Şimdi Ara

353.Dönem Kasım 2013(2.Grup Aralık) Acemi HATAY/Serinyol Usta MERSİN İl Jandarma (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
3.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende çatalca da ikamet ediyorum buradaki subeden alacağım sülüsü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün şubeye girme girişimim başarısızlıkla sonuçlandı acayip kalabalıktı
  • Utkualblt U kullanıcısına yanıt
    üstad sen bizden daha çabuk alırsın orası daha tenhadır.
  • cadillaccts C kullanıcısına yanıt
    Aynen burada cok sıkıntı olmuyo ufak yerin avantaji

• Slm arkadaslar benimde acemilik hatay serinyol usta birligi mersin il jandarma. Istanbuldan gidicem aralikta. Ismim omer yas 27. Netten biraz arastirayim dedim gidecegim yeri. Simdiden hepimize hayirli olsun ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrfly86

Slm arkadaslar benimde acemilik hatay serinyol usta birligi mersin il jandarma. Istanbuldan gidicem aralikta. Ismim omer yas 27. Netten biraz arastirayim dedim gidecegim yeri. Simdiden hepimize hayirli olsun ;)

Hoş geldin hocam hayırlı olsun Facebook grubumuzda var aynı isimli bekleriz
  • arkadaslar ucak biletini smdiden alsak bisey olmaz heralde bize versikleri tarih 17 aralik olsada biz 18 inde teslim olabiliyomusuz galiba. bi bilgisi olan warmi ??
    bileti bu ara alsak cok ucuza gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: stap

cevizlibağda oturuyorum ben de. çalıştığım için sülüsü aralığın ikinci haftası alırım anca ayırılıyorum işten, zaten bu kasımcıların aradan çıkmasını beklemek daha mantıklı. sütlüce en yakını ordan olabilir ya da uyarsa çoğunluğa toplu gidip belli bi yerden de alabiliriz bi tanışmış oluruz yüzyüze.

Kardesim bnde bakirkoydeyim
    ama isim topkapida.cevizlibag sayilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkaygulec

arkadaslar ucak biletini smdiden alsak bisey olmaz heralde bize versikleri tarih 17 aralik olsada biz 18 inde teslim olabiliyomusuz galiba. bi bilgisi olan warmi ??
    bileti bu ara alsak cok ucuza gelir.

devrem biletlerinizi alın.ben 17 sine biletimi aldım.tam ortada teslim olacağım.
    biletler bitmeden ve fiyatlar artmadan mutlaka alın biletleri son zamana bırakmayın.
  • Arkadaslar bende biletimi 16 sı sabahına aldım bugun subeyle gorustum birlige teslim olma sabahalari 10 daymis cunku olurda 17 si yada 18 i cikarsa kalirim bi otelde gezerim ole teslim olurum diye dusundum bakalim hayırlısı artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkualblt

Arkadaslar bende biletimi 16 sı sabahına aldım bugun subeyle gorustum birlige teslim olma sabahalari 10 daymis cunku olurda 17 si yada 18 i cikarsa kalirim bi otelde gezerim ole teslim olurum diye dusundum bakalim hayırlısı artık

Hayırlı olsun hocam güzel bir düşünce gezme olayı
  • İstanbuldan gidicekler ne zaman gitcekler bileti fln alan var mi orada veya buradan ayni tarihte gidiceksek toptan gitsek iyi olur sanirim erkenden tanismista oluruz aslinda. bileti alan var mi arkadaslar?

• mrfly86 M kullanıcısına yanıt
    Kardesim ben istanbuldan gidiyorum 16 sna sbah 5.45 ucagna aldm biletimi

• Bende baktim biletlere yarin ayirticam 16sina o saatte var anadolu yakasinda oturuyorum sabiha gokcenden gidicem denk gelirsek iyi olur istanbulda veya hatayda

Bende atatürkten gidicem o zaman hatay da karsilascaz

• Utkualblt U kullanıcısına yanıt
    Aynen ayni saatte ineriz heralde birlikte teslim oluruz

ben 17 sine ataturkten öglen 12.50 ucagına aldım.14.35 iniş.direk gidip teslim olurum.

• ERZURUMMMM

Eğitim Birliği: 121.J.EĞT.A.K.LIĞI/SERİNYOL/HATAY
    Esas Birliği: İL J.K.LIĞI/NİĞDE
    Celp Grubu: 2
  • Acemi usta ikiside serinyol selamlar devrelerim istanbul ibrahim demir aöf aralık teslim
  • hayırlı olsun devreler.orda görüşmek üzere

@dadaşım-erzurum
    @mamut14
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.