Şimdi Ara

352. KD. İSKENDERUN DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
7
Favori
32.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  352. KD. İSKENDERUN DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
     352. KD. İSKENDERUN DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI

• Merhaba arkadaşlar

Gürhan Miraç / Makine Mühendisi/ Trabzon'dan katılacağım
    Muhafız ben de...Nöbetler üstümüze kaldı heralde
  • selam tertipler, istanbul - kadıköy - mimarlık - muhafız - 12si sabah pegasusa aldım akşam üstüne kadar etrafı dolaşır teslim olurum
    yerle ilgili bilgisi olanlar azcık paylaşsında hazırlıklı gidelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathLess_55

sende esas birliği kısmında da aynı yer yazıyo :/ o kısım boş bende ne anlama geliyoki acaba

• selam arkadaşlar bende sizin aranız da bulunmaktayım. ali özer 23 İstanbuldan geleceğim.
    internette baktığım kadarıyla acemlikten sonra başka yerlere dağıtılacağı söyleniyor doğru mudur.
    esas birlik İskenderun yazıyor ama çünkü tek denizci eğitim bölgesi türkiyede burasıymış. belki de esas birliği boş olanlar dağıtılacak
  • eğer herkeste usta birlik iskenderunsa acemiden sonra dağıtım yaparlar eğer yok bazılarının usta biirlik boş bırakılmışsa boş bırakılanlar dağıtım olur biz orda kalırız evet arkadaşlar sonuçlara iyi bakın boş kısım olan var mı esas birlik boş olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT1988

eğer herkeste usta birlik iskenderunsa acemiden sonra dağıtım yaparlar eğer yok bazılarının usta biirlik boş bırakılmışsa boş bırakılanlar dağıtım olur biz orda kalırız evet arkadaşlar sonuçlara iyi bakın boş kısım olan var mı esas birlik boş olan var mı

benim esas birlik kısmı boş
  • Arkadaşlar bende boş esas birlik 352. KD. İSKENDERUN DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI

• quote:

Orijinalden alıntı: erkan81

Arkadaşlar bende boş esas birlik 352. KD. İSKENDERUN DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI

senin komutanlık sahil güvenlik ben de tam anlamadım gidince görüceğiz sanırım.

• beyler bu cep telefonu işini ne yapacağız acaba?
  • merhaba arkadaslar adım samed 25 yasındayım hacettepe edebiyat mezunuyum. benımde usta bırlıgı bos sahıl guvenlıkteyım ve herkes gıbı muhafızım. bildiğin muhafızlar taburu olduk hemen burda :) 14 agustosta sabah ucak bıletı aldım adanaya ordan hataya gececem. antalyadan gelıyorum sıcaga alısıgım ama ıste orası daha kotu dıyolar. haa bu arada ucak bıletını sunexpress dıye bı sırket var ordan adanaya alın arası 1 bucuk saat. ucak 60 lıraya aldım otobus de 60 lıra :)

Eğitim Birliği DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K./İSKENDERUN/HATAY
    Celp Grubu 1
    Esas Birliği /
    Kuvvet SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI
    Statü KISA_DÖNEM ER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sam07 -- 25 Temmuz 2013; 21:58:24 >
  • Merhaba arkadaşlar. Benim de İskenderun Deniz çıktı. Usta ve acemilik aynı yer gözüküyor.

Aslen İzmirliyim ancak uzun zamandır Eskişehir'de yaşıyorum. Moleküler Biyoloji Yüksek Lisans mezunuyum.
  • hosgeldiiin molekulcu adamları muzısyenlerı ogretmenlerı envaye cesıt meslek grubunu aldıklarına gore toplama bı ekibiz :)
  • sam07 S kullanıcısına yanıt
    ahah. ''bunlardan asker olmaz, giydirelim beyazları eğlensinler orada.'' demişlerse demek ki :)
  • umarım eğleniriz valla yoksa bilmiyorum yani. usta birliği yazmıyo, sahil güvenlik komutanlığı diye farklı bi kuvvet yazıyo, üzerine muhafız nedir abi yaa estergon kalesini mi koruyacaz :)) şaka bi yana kitlemesinler bize bütün nöbetleri :)
  • merhaba arkadaslar adım samed 25 yasındayım hacettepe edebiyat mezunuyum. benımde usta bırlıgı bos sahıl guvenlıkteyım ve herkes gıbı muhafızım. bildiğin muhafızlar taburu olduk hemen burda :) 14 agustosta sabah ucak bıletı aldım adanaya ordan hataya gececem. antalyadan gelıyorum sıcaga alısıgım ama ıste orası daha kotu dıyolar. haa bu arada ucak bıletını sunexpress dıye bı sırket var ordan adanaya alın arası 1 bucuk saat. ucak 60 lıraya aldım otobus de 60 lıra :)

Eğitim Birliği DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K./İSKENDERUN/HATAY
    Celp Grubu 1
    Esas Birliği /
    Kuvvet SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI
    Statü KISA_DÖNEM ER
  •  352. KD. İSKENDERUN DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI

şunu da şuraya şeyedeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sam07

umarım eğleniriz valla yoksa bilmiyorum yani. usta birliği yazmıyo, sahil güvenlik komutanlığı diye farklı bi kuvvet yazıyo, üzerine muhafız nedir abi yaa estergon kalesini mi koruyacaz :)) şaka bi yana kitlemesinler bize bütün nöbetleri :)

4 saat gündüz+4 saat gece nöbetleri varmış...kitlediler bize
  • yok yaa hele dur yoktur yoktur :)) zaten değiştiriyolarmış orda durumlara göre görevleri şans artık ama kabullenme hemen :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.