı: erkan81

Yakın arkadaşım nisan celbinde gitti İskenderun a. Onun giderken yanında götür dediği bazı şeyleri paylaşayım;

Bolca iç çamaşır ve çorap(10-15 çift dedi)
    Pudra
    Ayakkabbı tabanlığı
    Boyun askılı cüzdan(Acemi birliğinden sonra kullanmazsın dedi)
    Deodorant(Uzun süre banyo yapamıosun dedi)
    Kaliteli bir terlik
    200 TL civarı da bir para al yanına dedi(içerde yalnızca akbank bankamatiği varmış, akbank hesabı olan nakit taşımasına gerek yok)
    Telefon acemi birliğine götürme sıkıntılı dedi.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

acemilikten sonra neden kullanamıyoruz cüzdanı onu anlamadım

İhtiyaç olmuyo normal cüzdan yeterli oluyo dedi.

• Merhaba arkadaşlar ben de Kırklareliden .Edebiyat öğretmeniyim,sınıf:Muhafız.
  • Arkadaşlar daha erken ama burda akıllı uslu kafa adamlar var gitmeye yakın bi organizasyon filen yapalım haberleşelim ortAk girelim içeriye destek oluruz birbirimize kalabalık iyidir herzaman.
    Telefonsuz ben yola çıkmam valla en azından nizamiyeye bırakırız orda.Anladığım kadarıyla 14ağustos gibi orda olcak bi çogumuz toplanır öyle gireriz sloganlar atarak...
  • beyler burdaki acemilik tam olarak kaç gün sürüyo? sayfalarda 19 gün diyen var 30 gün diyen var 45 gün diyen var
  • tfb kullanıcısına yanıt
    6 Eylül'de bize postayı koyarlar tahminimce... deniz ve ulaşım en az acemilik yapanlardı
  • Arkadaşlar bende istanbuldan geleceğim sülüs 15inde ama ben 14ü iskenderunda olacağım.
    Akın Bilg. Müh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atesoku -- 28 Temmuz 2013; 23:12:10 >
  • Arkadaşlar usta birliği İskenderun dışında olan birileri var mı? Hepimizin böyle ise bizi orada dağıtacaklar sanırım.
  • ve sonra döndüm dedim ki, bak komutan sen de askersin, ben de!
  • atesoku kullanıcısına yanıt
    Usta birliği iskenderun dışında olanların neresi olduğu acemiliğin bitimine 1 hafta kala belli olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baehaa

352. KD. İSKENDERUN DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI

şunu da şuraya şeyedeyim.

Bende Esas birlik diye bir alan bile gözükmüyor. Kuvvet falan da yok.
  • malatyadan gelen yok mu??
  • https://www.facebook.com/pages/352-Iskenderun-Deniz-Er-E%C4%9Fitim-Alay%C4%B1/548385241884398

sayfayı görmeyenler için tekrar paylaşayım arkadaşlar burdan daha kolay irtibata geçeriz..artık gerçek kişilerle konuşarak ortamı hazırlamak lazım..
    dipnot: sabah sülüsü almaya gidecektir herkes ona göre bileti alın erken-geç muhabbeti olmasın..
  • Sercan_93 S kullanıcısına yanıt
    kuvvet vardır dostum. ya deniz k.k. yazıyodur ya da sahil güvenlik k.

ekran görüntüsü koyar mısın?
  • Az önce sülüsü aldım. 15inde teslim olacakmışım. Artık 1gece kalacak yer bulacağım. İzmir iskenderun 122 lira 48 kuruş verdiler. Kuruşuna kadar hem de. =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan81

quote:

Orijinalden alıntı: customs050

beyler benim katılma tarihim 14 ağustos. 13ağustos aksam nevşehirden çıkmayı düşünüyorm. Sabah felanda inerim. Biraz gezip çevreyi tanıdıktan sonra teslim olurum diye düşünüyorum.

Dostum sen mi istiosun 14 ağustosta katılmayı yoksa sevk kağıdında falan mı diyo 14 diye

Arkadaşalr ben sevk kağıdımı aldım Cuma günü, kağıtta sevk tarihi: 12 Ağustos ; Yol Süresi: 2 Gün ; Katılacağı Tarih: 15 Ağustos yazıyor. (İstanbul'dan gidiyorum)
    14'ünden gidip 15 sabahı teslim olmayı planlıyorum. Nerede kalabilirim fikrim yok tabi

• arkadaşlar silüsü bugün aldım.2 gün yol izni verdiler karabükten giden var mı ?
  • whisky74 W kullanıcısına yanıt
    selam ozan benimde aynı acemi usta bende karabükten
  • cesare C kullanıcısına yanıt
    selam cesare bende karabükten geleceğim otobusum ankaraya ugruyor metro ıle gecmeyı planlıyorum.benimde acemi usta aynı mak müh.yim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.