hoşbuldum ve yenı gelen arkadaslar da hoşgelmişler... forumun ve skypeın dısında birbirimizi daha iyi tanımak için facebookda grup kurmanın da buyuk faydası var die düşündüm ve grubumuzu kurdum:) grubun ismi başlığımızla aynı : 353.Dönem Kasım 2013(2.Grup Aralık) Acemi HATAY/Serinyol Usta MERSİN İl Jan linki : https://www.facebook.com/groups/1401782776724448/
Eyvallah hocam iyi yapmışsın her platformda varız
merhabalar bende muzaffer çelebi 22 ziraat mühendısı ankara :) herkese hayırlı tezkereler
quote:
Orijinalden alıntı: laamuzo
merhabalar bende muzaffer çelebi 22 ziraat mühendısı ankara :) herkese hayırlı tezkereler
Hoş geldin hocam hayırlı olsun aynı yerdeyiz galiba öyle değil mi
quote:
Hoş geldin hocam hayırlı olsun aynı yerdeyiz galiba öyle değil mi
evet kardesımm aynı yerdeyız :)
kardes hos geldın hayırlı olsun.
ssağolasın kardesım :) hepimize hayırlı olsun .. bız bu sülüsü ne zaman alcaz bunun bi tarihi yok demi sınırlama falan ?
quote:
Orijinalden alıntı: laamuzo
ssağolasın kardesım :) hepimize hayırlı olsun .. bız bu sülüsü ne zaman alcaz bunun bi tarihi yok demi sınırlama falan ?
Valla hocam en son asteğmen adayları gidecek 13 Kasım da o tarihten sonra alabiliriz diye düşnüyorum rahat olması açısından
Herkese merhaba bende aynı sekilde hatay serinyoldan mersin il jandarma ya gidicem 2.grup Utku Akbulut istanbul dan gelicem yas 25
quote:
Orijinalden alıntı: Utkualblt
Herkese merhaba bende aynı sekilde hatay serinyoldan mersin il jandarma ya gidicem 2.grup Utku Akbulut istanbul dan gelicem yas 25
Hoş geldin aramıza hocam ekliyorum seni de listeye hayırlı olsun
Saolasın hepimize hayrlısı olsun :)
İstanbullular nerede hepımız burda toplasalım hızlı ıletısım acısından facebook grup
istanbuldan katılan arkadaslar hangi ilçelerden ?
bişey sorucam 7 kasım saat 10 da teslim olacağımıza dair evrak imzaladık, saat 12 de teslim olsam ne olur dolaşıcam belki gittiğim şehri bi kaç saat?
quote:
Orijinalden alıntı: sifirdokuzucuolanvarmi
bişey sorucam 7 kasım saat 10 da teslim olacağımıza dair evrak imzaladık, saat 12 de teslim olsam ne olur dolaşıcam belki gittiğim şehri bi kaç saat?
Her hangi bir sorun olmaz diye düşünüyorum 7 Kasım aksam 5 e kadar katılabilirsiniz,saat 10 demelerin sebebi içerideki işlemlerin uzun sürmesinden dolayı bu sene böyle bir uygulamaya gidilmiş ama sen yinede çok geç kalma
UtkualbltU
kullanıcısına yanıt
gaziosmanpaşa sen ?
cevizlibağda oturuyorum ben de. çalıştığım için sülüsü aralığın ikinci haftası alırım anca ayırılıyorum işten, zaten bu kasımcıların aradan çıkmasını beklemek daha mantıklı. sütlüce en yakını ordan olabilir ya da uyarsa çoğunluğa toplu gidip belli bi yerden de alabiliriz bi tanışmış oluruz yüzyüze.
Ben şimdi kendi bulunduğum ildeki şubeye gidiyorum bir bakalım ne var ne yok
stapS
kullanıcısına yanıt
aynen bende halıcıoğlundan alacağım ama aralığın zaten 17sine bilet aldım kasım sonunda çıkıyorum işten aralığın ilk haftası alırım sülüsü.gene de burdan konuşuruz müsait olursa görüşürüz.geç olmadan biletini al hataya geç kalırsan hem fiyat artar hem zor bilet bulursun.
quote:
Orijinalden alıntı: cadillaccts
aynen bende halıcıoğlundan alacağım ama aralığın zaten 17sine bilet aldım kasım sonunda çıkıyorum işten aralığın ilk haftası alırım sülüsü.gene de burdan konuşuruz müsait olursa görüşürüz.geç olmadan biletini al hataya geç kalırsan hem fiyat artar hem zor bilet bulursun.
ben aldım 14üne, dedem orda şu an 1-2 gün de onları göreyim istedim. geçen hafta aldım biletleri. 6 aralıkta işten ayrılıcam bekleyebilirsen uygunsa senin için de 9u 10 u falan gidebiliriz halıcıoğlu bana da yakın.
stapS
kullanıcısına yanıt
tamam olur problem değil erkende alsam problem değil gelirim genede görüşürüz muhtemelen evde olurum.