Şimdi Ara

[353. DÖNEM KASIM 2013] 1'İNCİ MOT.P.TUG.K.LIĞI - ADAPAZARI SAKARYA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
3
Favori
8.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çarşamba günü sabah saat 10a kadar teslim olacak arkadaşlar salı gününden gitmenize yada çarşamba sabah 10a kadar teslim olmaya çalışmanıza gerek yok.
    tugayın tel.i elime geçti iki kere farklı mazeretlerle arayıp sordum. çarşamba akşamı saat 5 e kadar teslim olunabiliyomuş. ben çarşamba sabahı yola çıkıcam ,
    öğlen vakti 2-3 saat gezindikten sonra saat 3-4 gibi teslim olucam.

uzak yoldan gelipte saati denk getiremem sıkıntı yaşarım diyen arkadaşlara duyrulur. gününde teslim olmanız yeterlidir , saat önemli değildir.

bu arada adım Tarık ÇINAR yaş: 25 İstanbul dan gelicem. mail adresim trkcnr@gmail.com tanışmak isteyenlerle tanışabiliriz.
    arkadaşların dediği gibi birbirimizi tanıyıp ne kadar destek olursak o kadar rahat olur.

askeri alışveriş yapacak arkadaşlara da tavsiyem daha çok kişisel bakım ürünlerine ağırlık verin çoğu şeyi askeriye verecek giyim kuşam konusunda ,
    askeri malzeme satan yerler askeri paketi 250 tl gibi bir fiyata satıyor hiç gerek yok. benim yaptığım alışveriş 70 tl tuttu ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: TCINAR

çarşamba günü sabah saat 10a kadar teslim olacak arkadaşlar salı gününden gitmenize yada çarşamba sabah 10a kadar teslim olmaya çalışmanıza gerek yok.
    tugayın tel.i elime geçti iki kere farklı mazeretlerle arayıp sordum. çarşamba akşamı saat 5 e kadar teslim olunabiliyomuş. ben çarşamba sabahı yola çıkıcam ,
    öğlen vakti 2-3 saat gezindikten sonra saat 3-4 gibi teslim olucam.

uzak yoldan gelipte saati denk getiremem sıkıntı yaşarım diyen arkadaşlara duyrulur. gününde teslim olmanız yeterlidir , saat önemli değildir.

bu arada adım Tarık ÇINAR yaş: 25 İstanbul dan gelicem. mail adresim trkcnr@gmail.com tanışmak isteyenlerle tanışabiliriz.
    arkadaşların dediği gibi birbirimizi tanıyıp ne kadar destek olursak o kadar rahat olur.

askeri alışveriş yapacak arkadaşlara da tavsiyem daha çok kişisel bakım ürünlerine ağırlık verin çoğu şeyi askeriye verecek giyim kuşam konusunda ,
    askeri malzeme satan yerler askeri paketi 250 tl gibi bir fiyata satıyor hiç gerek yok. benim yaptığım alışveriş 70 tl tuttu ;)

Evet bende katılıyorum arkadaşa. Çarşamba öğleden sonra teslim olabiliyormuşuz. Buluşarak beraber giriş yapmamızda fayda var. Çarşamba buluşsak kimler gelir?

• Selamünaleyküm arkadaşlar.

Öncelikle yerlerimiz hepimiz için hayırlı olsun.

Eğitim Birliği 1 İNCİ MOT.P.TUG. KH. VE KH.BL. / SAKARYA MERKEZ / SAKARYA

Esas Birliği 1 İNCİ MOT. P.TUG.K.YRD.LIĞI TOP.TB. 1 İNCİ 155/24,5 MM.LİK ÇEK.OB.BT. / SAKARYA ADAPAZARI / SAKARYA

Sınıf TOPÇU

İstanbulda Eğitim Araştırma hastanesi Acil Tıp Kliniğinde Sağlık memuru olarak görev yapmaktayım.
  • muhammedican M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim benimde acemi ve esas birlik aynı topçu sınıfındayım.adım Yasin Emil / Ankara .sakaryada görüşmek üzere
  • s4m1c4n S kullanıcısına yanıt
    Ustam bi sıkıntı olmasın kağıt falan imzalattılar 10 da teslim olacağım diye patlamayalım ilk günden :D
  • Valla ben sormadan askerlik şubesindeki görevli kendisi söyledi. 2-3 gibi teslim olursun, saat 10u biz uzun dönem gideceklere söylüyoruz dedi. Ama bilemiyorum yani yanlış yönlendirmek istemem tabi.
  • Eğitim Birliği: 1 İNCİ MOT. P. TUG. KH. VE KH BL./ SAKARYA MERKEZ/SAKARYA

Esas Birliği: 1 İNCİ MOT. P. TUG .TNK. TB. G. / K. 1 İNCİ TNK. BL. / KOCAELİ BAŞİSKELE/KOCAELİ

Statü: KISA_DÖNEM ER
    Sınıf: TANK

ikamet: Bolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeRTy78

Eğitim Birliği: 1 İNCİ MOT. P. TUG. KH. VE KH BL./ SAKARYA MERKEZ/SAKARYA

Esas Birliği: 1 İNCİ MOT. P. TUG .TNK. TB. G. / K. 1 İNCİ TNK. BL. / KOCAELİ BAŞİSKELE/KOCAELİ

Statü: KISA_DÖNEM ER
    Sınıf: TANK

ikamet: Bolu

Acemi ve ustada beraberiz
  • WeRTy78 W kullanıcısına yanıt
    Bende ordayım kardeşim. Başiskele ye düşen pek yok sanırım..
  • Selam arkadaşlar bende İstanbuldan sakaryaya geçicem acemilik ve ustalık aynı yerde sanırım genel olarak 6sında teslim olucak herkes gitmeden bi kaynaşalım diyorum istanbuldan gelenlerle görüşelim yaş 28 bana faceten yada burdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/oytum
  • Eğitim Birliği :1 İNCİ MOT.P.TUG. KH. VE KH.BL. / SAKARYA MERKEZ / SAKARYA
    Esas Birliği1 İNCİ MOT.P.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI BKM.BRL. / SAKARYA MERKEZ / SAKARYA
    Kuvvet:KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    StatüKISA_DÖNEM ER
    SınıfBAKIM

Bende Çarşamba 10 gibi teslim olmayı planlıyorum önceden sakaryada buluşmakta fayda var arkadaşlar beni de haberdar edin
  • Eğitim Birliği1 İNCİ MOT.P.TUG. KH. VE KH.BL. / SAKARYA MERKEZ / SAKARYA
    Esas Birliği1 İNCİ MOT.P.TUG.TNK.TB.G/K. MKNZ.P.BL. (ZMA) / KOCAELİ BAŞİSKELE / KOCAELİ
    KuvvetKARA KUVVETLERİ KOMUTANLIОI
    StatüKISA_DÖNEM ER
    SınıfPIYADE

Merhaba arkadaşlar, İstanbulda ikamet ediyorum, Sakarya ya Denizliden geleceğim. Çarşamba sabahı katılmayı düşünüyorum.

Herkese şimdiden hayırlı teskereler :)
  • arkadaşlar bu sabah askerlik şubesi beni telefonla aradı ve teslim saatinin 10 olduğu söylendi bana. bende sakarya nizamiye yi arayıp teyit almak istedim. sakarya dakiler ise bana saat 5 e kadar teslim olabileceğimi söylediler. hangisine inanmamız lazım şimdi kesin olarak bir bilgi varmı acaba?
  • WeRTy78 W kullanıcısına yanıt
    Bolu'dakilerin bi lafı diğerininkini tutmuyor. Bana da 2ye 3e kadar teslim olabilirsin dedi Bolu askerlik şubesi ama kağıdı 10da teslim olacağım diye imzaladık. Bence önemli olan sakarya nizamiyenin kabul etmesi. 5 dediklerine göre bi sorun çıkacağını sanmıyorum.
  • Arkadaşlar bu teslim olacağımız yer Çarkkışla mı oluyor? Meşhur Çark caddesindeki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreadLock

Bende ordayım kardeşim. Başiskele ye düşen pek yok sanırım..

Ben de başiskeledeyim müdür
  • hrn8719 H kullanıcısına yanıt
    Devrem seninle acemi ve ustabirligimiz aynı
  • İlk gün sersemliğini atlattığımızda forum donanın lafı geçer mutlaka, buluruz birbirimizi orda

Başiskele' ye gidecek 4 kişiyiz sanırım ( şimdilik ). Usta birliğinde de birbirimize destek olmak önemli. Sonuçta orası da yeni bir yer olucak bizim için.
  • Tekrardan herkese tüm devrelerime selamlar olsun.

Şimdi arkadaşlar saat kaç gibi teslim olmayı düşünüyoruz. Benim içimden geçen öğleden sonra.. sizlerde fikirlerinizi sunarsanız iyi olur .
  • emiliano89 E kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kusura bakma nete bakma fırsatım olmadığı için geç dönmek zorunda kaldım. Çok sevindim. Ben Muhammet Altın. Sakaryada görüşmek dileğiyle..

ben 7 sinde gitmeyi düşünüyorum. Yarın sülüsü almak için halıcıoğluna gidecem. Kuyruk çokmuş, evrakları nasıl alacam bilmiyorum. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz dua et...
    @emiliano89
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.