Şimdi Ara

[353. DÖNEM KASIM 2013] 1'İNCİ MOT.P.TUG.K.LIĞI - ADAPAZARI SAKARYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
3
Favori
8.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğitim Birliği 1 İNCİ MOT.P.TUG. KH. VE KH.BL. / SAKARYA MERKEZ / SAKARYA

Esas Birliği 1 İNCİ MOT.P.TUG. K.YRD.LIĞI 1 İNCİ MOT.P.TB. 2 NCİ MOT.P.BL. / SAKARYA ADAPAZARI / SAKARYA

Celp Grubu 1

Statü KISA_DÖNEM ER

Sınıf PIYADE

İkamet : ISTANBUL

Buradan tanışabiliriz arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frmdls -- 26 Ekim 2013; 18:24:53 >

• Eğitim Birliği : 1 İNCİ MOT.P.TUG. KH. VE KH.BL. / SAKARYA MERKEZ / SAKARYA

Esas Birlik : 1 İNCİ MOT.P.TUG.TNK.TB.G/K. MKNZ.P.BL. (ZMA) / KOCAELİ BAŞİSKELE / KOCAELİ KISA_DÖNEM ER anlaşılan eğitimde beraberiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poiraz

Eğitim Birliği : 1 İNCİ MOT.P.TUG. KH. VE KH.BL. / SAKARYA MERKEZ / SAKARYA

Esas Birlik : 1 İNCİ MOT.P.TUG.TNK.TB.G/K. MKNZ.P.BL. (ZMA) / KOCAELİ BAŞİSKELE / KOCAELİ KISA_DÖNEM ER anlaşılan eğitimde beraberiz :)
    acemi birliği : 1.MOT.P. TUG.K.H VE KH. BL. SAKARYA MERKEZ
    ESAS BİRLİĞİ: 1. MOT.P. TUG. LOJ.DESTEK KOMUTANLIĞI KIŞLA HİZMET TAKIMI SAKARYA MERKEZ
  • skalaytr kullanıcısına yanıt
    var hacım nenımde aynı yer
  • mehmet_166 M kullanıcısına yanıt
    isim soyisim neydi kardeş orda buluruz birbirimizi
  • skalaytr kullanıcısına yanıt
    mehmet mersin yarın sülüsü alırsam tarihinide yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_166

mehmet mersin yarın sülüsü alırsam tarihinide yazarım
    Eğitim Birliği: 1 İNCİ MOT.P.TUG. KH. VE KH.BL. / SAKARYA MERKEZ / SAKARYA

Esas Birliği : 1 İNCİ MOT.P.TUG. K.YRD.LIĞI 1 İNCİ MOT.P.TB. 1 İNCİ MOT.P.BL. / SAKARYA ADAPAZARI / SAKARYA

ikamet : Ankara
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan-

Eğitim Birliği: 1 İNCİ MOT.P.TUG. KH. VE KH.BL. / SAKARYA MERKEZ / SAKARYA

Esas Birliği : 1 İNCİ MOT.P.TUG. K.YRD.LIĞI 1 İNCİ MOT.P.TB. 1 İNCİ MOT.P.BL. / SAKARYA ADAPAZARI / SAKARYA

ikamet : Ankara

Alıntıları Göster
    Eğitim
    1 İNCİ MOT.P.TUG. KH. VE KH.BL. / SAKARYA MERKEZ / SAKARYA

Esas birlik
    1 İNCİ MOT.P.TUG. K.YRD.LIĞI / SAKARYA ADAPAZARI / SAKARYA

Beraberiz arkadaşlar.

İkamet: BOLU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s4m1c4n -- 27 Ekim 2013; 21:23:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: s4m1c4n

Eğitim

Esas birlik

Beraberiz arkadaşlar.

İkamet: BOLU

Alıntıları Göster
    eğitim birliğimiz hakkında bilgi edinen varmı rahatmıdır kotumudur duslar nasıldır sogukmudur .....vb
  • quote:

eğitim birliğimiz hakkında bilgi edinen varmı rahatmıdır kotumudur duslar nasıldır sogukmudur .....vb

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar taburunuzu bölüğünüzü nereden öğrendiniz? Sülüsde mi yazıyor? Ben daha alamadım.
  • s4m1c4n S kullanıcısına yanıt
    turkiye.gov.tr den e-devlet şifresiyle öğrendik ama sülüs alırsan şubede ordada yazıyor
    bu ara ben gorevlı bayana sordum benım son teslim tarihi 06.11.2013 saat 10.00 a kadar dedi ve askerlik 6 sında başlamış sayılacak dedi
  • quote:

turkiye.gov.tr den e-devlet şifresiyle öğrendik ama sülüs alırsan şubede ordada yazıyor
    bu ara ben gorevlı bayana sordum benım son teslim tarihi 06.11.2013 saat 10.00 a kadar dedi ve askerlik 6 sında başlamış sayılacak dedi
    Benim e-devlette sadece bunlar yazıyor.

Eğitim

Esas birlik

Ayrıntılı bölüm tabur vs. yok yani. Bende bugün alacağım sülüsü inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frmdls

Eğitim Birliği 1 İNCİ MOT.P.TUG. KH. VE KH.BL. / SAKARYA MERKEZ / SAKARYA

Esas Birliği 1 İNCİ MOT.P.TUG. K.YRD.LIĞI 1 İNCİ MOT.P.TB. 2 NCİ MOT.P.BL. / SAKARYA ADAPAZARI / SAKARYA

Celp Grubu 1

Statü KISA_DÖNEM ER

Sınıf PIYADE

ben de aynı yere düştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: askeroldum

quote:

Celp Grubu 1

Statü KISA_DÖNEM ER

Sınıf PIYADE

ben de aynı yere düştüm
    beyler bende aynı yerdeyim.kısa dönem er sınıf topçu.araştıran soran var mı.nasıl bi yerdir diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiliano89

beyler bende aynı yerdeyim.kısa dönem er sınıf topçu.araştıran soran var mı.nasıl bi yerdir diye

Alıntıları Göster

Esas Birliği 1 İNCİ MOT.P.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI SHR.HİZ.BL. / SAKARYA MERKEZ / SAKARYA

Sınıf İKMAL

Sakarya ya kısa dönem olarak düşen arkadaşlar hepimizin acemiliği aynı yerde olacak büyük ihtimal ;)
    Sakarya hakkında araştırma yapan , askerliğini yapmış - yapmakta olan yada bilgisi olan arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TCINAR

Esas Birliği 1 İNCİ MOT.P.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI SHR.HİZ.BL. / SAKARYA MERKEZ / SAKARYA

Sınıf İKMAL

Sakarya ya kısa dönem olarak düşen arkadaşlar hepimizin acemiliği aynı yerde olacak büyük ihtimal ;)
    Sakarya hakkında araştırma yapan , askerliğini yapmış - yapmakta olan yada bilgisi olan arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    Devrelerim öncelikle başlığı ben açmış olarak hepinize hoşgeldiniz ve hayirli tezkereler diliyorum. Bu başlığı açmaktaki nedenim illaki tanışmak , karşılıklı bilgi edinmek. Ben Yasin , Yaş :28 istanbulda ikamet ediyorum. Bilgisayar mühendisiyim. Daha sülüs almadım ama 7 kasım öğleden sonra teslim olmayı düşünüyorum. Sıra sizlerde ?

• quote:

Devrelerim öncelikle başlığı ben açmış olarak hepinize hoşgeldiniz ve hayirli tezkereler diliyorum. Bu başlığı açmaktaki nedenim illaki tanışmak , karşılıklı bilgi edinmek. Ben Yasin , Yaş :28 istanbulda ikamet ediyorum. Bilgisayar mühendisiyim. Daha sülüs almadım ama 7 kasım öğleden sonra teslim olmayı düşünüyorum. Sıra sizlerde ?

Alıntıları Göster
    Öncelikle herkese hayırlı olsun. Hayırlı teskereler. Ben de Hakan yaş: 25 Ankaralıyım. Muhasebeciyim.
  • mehmet_166 M kullanıcısına yanıt
    Devrem mersinin neresindensin ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, ben Samican. Bende daha sülüsü alamadım tatil nedeniyle. Bolu'da ikamet ediyorum. Elektronik ve haberleşme öğretmenliği mezunuyum. Gitmeden tanışırsak güzel olur. 6 ayımız beraber geçecek nasipse. Birbirimizi kollarız. Bu arada yaş 23. Şimdiden hayırlı teskereler hepimize.

• quote:

Orijinalden alıntı: s4m1c4n

Arkadaşlar, ben Samican. Bende daha sülüsü alamadım tatil nedeniyle. Bolu'da ikamet ediyorum. Elektronik ve haberleşme öğretmenliği mezunuyum. Gitmeden tanışırsak güzel olur. 6 ayımız beraber geçecek nasipse. Birbirimizi kollarız. Bu arada yaş 23. Şimdiden hayırlı teskereler hepimize.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar aranızda sülüs alan varsa. Teslim olma tarihinde ne yaziyor onu paylaşabilir mi burada ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frmdls -- 28 Ekim 2013; 20:16:33 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.