Şimdi Ara

352. KD. İSKENDERUN DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
410
Cevap
7
Favori
32.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baehaa

kuvvet vardır dostum. ya deniz k.k. yazıyodur ya da sahil güvenlik k.

ekran görüntüsü koyar mısın?

Ben e-devlet ten bakmıştım orada yazmıyordu. Bugün sülüsü aldım. Kuvvet ; Deniz kuvvetleri komutanlığı. Muv. Öz.: Kara birlikleri
  • ben şunu merak ediyorum müzisyenim tüm arkadaşlarım yani bu güne kadar askere gidenlerin hepsi Ankara Armoni Mızıkası Komutanlığında görev aldılar.. Benim iskenderun çıktı ve Seçmeye gelen bir askeri tayfa varmı onu merak ediyorum.. kimisi var diyor kimisi yok..
  • Merhaba, adım Özgür yaş 26 acemilikte - ustada iskenderun. Sağlık memuruyum. Antalya dan geleceğim. Sıhhıyeciyiz diye Samsun a uçak bileti almıştım ama sistem değişmiş bileti artık Hatay a çevirdim. benim de sınıfta muhafız yazıyor revire düşürim düyordum herhalde kapıda nöbetçi olacağız.

Bu arada alt komşum aralık ayında acemiliğini iskenderunda yaptı. ondan bu gün bilgi aldım. ilk 2 gün duşa girememiş. yanınıza çok şey almayın diyor. şampuan, sabun, tuvalet kağıdı vb. şeyler eğer yıkama yapmayacaksan bol iç çamaşırı alın(siyah-pembe-kırmızı renkler hariç) el havlusu vermiyorlarmış. şort ve eşofman onlar veriyorlarmış. boyuna asılan cüzdan alın, içeride ziraat bankasının bir kartı oluyormuş paralar bu karta yükleniyor ve buradan harcama yapıldığını söyledi. deodorant içeri almıyorlarmış orada satılan yanıcı olmayan deodorant varmış kantinde ordan alırsınız, delici kesici birşey almayın yanınıza tırnak makaslarının törpü kısımlarını girişte kırdıklarını söyledi şimdilik aklıma gelenler bunlar merak ettiğiniz varsa sorun bende arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla yazarım her ne kadar arkadaşımla konuşsamda içim çok da rahat diyemem. Sabah askerlik şubesinden evrakları alınca gidiş tarihimde belli olur herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pike Fighter

quote:

Orijinalden alıntı: Totemm

quote:

Şimdi nette araştıran az çok biliyordur. Muhafızlık b.ktan bişey üst devrelerin hemen hepsi yazmış ''yazısı güzel olan var mı diye sorarlarsa hemen atlayın etütçü yaparlar'' diye. Yok içtimadan kaçmak için falan.
    Bunu kafasında kuran var mı la ben etütçü olurum diye

Var ben kavga cıkartırım valla ben etütcü olcam

haha inşallah sıra gelirde etütçü olursun

inşallah toprağım
    @l@zinski

Dostum ben de planlar değişti...13'ünde çıkacağım.Sen nettin,hangi firma ile gidiyodun

• Toprağım ben daha bilet almadım. 13ünde çıkıyorsan birlikte gidelim istersen. Sen Trabzondan iskenderuna saat 15.00 HAS turizimden alırsın bileti yanınada ben alırım kaynatarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pike Fighter -- 31 Temmuz 2013; 1:42:59 >
  • Merhaba arkadaşlar ismim orhan bilgisayar öğretmeniyim kilis merkezden geliyorum ve benimde sınıfım muhafiz ben 14 ünde teslim olmayı düşünüyorum. Hepimize hayirli ve kolay tezkereler olur inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi 14ünde teslim olacak arkadaşlar da varmış yalnız değilim
  • quote:

herkes 15inde mi teslim oluyo yahu.. Yokmu 14ünde teslim olan bunların yataklarını bi benmi hazırlıcam burdan

bende 14ünde teslim oluyorum tertip
  • quote:

Orijinalden alıntı: adige&38

iyi 14ünde teslim olacak arkadaşlar da varmış yalnız değilim

kayseriden mi gideceksin tertip? bende sivaslıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur007

Merhaba, adım Özgür yaş 26 acemilikte - ustada iskenderun. Sağlık memuruyum. Antalya dan geleceğim. Sıhhıyeciyiz diye Samsun a uçak bileti almıştım ama sistem değişmiş bileti artık Hatay a çevirdim. benim de sınıfta muhafız yazıyor revire düşürim düyordum herhalde kapıda nöbetçi olacağız.

Bu arada alt komşum aralık ayında acemiliğini iskenderunda yaptı. ondan bu gün bilgi aldım. ilk 2 gün duşa girememiş. yanınıza çok şey almayın diyor. şampuan, sabun, tuvalet kağıdı vb. şeyler eğer yıkama yapmayacaksan bol iç çamaşırı alın(siyah-pembe-kırmızı renkler hariç) el havlusu vermiyorlarmış. şort ve eşofman onlar veriyorlarmış. boyuna asılan cüzdan alın, içeride ziraat bankasının bir kartı oluyormuş paralar bu karta yükleniyor ve buradan harcama yapıldığını söyledi. deodorant içeri almıyorlarmış orada satılan yanıcı olmayan deodorant varmış kantinde ordan alırsınız, delici kesici birşey almayın yanınıza tırnak makaslarının törpü kısımlarını girişte kırdıklarını söyledi şimdilik aklıma gelenler bunlar merak ettiğiniz varsa sorun bende arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla yazarım her ne kadar arkadaşımla konuşsamda içim çok da rahat diyemem. Sabah askerlik şubesinden evrakları alınca gidiş tarihimde belli olur herhalde.

hocam arkadasına sorar mısın namaz konularında ne oluyormus birde iş bankası kartı fılan alalım mı yanımıza sıkıntı olumuymus ... parfüm almamaları ilginç :S

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan418

Merhaba arkadaşlar ismim orhan bilgisayar öğretmeniyim kilis merkezden geliyorum ve benimde sınıfım muhafiz ben 14 ünde teslim olmayı düşünüyorum. Hepimize hayirli ve kolay tezkereler olur inşallah.

hocam gel bakalım bende bilgisayarcıyım ayın 14 ü bizimkiside :) beni bul :) ismim murat kayseriden geliyorum
  • merhaba arkadaşlar 15 i sabah 8 gibi ıskenderundayım .birde muhafız harici seçilen bir sınıflandırması olan var mı yoksa hepimiz nöbet ağacı mıyız
  • arkadaşlar ıspartadan giden var mı 14.08.2013 metro 21,30 otobüsü ile gidiyorum.çok arkadaşım var orda yapan içiniz rahat olsun diyolar ilk gittiğinizde 10 anfi dolaşıyomuşuz orası sıkıntılı heralde sonrası heralde idare ederiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bote27

quote:

Merhaba arkadaşlar ismim orhan bilgisayar öğretmeniyim kilis merkezden geliyorum ve benimde sınıfım muhafiz ben 14 ünde teslim olmayı düşünüyorum. Hepimize hayirli ve kolay tezkereler olur inşallah.

hocam gel bakalım bende bilgisayarcıyım ayın 14 ü bizimkiside :) beni bul :) ismim murat kayseriden geliyorum

Hocam saat kaçta iskenderunda olmayi düşünüyorsun. Teslim olmadan bulusalom belki ayni yerde kalırız. Tabiki sana uyarsa.

• quote:

herkes 15inde mi teslim oluyo yahu.. Yokmu 14ünde teslim olan bunların yataklarını bi benmi hazırlıcam burdan

bende 14 ünde teslim olacam kardeş yalnız değilsin :-)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bote27

quote:

Hocam saat kaçta iskenderunda olmayi düşünüyorsun. Teslim olmadan bulusalom belki ayni yerde kalırız. Tabiki sana uyarsa.

hocam saat gece 12 de cıkıyor araba sabah 7 8 gibi ordayım insallah. sen saat kaçta geliceksin

• quote:

Toprağım ben daha bilet almadım. 13ünde çıkıyorsan birlikte gidelim istersen. Sen Trabzondan iskenderuna saat 15.00 HAS turizimden alırsın bileti yanınada ben alırım kaynatarız

topraaam alayım,arkalar senin için problem olur mu en iyi orda kaynatırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet7878

merhaba arkadaşlar 15 i sabah 8 gibi ıskenderundayım .birde muhafız harici seçilen bir sınıflandırması olan var mı yoksa hepimiz nöbet ağacı mıyız

yok gardaş..girerken video çekeceklermiş bize şu bölüm mezunu,şu işi yapar gibisinden tanıtıcakmışız kendimizi..Ondan sonra bu videolar Ankara'da değerlendilecek ve düştüğümüz yerler belli olacakmış
  • l@zinski kullanıcısına yanıt
    ama benim usta birliğim de iskenderun .yazıyor silüsümde
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet7878

ama benim usta birliğim de iskenderun .yazıyor silüsümde

%95 hepimiz acemi +usta İskenderun,Muhafız..Dedelerimize göre orada en fazla 30 kişi kalıyormuş,gerisi hep dağıtım ..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.