Şimdi Ara

352. KD. İSKENDERUN DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
7
Favori
32.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muhammet7878

arkadaşlar silüsü bugün aldım.2 gün yol izni verdiler karabükten giden var mı ?

2 gün yol izni olunca katılım tarihin ne yazıyor 15i mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sam07

quote:

Orijinalden alıntı: astraj

quote:

merhaba arkadaslar adım samed 25 yasındayım hacettepe edebiyat mezunuyum. benımde usta bırlıgı bos sahıl guvenlıkteyım ve herkes gıbı muhafızım. bildiğin muhafızlar taburu olduk hemen burda :) 14 agustosta sabah ucak bıletı aldım adanaya ordan hataya gececem. antalyadan gelıyorum sıcaga alısıgım ama ıste orası daha kotu dıyolar. haa bu arada ucak bıletını sunexpress dıye bı sırket var ordan adanaya alın arası 1 bucuk saat. ucak 60 lıraya aldım otobus de 60 lıra :)

Eğitim Birliği DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K./İSKENDERUN/HATAY
    Celp Grubu 1
    Esas Birliği /
    Kuvvet SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI
    Statü KISA_DÖNEM ER

antalyanın neresinden tertip bende manavgatta çalışıyorum.

antalya merkezdeyım kardesım ucakla adanaya bılet aldım otobusle aynı fıyata. adana dan da yarım saatte bır varmıs otobus ıskenderuna. o yuzden sıkıntı olmaz zaten ucak sabak 7:20de. bence antalyadaysan kacırma derım.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar askerlik şubesinden alğım bilgiyi yazıyorum askerliğimiz 12 ağustos itibari ile başlıyor ve yol iznine bağlı olarak katılma tarihlerimiz yazıyor yol izni ben gibi 2 gün olan arkadaşlarım 15 i mesai bitimine kadar teslim olabilirsiniz.ben erken gideyim erken terhis olurum die bişi yok.boşuna 2 gün önceden gitmeyin .

• tfb kullanıcısına yanıt
    aynen askerlik şubesi memuru 15 inde teslim ol dedi erken de olabilirsin ama boşuna erken gitme dedi.ben 14 agustos akşamı binip sabah 7 30 da otogardayım arkadaşlar
  • quote:

aynen askerlik şubesi memuru 15 inde teslim ol dedi erken de olabilirsin ama boşuna erken gitme dedi.ben 14 agustos akşamı binip sabah 7 30 da otogardayım arkadaşlar

Bende açıklanınca hemen biletimi 12sine almıştım ama erteletmem gerekecek sanırım :/ daha sülüsü alamadım bitürlü işten dolayı ama gördüğüm kadarıyla hep 14ü ve 15i teslimler sonuç olarak boşuna 12sine almışım sistemi değiştirmek onlara göre kolay birazda bize bilgi verseler...
  • tfb kullanıcısına yanıt
    biletini değiştirebilirsin ama sana tavsiyem önce silüsünü al bu arada askeriye yol parasınıda elden veriyor.
  • quote:

biletini değiştirebilirsin ama sana tavsiyem önce silüsünü al bu arada askeriye yol parasınıda elden veriyor.
    Arkadaşlar bende bugün sülüsümü aldım,teslim tarihi ayın 15 i gözüküor.Görevli bayan erken gitsende askerden sayılmaz dedi.Ben 15 sabah gibi iskenderunda olacağım .Denizliden geliyorum.Bölümüm sınıf öğrt.
  • quote:

Şimdi nette araştıran az çok biliyordur. Muhafızlık b.ktan bişey üst devrelerin hemen hepsi yazmış ''yazısı güzel olan var mı diye sorarlarsa hemen atlayın etütçü yaparlar'' diye. Yok içtimadan kaçmak için falan.
    Bunu kafasında kuran var mı la ben etütçü olurum diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sumak

Az önce sülüsü aldım. 15inde teslim olacakmışım. Artık 1gece kalacak yer bulacağım. İzmir iskenderun 122 lira 48 kuruş verdiler. Kuruşuna kadar hem de. =)

Bende aynı sekilde yapaagim hocam 14ü İskenderun'da olup 1 gece kalacağım 15 teslim olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pike Fighter

Şimdi nette araştıran az çok biliyordur. Muhafızlık b.ktan bişey üst devrelerin hemen hepsi yazmış ''yazısı güzel olan var mı diye sorarlarsa hemen atlayın etütçü yaparlar'' diye. Yok içtimadan kaçmak için falan.

hacı benim on numara ama olmayacağım..bi daha o ortamı nerden bulurum yazıcılarda akşama kadar yaz babam yazzz

• quote:

Orijinalden alıntı: l@zinski

quote:

hacı benim on numara ama olmayacağım..bi daha o ortamı nerden bulurum yazıcılarda akşama kadar yaz babam yazzz

Alıntıları Göster
    Gençler hepimiz demek ki 15'inde...Ben 12'sinde Trabzon'dan otobüsle Adana'ya..13-14 misafirhanede kalıp Adana'da takılacağım ..15 sabahı doğru İskenderun'a yuvama

• quote:

bende edebıyat öğretmenıyım yazım da fena değildir ama bilemedim şimdi yaa :) askerde elimizde silah savasmak varken yazı da neymiş peehh :))) bilmiorum da nöbetten yırtmak için yazıcılık fena olmaz. ;)

• quote:

quote:

bende edebıyat öğretmenıyım yazım da fena değildir ama bilemedim şimdi yaa :) askerde elimizde silah savasmak varken yazı da neymiş peehh :))) bilmiorum da nöbetten yırtmak için yazıcılık fena olmaz. ;)

Alıntıları Göster
    orada en az 200-300 kişi oluruz 7-8 kişi etütçü 3-5 kişi yazıcı oluyor. istemem yan cebime koy ayaklarını geçin la işten kaytarmak için can feda

• quote:

Gençler hepimiz demek ki 15'inde...Ben 12'sinde Trabzon'dan otobüsle Adana'ya..13-14 misafirhanede kalıp Adana'da takılacağım ..15 sabahı doğru İskenderun'a yuvama

Hacı ben 14ünde teslim olacağım. Trabzondan Orduya gelen has turizimden bilet almayı düşünüyordum ayın 13üne. sen salla adanayı gel hemen teslim olalım birlikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pike Fighter -- 29 Temmuz 2013; 13:58:12 >

• quote:

quote:

Hacı ben 14ünde teslim olacağım. Trabzondan Orduya gelen has turizimden bilet almayı düşünüyordum ayın 13üne. sen salla adanayı gel hemen teslim olalım birlikte

Hacı 15 saat yol, uykusuzluktan yorgunluktan lalloş olacağız..zaten ilk gün de uykuyu unutun diyorlar.bi de erken gidenleri yatakhane düzeltme gibisinden çalıştırıyorlar..eğer 14'ünde binersen Adana'dan senin otobüsle gelirim İskenderun'a ..

• quote:

Orijinalden alıntı: atesoku

quote:

Az önce sülüsü aldım. 15inde teslim olacakmışım. Artık 1gece kalacak yer bulacağım. İzmir iskenderun 122 lira 48 kuruş verdiler. Kuruşuna kadar hem de. =)

Bende aynı sekilde yapaagim hocam 14ü İskenderun'da olup 1 gece kalacağım 15 teslim olurum.

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar yeni öğrendiğim işinize yarayabilecek bir bilgiyi paylaşıyorum.malum askerde telefon görüşmeleriniz sıkıntılı olacak ve kontorlu kartla ugrasmak sıkıntılı olacak .türk telekomun aile kart adı altında askerler için bir hizmeti var aileniz tarafından belirtilen ev yada iş yeri telefonu üzerine açılan bir hesapla siz askerdeyken konusuyorsunuz ve konustugunuz bu numaraya faturalandırılıyor dolayısıyla kontor bıtmesı gıbı bır sıkıntı yok ,sız konusun aılenız odesın :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: astraj

quote:

merhaba arkadaslar adım samed 25 yasındayım hacettepe edebiyat mezunuyum. benımde usta bırlıgı bos sahıl guvenlıkteyım ve herkes gıbı muhafızım. bildiğin muhafızlar taburu olduk hemen burda :) 14 agustosta sabah ucak bıletı aldım adanaya ordan hataya gececem. antalyadan gelıyorum sıcaga alısıgım ama ıste orası daha kotu dıyolar. haa bu arada ucak bıletını sunexpress dıye bı sırket var ordan adanaya alın arası 1 bucuk saat. ucak 60 lıraya aldım otobus de 60 lıra :)

Eğitim Birliği DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K./İSKENDERUN/HATAY
    Celp Grubu 1
    Esas Birliği /
    Kuvvet SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI
    Statü KISA_DÖNEM ER

antalyanın neresinden tertip bende manavgatta çalışıyorum.

antalya merkezdeyım kardesım ucakla adanaya bılet aldım otobusle aynı fıyata. adana dan da yarım saatte bır varmıs otobus ıskenderuna. o yuzden sıkıntı olmaz zaten ucak sabak 7:20de. bence antalyadaysan kacırma derım.

Alıntıları Göster
    Daha önce orada askerlik yapmış biri olarak korkunuz olmasın, eğitimler biraz serttir ancak yemeklerdi kantin ihtiyaçlarıydı felan iyidir. Hayırlı teskereler..

• quote:

Orijinalden alıntı: IznickX

Daha önce orada askerlik yapmış biri olarak korkunuz olmasın, eğitimler biraz serttir ancak yemeklerdi kantin ihtiyaçlarıydı felan iyidir. Hayırlı teskereler..

Alıntıları Göster
    Ben de sülüsümü aldım bugün. Oradaki görevli '' 12'sinden itibaren asker sayılıyorsun, şafak atmaya 12'sinde başlıyor fakat 15inde teslim olacaksın, ne erken ne geç. '' dedi.

14'ü 15'ine bağlayan gece eskişehirden ankaraya gideceğim. 15'i sabahı da 08.30'da ankara'dan uçakla hataya geçeceğim ve teslim olacağım.

• quote:

quote:

quote:

Hacı 15 saat yol, uykusuzluktan yorgunluktan lalloş olacağız..zaten ilk gün de uykuyu unutun diyorlar.bi de erken gidenleri yatakhane düzeltme gibisinden çalıştırıyorlar..eğer 14'ünde binersen Adana'dan senin otobüsle gelirim İskenderun'a ..

Bana kalsa ben de 15inde teslim olacağımda memur kesinlikle 14ünde teslim olacaksın dedi. Neyse hemşerim sayılırsın sana kral bi yatak ayarlarım

• quote:

quote:

Ben 14'üne uçak bileti aldım, 14 akşamı Hatay'da kalıp 15 sabahı yuvaya.. Tabi o ana kadar inzibatlar tutup götürmezse

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowxxx

quote:

quote:

Ben 14'üne uçak bileti aldım, 14 akşamı Hatay'da kalıp 15 sabahı yuvaya.. Tabi o ana kadar inzibatlar tutup götürmezse

Alıntıları Göster
    Beyler bir ihtimal gemiye veya sahil güvenlik botuna çıkabilir miyiz?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.