Şimdi Ara

353.Dönem Kasım 2013(2.Grup Aralık) Acemi HATAY/Serinyol Usta MERSİN İl Jandarma (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
3.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sahne amiri

Ben şimdi kendi bulunduğum ildeki şubeye gidiyorum bir bakalım ne var ne yok

Ne var ne yokmuş kardeşim ? :) Aldın mı sülüsü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaserim25

quote:

Orijinalden alıntı: sahne amiri

Ben şimdi kendi bulunduğum ildeki şubeye gidiyorum bir bakalım ne var ne yok

Ne var ne yokmuş kardeşim ? :) Aldın mı sülüsü?

Yok hocam çok kalabalıktı başından savdı biraz memur önümüzdeki hafta sakin olur ama ayın 13 ne kadar sabredin :) :)
  • Acemi birliğim: hatay serinyol. Esas birliğim: diyarbakir-lice ilce jandarma kisa donem er. Ismim aydın bulut 23 adanaliyim ordu üniversitesi iktisat mezunuyum hepimize hayirli olsun arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınbulut -- 8 Kasım 2013; 3:53:22 >
  • Arkadaslar zaman yaklastı bilgi
    Toplayabildinizmi ? Hatay - mersin hakkında? Giderken yanınızda telefon ,ilaç fln goturmeyi düşünen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkualblt

Arkadaslar zaman yaklastı bilgi
    Toplayabildinizmi ? Hatay - mersin hakkında? Giderken yanınızda telefon ,ilaç fln goturmeyi düşünen var mı ?

2 hafta kadar bir süre kaldı serinyol ile ilgili genel olarak hep aynı şeyler tek sıkıntı kalabalık olması üzerine mersin e geçince ise kura çekiyormusuz mersinde bulunan birisine mesaj yazmıştım ondan gelen cevaplar üzerine :)
  • Aynen hatay en buyuk skıntı kalablık olmasiymis orda olan arkadas soyledi bir pogaca almak icin 40 dkka
    Sira beklioruz dedi hijyen yönundende ck kotuymus :s

• Arkadaşlar şu an Serinyoldayım haftaya Cuma bizim dağıtımlar yapılacak, evet burası baya kalabalık ama canınızı sıkmasın bi şekilde sıra geliyor Ayrıca 1.bölüğe düşerseniz çok şanslısınız, kendi anfimizde tv, digiturk, çay ocağı gibi şeylerimiz var. Başka bölüklerin böyle bir imkanı yok onun için çok rahat geçer acemiliginiz. Ek olarak sabahları bi yarım saat erken kalkıp traşınızı olup poğaçanızı alırsınız. Hijyen konusunda da her bölük kendi mıntıkasından sorumlu siz kirletir siz temizlersiniz onun için burası pislik içinde diyemeyiz. :) En önemlisi de telefonlarımızı çok rahat getirdik içeri, komutanlar sadece üstünüzde çok taşımayın dediler. İnşallah sizlere de öyle komutanlar denk gelir hepsi babacan adamlar. İlaç filan sokacaksanız havluların veya iç çamaşırların arasına koyun getirin. Şimdilik benden bu kadar hakkınızda hayırlısı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kene.

Arkadaşlar şu an Serinyoldayım haftaya Cuma bizim dağıtımlar yapılacak, evet burası baya kalabalık ama canınızı sıkmasın bi şekilde sıra geliyor Ayrıca 1.bölüğe düşerseniz çok şanslısınız, kendi anfimizde tv, digiturk, çay ocağı gibi şeylerimiz var. Başka bölüklerin böyle bir imkanı yok onun için çok rahat geçer acemiliginiz. Ek olarak sabahları bi yarım saat erken kalkıp traşınızı olup poğaçanızı alırsınız. Hijyen konusunda da her bölük kendi mıntıkasından sorumlu siz kirletir siz temizlersiniz onun için burası pislik içinde diyemeyiz. :) En önemlisi de telefonlarımızı çok rahat getirdik içeri, komutanlar sadece üstünüzde çok taşımayın dediler. İnşallah sizlere de öyle komutanlar denk gelir hepsi babacan adamlar. İlaç filan sokacaksanız havluların veya iç çamaşırların arasına koyun getirin. Şimdilik benden bu kadar hakkınızda hayırlısı olsun.

Eyvallah hocam çok sağol bilgiler için 15 güne kadar biz geleceğiz çok değerli şeyler söylemişsin

• arkadaşlar bn 16sinda ilk gğnden almıştım bilet deiştiremiyorumda ilk günden giricem 19unu beklemicem bi avantaj yada dezavantajı olurmu bana , bilgisi olan varsa cok sevinirim...
  • ilkaygulec İ kullanıcısına yanıt
    avantajın olurmu bilmiyorum ama dezavantajın 3 gün fazladan askerlik yapmış olursun @ilkaygulec
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkaygulec

arkadaşlar bn 16sinda ilk gğnden almıştım bilet deiştiremiyorumda ilk günden giricem 19unu beklemicem bi avantaj yada dezavantajı olurmu bana , bilgisi olan varsa cok sevinirim...

3 gün fazla askerlik yaparsın ,izinli olacağın günleri askerde geçireceksin ve şafağından DÜŞMEYECEK
  • Benimde aralık 2. dönem. Kütahya ya çıkmış. Şimdi kesin emin olmak için soruyorum 19 unda mı teslim olalım? Ayrıca yol parasını ne zaman ödüyorlar? Gerçi onların ödediği yol parasından bir şey çıkmaz ama merak ettim.
  • Evet arkadaşlar bende 19 Aralık Sabah ı Hatay/serinyoldayım Usta birliğide Mersin İl Jandarma
    Ben Oğuzhan Yazan Kocaeli den geliyorum arkadaşlar balıkesir de kimya okudum hatay da görüşmek üzere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karavanasam88

Evet arkadaşlar bende 19 Aralık Sabah ı Hatay/serinyoldayım Usta birliğide Mersin İl Jandarma
    Ben Oğuzhan Yazan Kocaeli den geliyorum arkadaşlar balıkesir de kimya okudum hatay da görüşmek üzere...

Hoşgeldin hocam hayırlı olsun 10 gün sonra görüşmek üzere
  • S.A arkadaşlar..Benimde acemi hatay serinyol usta birliği mersin 18 aralıkta teslim olcam..Ankara'dan 17'si aksam 10.30da otobusle gidicem..Zaten otobüs direk birliğin önünden geçiomuş orda inip teslim oluruz artık..Orda görüşmek üzere..Herkese hayırlı teskereler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reco06-

S.A arkadaşlar..Benimde acemi hatay serinyol usta birliği mersin 18 aralıkta teslim olcam..Ankara'dan 17'si aksam 10.30da otobusle gidicem..Zaten otobüs direk birliğin önünden geçiomuş orda inip teslim oluruz artık..Orda görüşmek üzere..Herkese hayırlı teskereler..

Hoşgeldin hocam hayırlı olsun facebook varsa gurubumuz var bekleriz

https://www.facebook.com/groups/1401782776724448/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahne amiri -- 11 Aralık 2013; 21:39:28 >

• Gelin torunlar gelinnnnn :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berq87

Gelin torunlar gelinnnnn :)

Geliyoruz dede Serinyol'da durumlar nasıl
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.