Şimdi Ara

356. Dönem (AĞUSTOS 2014) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.163
Cevap
122
Favori
573.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onur.dulger

quote:

Orijinalden alıntı: buongiorno

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: buongiorno

Beyler günaydın,

Ben sevk işlemlerini yaptırdıktan sonra dikkatimi çekti ilk kağıtta mezun olduğu okul: master gözüküyor ama diğer kağıtta (sevk öncesi hazırlık işlem formunda) sınıflandırmada dikkate alınacak üniversite bilgisi kısmında lisansım yazıyor sadece. Benden sevk işlemlerimi yaptırırken lisans, master diploma örneklerimle birlikte her ikisi için de transkript ve yabancı dil belgemi aldılar. Bir sıkıntı çıkar mı sizce yoksa düzelttirmeli miyim?

Dostum ben 1 ay önce askerlik şubesinde işlemlerimi yaptırmak istediğimde master diplomamla yaptırmak istedim ama onlar lisans diploması ve transkriple işlem yaptılar ama mezuniyet bilgilerime son güncel bilgilerimi kayıt ettiler. senin gibi sorduğumda bende bir sorun teşkil eder mi vs diye bir problem olmaz dediler. yüksek lisans ort 3.40 falandı bunu dikkate alın dedim ama lisansı dikkate aldılar. 25 temmuzu bekliyoruz bakalım. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Belgelerde görecek onlar sen endişelenme dediler de yine de bir sorayım dedim. Benim lisans 3.45, master da 3.70 o yüzden yükseği koysunlar dedim :) uzun dönem gelmesin de ne oluyorsa olsun :)

İşte yedek subay adayları için sınav kalktığı için diplama notlarını dikkate alacaklar uzun çıkabilir sana hocam. biraz şans kısmet kimse bilmiyor sonuçta. yine konuşuruz Allah'a emanet..

Keşke ortalama yapmasaydım o kadar :(

• Arkadaşlar benim bir sorum olacak sizlere. Uzun dönem yapmak isteyen arkadaşlar hep bu konu üzerinden gittik ama başvuru da komando olmak istiyorum dediğim için yedek subay olma şansım artar mı ?

Ayrıca benide listeye eklerseniz sevinirim

Buğra Uğurlu
    Memleket ve ikamet: Denizli
    Yedek subay: Evet
    Komando: Evet
    Selçuk üniversitesi ziraat mühendisliği

Allah yardımcımız olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurlu_bugra_denizli U kullanıcısına yanıt
    Bemce secimlerdeki en onemli unsur boy kilo orani ve saglik durumu. Seninde boy kilo uyuyor ve ssaglikta kagit uzerinde yerindeyse sansin oldukca yuksektir.
  • AĞUSTOS 2014 CELBİNE TABİ
    EMRE KURTULUŞ
    YAŞ 23
    ELEKTRİK MÜHENDİSİ
    UZUN DÖNEM HAYIR
    KOMANDO HAYIR....
    BOY 1.74
    KİLO 86

UMARIM İSTEDİĞİM GİBİ SONUÇLANIR..

NO OLUR BUNUN SONUNDA .. YORUM BEKLİORUM
  • AYRICA GÖZLÜK TAKIYORUM!!!!!!! (1.50) DERECESİ
  • Yumusak bot yapmislar. Bize yetistirseler keske.
    http://www.ntvmsnbc.com/id/25515426

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNYZ -- 12 Mayıs 2014; 16:11:34 >
  • kurtulus534 K kullanıcısına yanıt
    YTÜ MEZUNUYUM ORT:3.06
  • Kardeş benim tahminim önce yedek subayları dolduracaklar, kalan kişilere göre de kısa dönem isteyen arkadaşlardan şansa bağlı olarak yedek subaylığa alacaklar. Ama şu da bi gerçek, TSK bu hiç bişi belli olmaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

Yumusak bot yapmislar. Bize yetistirseler keske.

imkansızın imkansızı yetişmesi
    DUYDUĞUMA GÖRE AĞUSTOS CELBİNDE BAŞVURU AZ OLMASI İLE BİRLİKTE ÇIKABİLİR DİYE ENDİŞE EDİYYORUM..HANİ KRİTERLER NELERDİR YEDEK SUBAY KONTENJANINI DOLDURMAK İÇİN ONLARI MERAK EDİYORUM,O ŞANS BİZE GELMEZ İNŞ DİYORUM
  • yu8suf kullanıcısına yanıt
    Gereksiz bir muhabbet arkadaşlar bot bildiğimiz bot siyah yada haki ne farkeder allah aşkına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtulus534 -- 12 Mayıs 2014; 16:29:30 >
  • kurtulus534 K kullanıcısına yanıt
    O zaman inşallah diyelim, herkesin istediği olsun

• quote:

Kullanılmayada başlanmış maşAllah.. ilk üretimde 50 bin tane bot askeri birliklere dağıtıldığı yazıyor. BEDELLİ ASKERLİK ile ilgili bir haber yok mu bilgisi olan var mı arkadaşlar..
  • Şaka maka gece saat 5e kadar forumu okudum ve heyecan bastı rüyamda gördüm ısparta eğirdir dağ komandodan tunceliye gidiyodum :D 74 gün sonra herşey belli olacak bindik bi alamete gedeyoz askere amanin

TSKNIN İŞİ BELLİ OLMAZ ,İNŞALLAHLARA MAŞALLAHLARA KALDIK ANASINI SATAYIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtulus534

TSKNIN İŞİ BELLİ OLMAZ ,İNŞALLAHLARA MAŞALLAHLARA KALDIK ANASINI SATAYIM

Allah yar ve yardımcımız olsun. Sabır sukunettir. Bekleyip göreceğiz. Herşeyin en iyisi bizimle olsun. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşAllah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtulus534

Gereksiz bir muhabbet arkadaşlar bot bildiğimiz bot siyah yada haki ne farkeder allah aşkına

bildiğimiz bot değil işte ondan haber olmuş zaten..şöyle belirtiliyor:
    Gelişen teknolojiyle beraber botların hava alma ve teri dışarı verme konusunda gelişmeler oldu. Bununla uyumlu bir bot geliştirdik. Bu bot dışarıya hava verebiliyor, hiçbir şekilde suyu almıyor, antibakteriyel özelliği, kaymama özelliği var. Yumuşak ve burnunda düşmelere karşı ayak parmaklarını koruyan bir sistem var. Topuk kısmında da destek sistemi var. Personel arazide gezerken gayet rahat şekilde, dört mevsim, dünyanın en iyi botunu giyerek dolaşabiliyor."

• quote:

quote:

Kullanılmayada başlanmış maşAllah.. ilk üretimde 50 bin tane bot askeri birliklere dağıtıldığı yazıyor. BEDELLİ ASKERLİK ile ilgili bir haber yok mu bilgisi olan var mı arkadaşlar..

http://www.yazete.com/gundem/bedelli-askerlik-tartismalarina-son-nokta-771203.html

• Dediğin gib adı konforsa ona varım tabi ki
  • Merhabalar,

Bende geçtiğimiz sene yazın bilgisayar mühendisliğinden mezun oldum, sonrasında da Ekim ayında askerlik şubeye giderek tecil yaptırmıştım. İş arama sürecinde istediğim doğrultuda ilerleyebilmek konusunda inatçı çıkınca süreç umduğumdan daha farklı oldu diyebilirim. Son günlerde aklıma giren askere gidip aradan çıkarma düşüncesi ağır basmaya başladı. Ağustos'ta döneminde gidebilmek için tecil bozdurup dilekçe vermeyi düşünüyorum. Sizlere danışmak istediğim bir nokta var: Nisan hatta Mart ayından beri iş için görüştüğüm birkaç yer var. Görüşmelerden sonra teklif sürecine yaklaştım eğer olumlu olursa başlayabilmeyi de çok istiyorum. Daha fazla vakit kaybetmemek adına Ağustos için tecil bozdurup erken sevk dilekçemi versem eğer bu arada iş teklifi alırsam tekrar gidip tecil yaptırabiliyor muyum? Telefonla askerlik şubeyi arayıp sorduğumda kadın Ağustos'a kadar bakaya kalmadan yaptırabilirsiniz dedi. MSB'nin sitesinden aşağıdaki maddeyi de paylaştım ancak emin olmak için sizlere sormak istedim. Hani daha önceden benzer şeyi yapanlar oldu mu diye. Birde sevkine kadar ertelemesini yaptırmayanlar ve sevk öncesi hazırlık işlemlerine katılmayanlar diyor ya bu Haziran ayının sonuna mı denk düşüyor?

quote:

http://www.asal.msb.gov.tr/yedek_subay/33_Erken_Sevk_Islemleri.htm
    Ertelemesi iptal edilerek erken sevki uygun görülenlerden celbe katılmayanların erteleme şartları devam ediyorsa tekrar ilgili makama müracaat ederek ertelemelerini yeniden yaptırmaları gerekir. Grup numarasına göre sevkine kadar tekrar ertelemesini yaptırmayan ve grubuna göre sevke tabi olduğu celbin sevk öncesi hazırlık işlemleri dönemine katılmayanlar hakkında bakaya işlemi yapılır.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.