Şimdi Ara

352. KD. İSKENDERUN DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
410
Cevap
7
Favori
32.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pike Fighter

quote:

Orijinalden alıntı: l@zinski

quote:

quote:

Gençler hepimiz demek ki 15'inde...Ben 12'sinde Trabzon'dan otobüsle Adana'ya..13-14 misafirhanede kalıp Adana'da takılacağım ..15 sabahı doğru İskenderun'a yuvama

Hacı ben 14ünde teslim olacağım. Trabzondan Orduya gelen has turizimden bilet almayı düşünüyordum ayın 13üne. sen salla adanayı gel hemen teslim olalım birlikte

Hacı 15 saat yol, uykusuzluktan yorgunluktan lalloş olacağız..zaten ilk gün de uykuyu unutun diyorlar.bi de erken gidenleri yatakhane düzeltme gibisinden çalıştırıyorlar..eğer 14'ünde binersen Adana'dan senin otobüsle gelirim İskenderun'a ..

Bana kalsa ben de 15inde teslim olacağımda memur kesinlikle 14ünde teslim olacaksın dedi. Neyse hemşerim sayılırsın sana kral bi yatak ayarlarım

sankim bir sen 14'ü kardeş .hem 3 gün erken çıkma hem de iyi bi yatak bulmak için az kaldı 12'sinde katılacaktım ama Binbaşı sağolsun izah etti doğrusunu ..Görüşürüz orada inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: ugR1987

Daha önce orada askerlik yapmış biri olarak korkunuz olmasın, eğitimler biraz serttir ancak yemeklerdi kantin ihtiyaçlarıydı felan iyidir. Hayırlı teskereler..

kardesım dagıtım kısmı nasıl oluyor yanı acemide ustada burası yazan arkadaslarda dagıtılıyormu nasıl oluyor .. tesekurler
  • quote:

Şimdi nette araştıran az çok biliyordur. Muhafızlık b.ktan bişey üst devrelerin hemen hepsi yazmış ''yazısı güzel olan var mı diye sorarlarsa hemen atlayın etütçü yaparlar'' diye. Yok içtimadan kaçmak için falan.
    Bunu kafasında kuran var mı la ben etütçü olurum diye

Var ben kavga cıkartırım valla ben etütcü olcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Totemm

quote:

Şimdi nette araştıran az çok biliyordur. Muhafızlık b.ktan bişey üst devrelerin hemen hepsi yazmış ''yazısı güzel olan var mı diye sorarlarsa hemen atlayın etütçü yaparlar'' diye. Yok içtimadan kaçmak için falan.
    Bunu kafasında kuran var mı la ben etütçü olurum diye

Var ben kavga cıkartırım valla ben etütcü olcam

haha inşallah sıra gelirde etütçü olursun

inşallah toprağım
    @l@zinski

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pike Fighter -- 29 Temmuz 2013; 17:39:30 >

• Bugün sülüsü aldım aksuyu ve antalyayı yakmama gerek kalmadı 77lirayı cebe attım. Duymayan kalmasın ayın 12sinden itibaren asker sayılıyoruz. Benim teslim tarihi 14 ağustos. Ben 13ü gece antalyadan binip 14ü sabah iskenderunda olcam otobüstede uyumam pek kesin perişan olcam.

Yatak toplama işine gelince zaten 10tane anfi gezcekmişiz akşama anca biter işimiz direk kafayı vurur yatarım valla.
    Anaaaamm heycanlandım
  • sözlüklerde okudugum kadarıyla dıkkatımı cektı ::D

deniz eri olan şanslı arkadaşların acemiliğini yapacakları yer.
    genelde burdan çıkıldıktan sonra usta birliğinide muhtemelen kebap geçirceklerinin resmiyeti olan yer.

tabiri ne kadar doğru aceba :D

kaynak:http://www.uludagsozluk.com/k/iskenderun-deniz-er-e%C4%9Fitim-komutanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bote27 -- 29 Temmuz 2013; 18:02:09 >
  • gençler cep tel. ile geleceğim ama içeri sokma riskini almayı düşünmüyorum..kapıda emanet alırlar mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowxxx

quote:

Orijinalden alıntı: atesoku

quote:

Orijinalden alıntı: Sumak

Az önce sülüsü aldım. 15inde teslim olacakmışım. Artık 1gece kalacak yer bulacağım. İzmir iskenderun 122 lira 48 kuruş verdiler. Kuruşuna kadar hem de. =)

Bende aynı sekilde yapaagim hocam 14ü İskenderun'da olup 1 gece kalacağım 15 teslim olurum.

Ben 14'üne uçak bileti aldım, 14 akşamı Hatay'da kalıp 15 sabahı yuvaya.. Tabi o ana kadar inzibatlar tutup götürmezse

Kalacak yer için öneresi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

gençler cep tel. ile geleceğim ama içeri sokma riskini almayı düşünmüyorum..kapıda emanet alırlar mı acaba

AYNEN BENDE YA ALMAZLARSA İÇERİ SOKARIZ ZATEN
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Az önce sülüsü aldım. 15inde teslim olacakmışım. Artık 1gece kalacak yer bulacağım. İzmir iskenderun 122 lira 48 kuruş verdiler. Kuruşuna kadar hem de. =)

Bende aynı sekilde yapaagim hocam 14ü İskenderun'da olup 1 gece kalacağım 15 teslim olurum.

Ben 14'üne uçak bileti aldım, 14 akşamı Hatay'da kalıp 15 sabahı yuvaya.. Tabi o ana kadar inzibatlar tutup götürmezse

İskenderun kamu misafirhaneleri yaz. Hem temiz oluyolar hemde rahat. Takav , Dsi , Örtmenevi , Tarım ve köy işleri , Uygulama oteli vs. memur olursan indirimli olmasanda olur.

• Beyler çoğumuz(donanımcılar) 14'ü akşamı konaklayıp 15'i katılacağız heralde...Donanımcı timi olarak İskenderun'da erkenden buluşup içeri girmeye ne dersiniz...
  • quote:

Beyler çoğumuz(donanımcılar) 14'ü akşamı konaklayıp 15'i katılacağız heralde...Donanımcı timi olarak İskenderun'da erkenden buluşup içeri girmeye ne dersiniz...

Arkadaşlar ben de varım Balıkesir'den. 15'inde öğleden önce İskenderun'da olacağım nasipse. tanışalım, toplanalım birlikte giriş yapalım (sungurzade@gmail.com)
  • Ben de 15inde teslim oluyorum..İst(Atrk)-Adn seferi için sabah 10a biletimi aldım..Aynı uçakla gelen varsa iletişime geçelim..
  • beyler acemilik süresini net öğrenen varmı 28 diyen var 21 diyen var hatta 18 bile dediler, kaç gün sürünecez net olarak :) bu arada uzun dönemler 28 gün yapıyormuş bu kesin bilgi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crabell_84

beyler acemilik süresini net öğrenen varmı 28 diyen var 21 diyen var hatta 18 bile dediler, kaç gün sürünecez net olarak :) bu arada uzun dönemler 28 gün yapıyormuş bu kesin bilgi.

21i geçmez herhalde
  • quote:

quote:

gençler cep tel. ile geleceğim ama içeri sokma riskini almayı düşünmüyorum..kapıda emanet alırlar mı acaba

AYNEN BENDE YA ALMAZLARSA İÇERİ SOKARIZ ZATEN

Telefonlari senet karsiliginda gorevli personele teslim edip , acemi birligi bitiminde geri alacaksiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İskenderun kamu misafirhaneleri yaz. Hem temiz oluyolar hemde rahat. Takav , Dsi , Örtmenevi , Tarım ve köy işleri , Uygulama oteli vs. memur olursan indirimli olmasanda olur.

Eyvallah hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: sungur10

quote:

Beyler çoğumuz(donanımcılar) 14'ü akşamı konaklayıp 15'i katılacağız heralde...Donanımcı timi olarak İskenderun'da erkenden buluşup içeri girmeye ne dersiniz...

Arkadaşlar ben de varım Balıkesir'den. 15'inde öğleden önce İskenderun'da olacağım nasipse. tanışalım, toplanalım birlikte giriş yapalım (sungurzade@gmail.com)

Saat kaç gibi hocam ben 11 gibi düşünüyordum.

• Torun torun burada ötmez borun zoruna gitmesin

• 15 ağustos thy 09.45 İst-Hatay uçağına bineceğim.Aynı uçakta olan varsa irtibata geçelim.https://www.facebook.com/profile.php?id=100006029080186&hc_location=stream
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.