arkadaşlar alllah yardımcınız olsun acemilik kolay gecer kimse bişey söylemez size ama düştüğünüz yer çok önemli kandıra : sürgün yeri nekadar pisko nekadar tinerci balici esrarcı hepsi burada komutanlarının bi çoçuda sürgün zaten yarısı kırık taşkısığı: tugayın en disiplili yeri spor manyağı olursunuz ama okadar tinerci yoktur orada çark kışla : sakarya merkezdedir güzel biyerdir ama düşenler günde 8 saat nöbet tutar seymen : fena biyer değildir ama bi okadarda kırık orada avrdır koğuşlar 4 8 10 kişilik yapılmış çok güzel sakarya lojistik: tugayın en kıyak yeridir yan gel yat yeridir nöbet fazla tutmaz sınız çarşı herhafta vardır
diye bir yorum var..
Usta döneminde Kocaeli Başiskeleye bir tek ben mi düştüm yav :D tek başıma kalmayım orda :D
Eğitim Birliği 1 İNCİ MOT.P.TUG. KH. VE KH.BL. / SAKARYA MERKEZ / SAKARYA
Esas Birliği 1 İNCİ MOT.P.TUG. K.YRD.LIĞI 1 İNCİ MOT.P.TB. 2 NCİ MOT.P.BL. / SAKARYA ADAPAZARI / SAKARYA
Celp Grubu 1
Statü KISA_DÖNEM ER
Sınıf PIYADE
harun erdoğan mimar harunerd87@gmail.com arkadaşlar buradan ulaşalım birbirimize
musty_kyrM
kullanıcısına yanıt
Eğitim birliği Sakarya'da değil mi? Kocaeli'ye gönderilecek olsak, direkt Kocaeli yazardı sanırım.
s4m1c4nS
kullanıcısına yanıt
yani bilmiyorym ama bizden öncekiler o şekilde yapmışlar.
hrn8719H
kullanıcısına yanıt
mail adresini skype de bulamıyorum. skype adın ne? benim kayirmustafa89 eklesene beni.
musty_kyrM
kullanıcısına yanıt
kardeş skype kullanmıyorum,,maille yazışalım ya da burdan yazalım,,
Arkadaşlar hangi gün teslim olmayı düşünüyorsunuz?
salı günü akşam 5 de teslim olmayı düşünüyorum
pcx3299P
kullanıcısına yanıt
bende salı teslim olmayı planlıyorum bugün sülüs alırken bi komutan öğleden önce teslim olursanız işlemleriniz bian önce tamamlanır rahat edersiniz dedi.
Vatani görevimi 349 K.D olarak burada yaptım... Bulup bulabileceğiniz en iyi kışla diyebilirim... Dışardan sınırsız yemek soyleyebilirsiniz... Merkezi kantini vardır kantin dediğime bakmayım küçük migroslardan farkı yoktur aranvut ciğerinden, şakşukaya kadar herşey bulabilirsiniz bulunmaz değerdir ;) kışla içerisinde halı sahası vardır bulunduğum süre zarfında en az 50 defa maç yapmışımdır :) içerde lojmanlar vardır sivil hayattan farksızdır tabi kamufulajı saymazsak :) ordu evinden erleri ayarlarsanız her türlü yemek siparişini verebilirsiniz... koğuşları pek iyi sayılmaz hele hizmet takımın ki kokudan koridordan geçemezsiniz :) her akşam 20:00 den sona duşunuzu alabilirsiniz... LigTv malesef yok ama ordu evi camından izlemeye sizlerde alışacaksınız... Tek dert edeceğiniz 4 saat çapraz nöbet 2 saat gece 2 saat gündüz... yolun karşı tarafında devam eden lojmanlar bölgesinde güney1 nöbet kulubesi bulunmaktadır 21-23, 23-01 nöbetine oraya gitmek isteyeceksiniz çünkü karşıda kız yurdu bulunmakta ve soldan ilk pencere gözlere hitap etmektedir... inanaın nöbette sadece oraya kitleneceksiniz:) tam cadde kenarnda olduğu için svillerle haşır neşir olacaksınız ;) ben pastaneciydim :) TaN_NeR isimli adanaspor formamla az kalecilik yapmadım :) arkadaşlık 10 numaradır yeterki geregini yapın ben mıntıka yapmam koğuş yıkamam demeyin herkes sırasıyla yapacaktır... Devrecilik yoktur sıracılık vardır... Yemekleri çok iyi olduğu soylenmez... hep dışardan soylerdik... Maşa döner, köfteci ve adana sofrasından bol ol lahmacun soylersiniz artık :) Unutmadan her gece illaki biri çıkıp çiğ kofte soyleyen var mı dicektir Sait Usta'nın çiğ köftelerine muptela olacaksınız sipariş verip koğuş bölgesine kadar getirirler ;) Daha ne olsun belkide Türkiye'nin en rahat askerliğini yapacaksınız...
Moral verecek güzel bir bilgi olmuş ( bir arkadaşımızın yazısından alıntı)
salı öğlen veya akşam 5..ankaradan gidecek olan var mı?
hrn8719H
kullanıcısına yanıt
ben ankaradan gideceğim
salı günü gelecek arkadaşlarla bir yerde buluşalım beraber girelim akşam 5 den sonra uygynmudur istikamet balıkesir
hakkan-H
kullanıcısına yanıt
salı günü gelecek arkadaşlarla bir yerde buluşalım beraber girelim akşam 5 den sonra uygynmudur istikamet balıkesir
Beyler asker alısverisi yaptığım yerde cektim bu listeyi.evinizde olmayan malzemeleri asker çarşılarından temin edebilirsiniz.Ankara için Tandoğan kapalı çarşı.Ankaragücü tesislerinin orası.
beyler ben çarşamba sabah teslim olmayı planlıyorum. sizin sülüslerde kaçı teslim yazıyor? bende ayın 6sı saat 10 a kadar yazıyordu?
musty_kyrM
kullanıcısına yanıt
Evet bende ayın 6'sı sabah 10da teslim olacağım.
hakkan-H
kullanıcısına yanıt
kaç otobüsüyle geleceksin hocam?
hrn8719H
kullanıcısına yanıt
Usta ailemler beraber gelcem arabayla sabah cıkıp biraz sakaryayı gezcez öğleden sonra falan teslim olurum sanırım.