Şimdi Ara

353.Dönem Kasım 2013(2.Grup Aralık) Acemi HATAY/Serinyol Usta MERSİN İl Jandarma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
3.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben izmirden gideceğim buralardan gidecek varsa beraber gidebiliriz biraz araştırdım kısa dönemler 1-4 taburda oluyorlarmış gidenler sıcaktan çok şikayet ediyorlarmış biz kışın gideceğimiz için problem olmayacak sanırım komutanlar genel olarak iyiymiş umarım sizde kafa dengisinizdir :) güzel anılarla bitirelim hayırlısıyla
  • semihks kullanıcısına yanıt
    inş. Allah hayırlısıyla bitirip dönmeyi nasip eylesin.uçak biletlerinizi alın arkadaşlar.en azından rezerve edin.o gün yaklaştıkça fiyatlar yükselecek ve yer bulmak zorlaşacak.

ben 17.si salı gününe direk hataya biletimi aldım.
    konudaki arkadaşlar skpye adreslerinizi mesaj atarsanız skpyden ekleyelim orada aktif olarak konuşuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihks

Ben izmirden gideceğim buralardan gidecek varsa beraber gidebiliriz biraz araştırdım kısa dönemler 1-4 taburda oluyorlarmış gidenler sıcaktan çok şikayet ediyorlarmış biz kışın gideceğimiz için problem olmayacak sanırım komutanlar genel olarak iyiymiş umarım sizde kafa dengisinizdir :) güzel anılarla bitirelim hayırlısıyla

Hoş geldin aramıza hayırlı olsun
  • sahne amiri kullanıcısına yanıt
    saol kardeşim:)
  • Arkadaşlar merhaba ben Yasin AVCI, 25, Afyon merkez , aöf mezunuyum, bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum, orada görüşmek ümidiyle.. (en yukarıdaki listede misafir rumuzlu benim)

18 aralık 8:40 ankaradan bineceğim uçak biletini aldım herkese selamlar
  • avciii A kullanıcısına yanıt
    merhaba devrem.
    Hos geldin aramıza.hayırlı olsun.
    Skype den iletişim halindeyiz.
    Gorusmek uzere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SelamunAleyküm arkadaşlar. Bende İzmirden gelicem nasipse. Hakkımızda hayırlısı olsun cümlemiz için. Kazasız belasız bitiririz İnşaAllah..

• Birde dostlar sülüsleri ne zaman alıcaz bi bilgisi olan var mı ?

• Hoşgeldiniz arkadaşlar hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaserim25

Birde dostlar sülüsleri ne zaman alıcaz bi bilgisi olan var mı ?

En son gidecekler 13 Kasımda yedek subay çıkan arkadaşlar o tarihten sonra şubeler rahatlar bizlerde sülüsleri kolaylıkla alabiliriz diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahne amiri

quote:

En son gidecekler 13 Kasımda yedek subay çıkan arkadaşlar o tarihten sonra şubeler rahatlar bizlerde sülüsleri kolaylıkla alabiliriz diye düşünüyorum

Mesela yarın gitsem alabilirmiyim hocam ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sahne amiri

quote:

Mesela yarın gitsem alabilirmiyim hocam ?

Valla hocam net bir bilgim yok ama sabah erken saatte gidebilirsen belki verebilirler araya resmi tatil girdi belki geri çevirebilirler önce 1.grupları yetiştirmek adına

• merhabalar benim de acemi serinyol usta mersin il jandarma.
    yaş 25 istanbuldan gelicem. kütük hatayda ama çok yaşamadım orda. iyi başka hataylı varmış tek ben olmıcam geyik konusu:)
  • hoşbuldum ve yenı gelen arkadaslar da hoşgelmişler... forumun ve skypeın dısında birbirimizi daha iyi tanımak için facebookda grup kurmanın da buyuk faydası var die düşündüm ve grubumuzu kurdum:)
    grubun ismi başlığımızla aynı : 353.Dönem Kasım 2013(2.Grup Aralık) Acemi HATAY/Serinyol Usta MERSİN İl Jan
    linki : https://www.facebook.com/groups/1401782776724448/
  • samet_carsi S kullanıcısına yanıt
    aramızda facebook u olmayan cahıllar olabilir

misal ben
  • ettağfurullah devrem:) aramızda skype ve forum üyeliği olmayanlarda olabılır amaç herkeze ulaşabılmek ve iletişim içinde kalabilmek:)
  • samet_carsi S kullanıcısına yanıt
    doğru diyorsun üstad.çokta uğraşmayın zaten gidince bulcaz birbirimizi
  • bende geliyorum kısmetse yanınıza, yaş 29 istanbul, harita müh.
  • hoş geldin üstad.
    hayırlısı olsun.
  • Hoş geldiniz arkadaşlar hayırlı olsun Ekliyorum sizleri listeye
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.