Şimdi Ara

352. KD. İSKENDERUN DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
7
Favori
32.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: l@zinski

quote:

Orijinalden alıntı: muhammet7878

ama benim usta birliğim de iskenderun .yazıyor silüsümde

%95 hepimiz acemi +usta İskenderun,Muhafız..Dedelerimize göre orada en fazla 30 kişi kalıyormuş,gerisi hep dağıtım ..

dedelerimize güvenelim o zaman :D hayırlısı olsun bakalım... birde arkadaşlar şimdi kısa dönem +12 gün fazla olacak muhabbettine ne dersiniz.. yani diyelimki 12 ağustostan itibaren asker sayılıyoruz ve bizim askerlik basit bir hesaplama ile 1 şubatta son gibi

• nedir bu ulkenin vatandaslarini magdur ettigi arkadas ya hc utanip duzeltmeyede tenezzul etmiyolar, 3. kopruye cilgin projelere bilmemnelere para var ama sabahtan beri kadikoy askerlik subesinde millet sevk belgesini almak icin bekliyo neymis sistem gitmis bazen olurmus boyle istemeyen beklemesin yarin gelsin. ulan o kadar yol cekip buraya gelip onumdeki 80 kisiden sonra soylenene bak. madem boyle oluyo niye yetkili yerlere soylemiyosunuz niye duzeltilmiyo bu olay bunun daha kotusu bu ve bunun gibi en dogal hakkimiz olan seylere hicbiseye ses cikaramiyoruz niye diye soramiyoruz lanet olsun boyle duzene isyanim var ulayn

not: sistem hala gelmedi, 4 bucukta pes edecegim sanirim.
  • l@zinski kullanıcısına yanıt
    gidipde görelim o zaman şansımız ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bote27

quote:

quote:

%95 hepimiz acemi +usta İskenderun,Muhafız..Dedelerimize göre orada en fazla 30 kişi kalıyormuş,gerisi hep dağıtım ..

dedelerimize güvenelim o zaman :D hayırlısı olsun bakalım... birde arkadaşlar şimdi kısa dönem +12 gün fazla olacak muhabbettine ne dersiniz.. yani diyelimki 12 ağustostan itibaren asker sayılıyoruz ve bizim askerlik basit bir hesaplama ile 1 şubatta son gibi

aynen öyle kardeşim 12 agustostan itibaren askeriz yani bekleme süremiz diye bişi yok öncekiler gibi tam 6 yapcaz izin kullanırsak

• Antalyadan adanaya uçak bileti aldım ayın 14üne burda biri vardı öle giden kimdi o sunexpresten sabah 7:20de kardeş aynı ucaktayız heralde
  •  352. KD. İSKENDERUN DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI

Ben, Metin. 26 yaşındayım, Makine müh. mezunuyum. Birliğe 15 ağustosta Kocaeli'den katılacağım. Herkese hayırlı teskereler. :)
  • quote:

quote:

o yüzde 5 nerede kardeş ben onlardan hiç görmedim şimdiye kadar herkes usta acemi iskenderun ve muhafız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adige&38 -- 31 Temmuz 2013; 16:22:30 >

• 14 ünde gidecek arkadaş merak etme yalnız değilsin bende 14 ünde teslim olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bugra

14 ünde gidecek arkadaş merak etme yalnız değilsin bende 14 ünde teslim olacağım.

güzel.yatakları hazırlayacağımız insan sayısı azalıyor 12 ya da 13ünde katılacak olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adige&38

quote:

Orijinalden alıntı: _bugra

14 ünde gidecek arkadaş merak etme yalnız değilsin bende 14 ünde teslim olacağım.

güzel.yatakları hazırlayacağımız insan sayısı azalıyor 12 ya da 13ünde katılacak olan var mı?

Ben hazırlamam beni idare edersiniz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: sam07

merhaba arkadaslar adım samed 25 yasındayım hacettepe edebiyat mezunuyum. benımde usta bırlıgı bos sahıl guvenlıkteyım ve herkes gıbı muhafızım. bildiğin muhafızlar taburu olduk hemen burda :) 14 agustosta sabah ucak bıletı aldım adanaya ordan hataya gececem. antalyadan gelıyorum sıcaga alısıgım ama ıste orası daha kotu dıyolar. haa bu arada ucak bıletını sunexpress dıye bı sırket var ordan adanaya alın arası 1 bucuk saat. ucak 60 lıraya aldım otobus de 60 lıra :)

Eğitim Birliği DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K./İSKENDERUN/HATAY
    Celp Grubu 1
    Esas Birliği /
    Kuvvet SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI
    Statü KISA_DÖNEM ER

tertip aynı ucaktatız senden duydumda aldım.Peki sen araştırdınmı adana iskenderun arası otobüs bulmakta zorlanırmıyız malum bayram dönüşü...

• 12 ağustos itibari ile asker sayılma konusu can sıkıntısı.askerlik kısalacak dediler ama malesef şimdiden 12 gün uzadı.eskiden izinsiz ocak 17 gibi terhis oluyorken şimdi şubata kadar askerlik yapacaz.havlu veriyolar mı içeride?birde diş fırçası ve macun için ne düşünüyorsunuz?bide o eğitimden sonra o ter ve ayak kokuları aklıma geliyo.allah yardımcımız olsun:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: felaguand

12 ağustos itibari ile asker sayılma konusu can sıkıntısı.askerlik kısalacak dediler ama malesef şimdiden 12 gün uzadı.eskiden izinsiz ocak 17 gibi terhis oluyorken şimdi şubata kadar askerlik yapacaz.havlu veriyolar mı içeride?birde diş fırçası ve macun için ne düşünüyorsunuz?bide o eğitimden sonra o ter ve ayak kokuları aklıma geliyo.allah yardımcımız olsun:(

hacı diş macunu ve fırça ben dışardan getireceğim, TSK sanino veriyor imiş.. hiç kullanmadığımdan bir şey demem.Yüksek sıcaklık ve nem zaten bize uykuyu haram edecek bunun üstüne bi de kokular böğğğ ..İnşallah her akşam banyo yapma şansımız olur,koğuş olarak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orhan418

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar ismim orhan bilgisayar öğretmeniyim kilis merkezden geliyorum ve benimde sınıfım muhafiz ben 14 ünde teslim olmayı düşünüyorum. Hepimize hayirli ve kolay tezkereler olur inşallah.

hocam gel bakalım bende bilgisayarcıyım ayın 14 ü bizimkiside :) beni bul :) ismim murat kayseriden geliyorum

Hocam saat kaçta iskenderunda olmayi düşünüyorsun. Teslim olmadan bulusalom belki ayni yerde kalırız. Tabiki sana uyarsa.

hocam saat gece 12 de cıkıyor araba sabah 7 8 gibi ordayım insallah. sen saat kaçta geliceksin

Bir aksilik olmazsa bende 11 gibi iskenderunda olurum. Sanada uyarsa biryerde bulusuruz tabi bu saate kadar beklersen. Olmadi birsekilde birbirimizi buluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar ismim orhan bilgisayar öğretmeniyim kilis merkezden geliyorum ve benimde sınıfım muhafiz ben 14 ünde teslim olmayı düşünüyorum. Hepimize hayirli ve kolay tezkereler olur inşallah.

hocam gel bakalım bende bilgisayarcıyım ayın 14 ü bizimkiside :) beni bul :) ismim murat kayseriden geliyorum

Hocam saat kaçta iskenderunda olmayi düşünüyorsun. Teslim olmadan bulusalom belki ayni yerde kalırız. Tabiki sana uyarsa.

hocam saat gece 12 de cıkıyor araba sabah 7 8 gibi ordayım insallah. sen saat kaçta geliceksin

Bir aksilik olmazsa bende 11 gibi iskenderunda olurum. Sanada uyarsa biryerde bulusuruz tabi bu saate kadar beklersen. Olmadi birsekilde birbirimizi buluruz.

bekleriz hocam ne olacak sanki ama nerede bulasacaz orası sorun

• Totemm T kullanıcısına yanıt
    boşversene hocam en iyi yatakları biz aldıktan sonra gerisi boş :)
  • Tamam tertip en arkayı kapatırız
  • bir şeyi farkettim. çok küçük hesapların peşindeyiz beyler :D nasıl bir psikolojiye girdiysek :D
  • Bende Antalya dan geliyorum ayın 14 ünde ben Anadolu jetten aldım Ankara aktarmalı Hatay a. Sabah 06.40 da Antalyadan kalkış 09.30 gibi de Hatay dayım. Hatay dan İskenderun a Havaş ın servisi var belki Adanadan da olabilir bir araştırın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bekleriz hocam ne olacak sanki ama nerede bulasacaz orası sorun

Benim mail adresim unlukahraman@gmail.com. telefon numarani bana mail at bende sana atarim veya tlf gorusuruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.